Uničeni nohti od gela
Posted 07 June 2009 - 07:41 PM
Vem, da sem o tem že pisala, ampak sedaj ne najdem. Pa tudi stvari, ki so mi pomagale bi kupila, samo me zanima, če je kaj novega na tržišču.
Posted 07 June 2009 - 08:13 PM
Mene najbolj preseneča sledeče dejstvo: po narav imam totalno nikakve, uboge nohte. Sem pa bila medmes nekaj časa brez gela in sem imela enake, kot pred geliranjem ... torej čisto nič bolj nikakve, kot sicer že po naravi. Sicer je tale moj prispevek neuporaben, ampak sem vseeno mogla to presenečenje natapkati.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 07 June 2009 - 08:19 PM
Posted 07 June 2009 - 08:32 PM

After all this time?
Always.
Posted 07 June 2009 - 08:36 PM
Microcell Nail repair 200
Mavala Scientifique (nekaterim pomaga, meni ni)
Dikla
pa dober vlažilen stick z oljem za nohte
ali pa krema za nohte
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 07 June 2009 - 10:23 PM
Verja,
ja, žal je tako, da 90% kozmetičark preveč spili nohte in je potem katastrofa. Sem res imela megalomansko srečo, da sem naletela na kvalitetno profesionalko.
Jaz na začetku, ko so vsi bogi, niti ne bi priporočala kakšnega urjevalca.
Bolj olja, kreme.
Drugače pa, kot je že Nincha omenila, počakaj, da preraste, pa bo. Saj najbrž si nisi dala gela dol dan, dva po tem, ko ti jih je na frišno naredila, ne? Najbrž si si ga dala dol, ko si mela že nekaj "narastka" ... tako da niti nimaš celotnega nohta preveč spiljenega.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 08 June 2009 - 05:58 AM
Posted 08 June 2009 - 06:02 PM

Posted 08 June 2009 - 06:22 PM
Posted 08 June 2009 - 06:31 PM
Jaz bi na tvojem mestu pač mazala s kakšnim oljem, bolj pazila na njih, preraslo bo pa itak ful hitro.
Posted 08 June 2009 - 06:34 PM
Posted 08 June 2009 - 06:40 PM
After all this time?
Always.
Posted 08 June 2009 - 07:45 PM
Posted 08 June 2009 - 08:02 PM
Uh, niti jaz ne bi MS dajala gor ... saj lepo piše, kot je že DiLeMa povedala, da se to daje samo na konico nohta ... ti pa to daješ na ves bogi, tanek noht?! Po moje si večina žensk sama še bolj dodatno razdraži in poslabša stanje že tako ubogih nohtov ... z napačnimi prijemi.
Posted 08 June 2009 - 08:05 PM

After all this time?
Always.
Posted 25 July 2009 - 11:17 AM
Posted 17 August 2009 - 02:23 PM
Že med samim izdelovanjem nohtov mi je s pilico nesla kožo ob nohtkih dol, da sem bila vsa krvava.
Pa danes sem si dala nov lak gor in so mi solze tekle od bolečine, saj so moji nohti na nekaterih mestih tako stanjšani, da imam občutek, mi je lak prišel do tkiva pod nohtom in peče kot da bi si na živo rano nalila kislino.

V glavnem: nohti so res lepi, ampak za mene niso vredni vsega tega trpljenja, ki spremlja izdelavo...

ॐ Be a voice, not an echo. ॐ
Posted 17 August 2009 - 05:12 PM

Ti si pač še ena izmed mnogih, ki si imela nesrečo pri izbiri kozmetičarke. Moja se samo križa, ko ji pripovedujem boleče zgodbe. Če ti že med samim izdelovanjem teče kri, OMG, jaz bi ponorela.
Ne morem povedat, kako sem vsakič, ko kaj takšnega slišim, prav srečna, da sem naletela na zares fenomenalno kozmetičarko, kjer je izdelovanje in sama nošnja nohtov (pa tud takrat, ko sem bila brez gela (a nisem si ga potrgala dol, kot nekatere, ki si ga potrgajo (pa še malo nohta poleg), potem pa začudeno jamrajo, od kod neki jih vse boli) nekaj časa, so bili nohti popolnoma enaki, kot pred delanjem geliranjem) prava pesmica.
V glavnem, sočustvujem. :s
Posted 17 August 2009 - 11:49 PM
Kako kratke nohte pa ti lahko naredijo z gelom? Kolegica je bila pri kozmetičarki in je rekla, da ji naj naredi nohte kolikor se da kratke, ampak so bili kjub temu dolgi. Tudi jaz bi rada imela gelirane nohte, ampak imam pač raje krajše nohte in me zanima ali je to sploh mogoče?
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users