Sestavine: Čista organska aloe vera (ne iz koncentrata), organski sok belega dela lupine pomaranče, milo iz kokosovega in koruznega olja z izvlečkom Quillaya Bark (naravni saponin), hidroliziran sojin protein (izoliran iz organske soje, ne gensko spremenjene), karagen (irski mah), organsko shea (karitejevo) maslo, Lactalbumin (mlečni protein), organsko olje svetlina, organsko jojobino olje, balsamovo olje, organsko rožmarinovo olje, Aubreyev konzervans (ekstrakt semen citrusov, vitamini A, C in E).
Seveda sem si najprej nabavila testerje, da sprobam to precej hvaljeno čudo. Še dobro, da sem si nabavila testerje. Meni žal tale šampon nikakor ne ustreza, pa naj ima še tako fantastične sestavine. Je precej tekoč, rumenkaste barve, razporedi se vredu... no, nakar se pri meni začnejo problemi. Pri prvem pranju se zelo skromno zapeni, pri drugem bolj. Ampak med šamponiranjem so že moji lasje tako suhi in "škripajoči", da komaj masiram lasišče. Res, prav boli me vse skupaj. Tudi po spranju šampona so moji lasje izredno suhi, slamnati, žimasti, škripajoči... to se mi še ni zgodilo pri nobenem šamponu. Se mi je to že dogajalo v precej blažjih oblikah, kar mi je pravzaprav bilo všeč, ampak pri temu šamponu je pa katastrofa. Kar se tiče vonja - vonj kokte z enim sumljivim priokusom... nekaj nasilnega bije ven iz vonja. Pri balzamu je vonj precej bolj privlačen. Šampon se mi ne zdi ne vlažilen, ne hranilen, ampak izsušujoč. Mene je zelo razočaral. Seveda ne bom kupila, tudi cena se mi glede na performans na mojih laseh zdi previsoka, embalaža pa je videt lepa, a nič posebnega.
Ocena: 2