Posted 21 July 2008 - 05:53 PM
No to je tudi možnost, ampak malo nerodna. Vsaj glede na dejstvo, da na našem FF ravno ni nekega prostora kjer bi se lahko vsedel in v miru pojedel.
No, pa da pač povem kaj o lokalih kjer sem že vse jedla na bone...
Picerija Vivaldi - meni osebno imajo najboljše pice v Mariboru, fajn ambient, hitra postrežba, edino lokacija je malo odročna, ampak vseeno ne tako, da se ne bi mogel zapeljati tja
McDonald's - pač največkrat, ko bi nekaj jedel pa je vse drugo že zaprto
Aga Kebabči - kebab, v isti situaciji, kot McDonalds
Strike - imajo več menijev kosil, meni je bilo vedno do sedaj ko sem tam jedla dobro
Stari Grill - ko se ti zalušta lepinja. Navadno je dobra, ampak ambient meni ni baš nič posebnega, pa tudi natakarice so malo leve.
Trust - to največkrat hodim med študijskim letom, zaradi urnika ko ne morm doma jest kosila. Zdaj tu hrana v menijih meni ni nekaj ekstra. Včasih je dobra, včasih ne. Jaz navadno jem kar pico. Fajn je ker je blizu faksa in hitro dobiš postreženo. Ambient pa.. če si kdaj hodil ven pit v Trusta je čudno it tja jest.
Akademija FF, PeF in FNM
To je podobno sranje kot je Trust. Enako včasih je dobro včasih ne. Jazu sem tu največkrat jedla rakova klešča in so bila vedno dobra. Lignji so pa bili včasih kot čigumiji, včasih so bili dobri. Pa prihaja tudi do velikih razlik v količini obroka,ki ga kdaj dobiš. Včasih dobiš ful, včasih pa ful malo.
Samsara - tu imam tudi mešane vtise. Parkrat je bilo super, dobra hrana, hitra postrežba, parkrat pa je bila katastrofa. Las v pici, postrežba po polžje počasna in freh. Kak naletiš. Ambient pa je lep. Sploh pogled na Dravo.
Al Capone - bila sem enkrat in me tam več nikoli ne vidijo. Prvo sva morala čakat na postrežbo, natakar neprijazen in sploh nama ni postregel z vsem kar nama je po meniju na bon pripadalo. Sama hrana tudi takrat ni bila dobra. Iz pice se je prav vse cedilo dol, kot vrhunec je pa bila najdena črna dlaka v fantovi pici. Na koncu pa niti opravičila za to.
Še dopišem ko mi bo...