Zivjo,
zanimajo me ocene za sledece izdelke iz kolekcije Alterra Anti Age Creme Orchidee s Q10:
1. Alterra Anti Age Tagescreme Orchidee mit Q10 (dnevna krema):
Sestavine - nekatere sem iz nemscine prevedla v angleski, slovenski, latinski prevod - po mojih najboljsih moceh:
Gereinigtes Wasser (angl. Water purified), Mandelöl (slo. mandelj olje), Olivenöl* (slo. oliva olje), Glycerin (slo. glicerin), Jojobaöl (slo. jojoba olje), Palmitinsäure (angl. Palmitic acid), Stearinsäure (angl. Stearic acid), Fettalkohol (angl. Fatty alcohol), Vitamin E-Acetat, Bienenwachs (slo. cebelji vosek), Riesenbambus (lat. Dendrocalamus giganteus) Puder, Bambusextrakt (slo. izvlecki bambusa), Orchideenextrakt (slo. izvlecki orhideje), Ginkgoextrakt (slo. izvlecki ginka), Grünteeextrakt* (slo. izvlecki zelenega caja), Mischung ätherischer Öle (slo. mesanica etericnih olj), Vitamin E, Natriumhydroxid (slo. natrijev hidroksid), Coenzym Q10, Tanninsäure (angl. Tannin acid).
*Inhaltsstoffe aus kontrolliert biologischem Anbau. (sestavine iz kontrolirane bioloske pridelave)
Slika: http://www.rossmann....S...2435&id=753
2. Alterra Anti Age Nachtcreme Orchidee mit Q10 (nocna krema):
Sestavine - nekatere sem iz nemscine prevedla v angleski, slovenski, latinski prevod - po mojih najboljsih moceh:
Gereinigtes Wasser (angl. Water purified), Avocadoöl (slo. avokado olje), Wollwachs (angl. Lanolin), Sojaöl* (slo. soja olje), Bienenwachs (slo. cebelji vosek), Mandelöl* (slo. mandelj olje), Vitamin E-Acetat, Olivenöl* (oliva olje), Riesenbambus (lat. Dendrocalamus giganteus) Puder, Calciumhydrochlorid (slo. kalcijev hidroklorid), Kamillenextrakt* (slo. izvlecek kamilice), Ginkgoextrakt (slo. izvlecek ginka), Bambusknospenextrakt (slo. izvlecek bambusovih vrsickov) , Grünteeextrakt* (slo. izvlecek zelenega caja), Orchideenextrakt (slo. izvlecki orhideje), Mischung ätherischer Öle (slo. mesanica etericnih olj), Lecithin (slo. lecitin), Vitamin E, pH-Regulator Natriumhydroxid (slo. natrijev hidroksid), Glycerin (slo. glicerin), Bisabolol (angl. Bisabolol), Coenzym Q10, Tanninsäure (angl. Tannin acid).
*Inhaltsstoffe aus kontrolliert biologischem Anbau. (sestavine iz kontrolirane bioloske pridelave)
Slika: http://www.rossmann....S...8976&id=753
3. Alterra Anti Age Augencreme Orchidee mit Q10 (krema za predel okoli oci):
Gereinigtes Wasser (angl. Water purified), Traubenkernöl (slo. olje grozdnih pesk), Glyceryl Stearyl-Zitronensäureester, Sheabutter* (slo. karitejevo maslo), Glycerin (slo. glicerin), Bienenwachs (slo. cebelji vosek), Glycerin-Milchsäureester (slo. glicerin - mleèna kislina ester), Fettalkohol (angl. Fatty alcohol), Mandelöl* (slo. mandelj olje), Jojobaöl (slo. jojoba olje), Vitamin E-Acetat, Riesenbambus (lat. Dendrocalamus giganteus) Puder, Bambussprossenextrakt (slo. ekstrakt bambusovih kalckov), Augentrost (lat. Euphrasia) extrakt* , Orchideenextrakt (slo. izvlecki orhideje), Ginkgoextrakt (slo. izvlecki ginka), Grünteeextrakt* (slo. izvlecek zelenega caja), Mischung ätherischer Öle (slo. mesanica etericnih olj), Vitamin E, Kamillenwirkstoff (angl. Active agent chamomile) Bisabolol, Coenzym Q10, Tanninsäure (angl. Tannin acid).
Slika: http://www.rossmann....S...9215&id=753
Hvala za morebitni odgovor. LP.
Alterra Anti Age Creme Orchidee s Q10
Started by
Flicka
, Jun 30 2008 10:55 AM
1 reply to this topic
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users