Fluid z ultralahko žametno teksturo vlaži ter matira mešano in mastno kožo. Obogaten je z izvlečkoma cinka in organsko pridelanega rdečega riža iz Camarga - znanih po svojih lastnostih uravnavanja izločanja kožne maščobe, z organskim adstringentnim kisom rdečega riža in s pudrom iz rdečega riža, ki matira. Fluid uravnava izločanje sebuma na površini kože
in hkrati izboljša teksturo kože. Uporabljajte zjutraj in zvečer, nanesite na očiščeno kožo obraza.
Nekomedogen izdelek.
Ta fluid je eden izmed najnovejših izdelkov L'occitane. Spada v riževo kolekcijo in je nekakšen nadomestek za Sivkin mat losjon, ki ga ni več v prodaji.
Jaz sem nad fluidom navdušena in bo zagotovo postal moja stalnica. Je srednje konsistence, ne prevel gost in tudi ne preveč tekoč in tako problemov z nanašanjem ni. Razmaže se zelo lepo, vpije precej hitro. Kožo zelo dobro matira, ampak ne za tako dolgo. V kombinaciji s tonikom in gel za čiščenje iz omenjene kolekcije, pa je matiranje še bolj učinkovito. Kožo tudi lepo navlaži, meni je super, ker imam bolj masten t-predel in malo suha lička, seveda pa za tiste, ki imajo zelo suho kožo sploh ne bo.
Fluid diši prijetno, ampak ne preveč močno, kar meni zelo odgovarja. Porabi se ga malo, meni za cel obraz zadoščata dva manjša potiska na flaško.
Flaška je lepa, taka bela, na potisk, kar se mi zdi super, saj tako porabiš kolikor rabiš in ne teče iz vseh strani ven. Cena je okoli 21€.
Meni je fluid super, tudi se mi ne zdi predrag in zaenkrat je moj najljubši.
5