Tole zobno pasto sem kupila čisto slučajno, ko sem zadnjič motovilila med policami bližnjega supermarketa in sem se ob pogledu na stojalo s pripomočki za zobno higieno spomnila, da je fanta navdušila reklama za tole zobno pasto in jo je želel sprobat. Tako je odšla z mano domov in moram reči, da sem nad njo prijetno presenečena. Najprej je treba povedat, da je tole neka nova tehnologija zobne paste, ki bi naj predstavljala pravo revolucijo in nevem kakšne posodobitve, fora pa je v tem, da gre v bistvu za gel, ki pa v ustih skoraj v trenutku zelo naraste in se spremeni v gosto in zelo kompaktno peno, ki prodre v vse kotičke ust (tudi tiste najbolj skrite) in tako pobije 25% več bakterij, kot druge, običajne zobne paste. Problem je v tem, da imate skoraj v trenutku do zadnjega kotička polna usta (goste) pene, kar bi znalo bit komu ogabno in če bi jaz brala takšno oceno, preden bi gel preizkusila, se za nakup skoraj zagotovo ne bi odločila. Vendar pa v bistvu občutek ni grozen ali odbijajoč, ampak prav posrečen in zanimiv, skoraj tako, kot bi imeli polna usta mehke stepene smetane. =) Zobe odlično očisti in občutek med umivanjem je resnično tak, kot da se je pena zalezla tudi v najmanjše kotičke in jaz kar nekako čutim, kako temeljito čisti in razkužuje. Gel imam v okusu Citrus Mint, ki mi je izredno všeč - niti kaj dosti ne peče, vendar pa da vseeno izrazito svež občutek in se res čuti tak pristni okus limone, ravno prav pomešan z meto.
Pakunga mi je všeč, je dovolj široka, da fino stabilno stoji, dozirček na potisk pa tudi dobro deluje - z njim lahko dobro kontroliramo količino iztisnjenega produkta.
5/5