Zakaj ste me banali
Started by
Vitagnilea0%
, Feb 27 2008 06:04 PM
9 replies to this topic
Posted 27 February 2008 - 06:04 PM
Ker sem nekaj svojega mnenja povedala ste me začasno bannali. Zakaj to?
Posted 27 February 2008 - 08:36 PM
Iz kerga vica si pa ti?
Posted 27 February 2008 - 08:45 PM
ja bo že neki na tem, če ma kao 4 objave, pokaže pa sam eno
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)
Posted 27 February 2008 - 10:28 PM
Najbrž zaradi tega posta:
V nasledih 2 minutah bom povedal svoje OBJEKTIVNO MNENJE O MANEKENSTVU
manekensktvo je najbolj gnusen, najbolj negravžn, najbolj rasističen, najbolj egoističen in samovšečen pojav na svetu.
Že dejstvo, da vsakič ko odprem televizijo, da gledam ene oddaje ko ena baba se dere "Ja mami mami, a veš da sm šla na avdicijo, pa sm bla premejhna". Ma mrš u pičku matr kaj je bla premejha. A vam je jasno, jebem vam mater rasistično, pa kiri rasisti delajo na teh pofukanih avdicija, prekeleti kreteni neumni. Že to kaže o vaši nečloveškosti do slovenskih deklez in jaz mislim, da bi mogli resnno razmislit o stranskih učinkih manekenstva ne pa o glavnih, da vam jebem mater u pičko. Nimate nobene človeškosti tam rit brišete enim anoreksičnim kurbam, ko niti ne vem zakaj se z njimi truidte, ko lahko itak umrejo naslednji dan od lakote, one lepo pridejo, pa se usedejo, dugi jih namažejo, pa te vaše kurbarije, ko vam bom enkrat mastiča v puder spustu. in potem se po svoji pasivnosti samovšečno sprehodijo po kurčevem odru, ko ga bom drugič s svinsko masjo namazal, in vsi jim ploskaj o, ker so prehodile celih kurčevi h 20 metrov odra in povrh dobijo za 20 metrov odra še visoke plače. In potem so tiste ki nimajo pogojev žalostne in delavci , ki delajo zaslužijo za celodnevna fizična dela manj, kot tiste pofukane šuge, ko sploh nevem zakaj rebijo denar saj jejo tako in tako nič.
Jaz mislim, da bi vsi mogli odjebat to manekenstvo in gledat druge stvari, ampak tle pa nastane en pofukan mejhn zjaeban u pičku problem in to je, da smo ravno MI krivi, da one dobijo toliko denarja in ugleda, kaj p a to pomeni, Da vi k temu prispevate pizde materne gnile. Mamu vam jebem u pičko vsem ki vas te pizdarije kurčevo zanimajo. Vsi jih odjeba, pa se bo to vse ukinilo. Jaz sem mislil hodt 12 let u šolo, zato da ena pofukana samovšečnica tmle se sprehaja, da ji jebem mater, ko vem, da sm lepši od nje a ti je jasn, da ti jebem gnilo pičko.
Skratka. Če ne bo Zmago malo spremenil vložek države v bolj smiselne stvari, pl bomo šli in bomo postrelili te pofukane manekenke.
To je blo vse
Hvala
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 27 February 2008 - 10:34 PM

"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)
Posted 27 February 2008 - 11:21 PM
NI bil samo ta post. Odprla je tudi temo o našem pogledu na manekenski svet, kjer se je izživljala pri odgovorih.
Sem v bistvu takrat mislila, da je tip. Vrste tistih, ki se vozijo z 20-etko (trola)
Sem v bistvu takrat mislila, da je tip. Vrste tistih, ki se vozijo z 20-etko (trola)

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee
opera_volgae_malek
Posted 27 February 2008 - 11:26 PM
Sej je pisala, kao da je tip. Vsaj v tem postu o manekenstvu piše v prvi osebi moškega spola. Zdej je pa kar naenkrat punca...ko se je treba pojokat zarad bana.
Pa še vedno ni jasno anede...banana nisi zaradi svojega mnenja...do tega ima pravico vsak. Ampak način, kako si ga povedala, je pa druga stvar.
Pa še vedno ni jasno anede...banana nisi zaradi svojega mnenja...do tega ima pravico vsak. Ampak način, kako si ga povedala, je pa druga stvar.
Posted 28 February 2008 - 12:06 AM
Meni je že besedna zveza "moje objektivno mnenje" všeč. Bi rada kaj več zvedela o tem.
Posted 28 February 2008 - 01:20 AM
Verjetno ubogi revi ne uspe nič z dieto, potem so pa druge krive ...

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users