Zapičila sem se v odtenek 541 Gasoline, ki je v embalaži izjemno lep, temnejši viola odtenek, z viola-srebrno-modrim shimmrom. Na nohtu pride bolj razvodenela barva, po dveh nanosih še vedno zelo lepa in ne tista navadna, cheap viola (in res je viola, ne že skoraj črna, potem pa pod določenimi koti viola). Lak je bolj redek, zato je tudi treba nekaj več opreznosti in spretnosti pri nanosu. Zalomi se pri sušenju, namreč, lak se noče in noče posušiti! Med nanosoma čakam zelo dolgo, po drugem nanosu pa se tudi po pol ure (!!!) zdi, da ni lak popolnoma suh. Ko pa z blazinico prsta malo bolj na grobo "pobožam" noht, pa se mi lak malodane razmaže. Nezaslišano! Posledično je lak tako neuporaben. En nanos se posuši, ampak z enim nanosom barva ni tako lepa, kot je z dvema nanosoma. Sem razočarana. Embalaža je meni zelo všeč, nenačičkana a vseeno elegantna, cena v Nami pa natanko 5,69eur. Ne vem, ali so vsi laki taki ali sem jaz vzela kakšnega čudnega (v to dvomim, ne vem no). Je pa res, da bogsigavedi, kaj se dogaja s kozmetiko tam pod lučmi... laki so bili namreč topli!
Ocena: 2