Jump to content

Photo

Tupperware

• Please log in to reply
5 replies to this topic

#1 Kami

Kami

Ginger Mrs. Darcy / Fraser

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 24528 posts

Posted 20 December 2007 - 12:08 PM

Zanima me, če poznate Tupperware, kako ste zadovoljni z njim in kaj najraje uporabljate.

Jaz moram reči, da sem nora na to zadevo in imam full stvari doma (sploh ker sem nekaj časa tudi prodajala - in tako sem si na poceni način nabrala kvalitetno in predvsem drago posodo). Da bi si pa morala vse to kupit, bi bilo pa blink.gif

Meni osebno je zadeva full draga, ampak kvalitetna in do sedaj še nisem imela slabe izkušnje.
Je pa res, da kupim samo stvari, za katere sem prepričana, da se bodo "amortizirale"; roko na srce, kakšne stvari so mi totalno neuporabne oz. predrage za svojo uporabnost.

Obožujem pa:
- silikonsko lopatko za peko
- silikonski pekač za muffine
- posodo za sir
- posodo za kruh
- zadevo za zmrzovanje leda
- za shranjevanje in prenašanje torte
pa še kaj bi se našlo
  • 0

Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.

#2 majap

majap

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 114 posts

Posted 20 December 2007 - 02:31 PM

Kakšne stvari se mi zdijo res fajne in so tudi kvalitetne, ampak so veliko veliko precenjene. Men je res škoda dat evrčke za to posodo, mi je curver na primer čist vredu. Ma pa moja mami nekaj stvari in je zadovoljna. Mogoče si v prihodnosti nabavim kaj, ampak zgolj nekaj kar je res multifunkcionalno in se ne da kjerkoli dobit (kot npr. njihov mlinček ali posodica za seseklanje čebule).
  • 0

#3 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 20 December 2007 - 02:43 PM

MI smo imeli posodo za kruh, pa nam ni bila všeč.
Drugače pa ne vem, plastika ko plastika(pa čeprav boljše kvalitete). sem vseeno bolj pristaš naravnih materialov ko gre za shranjevanje živil. Pripravjenih jedi pa itak ne zmrzujemo dostikrat.
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#4 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 20 December 2007 - 03:45 PM

Mi imamo eno skledo za solato in plastični žlici za mešati to solato (ker je veliko pojemo in rabimo veliko skledo). Ne vem no, sicer je zadeva uporabna, a ni za v pomivalni stroj, ker se malo ''preoblikuje''.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#5 Anya

Anya

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2582 posts

Posted 20 December 2007 - 05:27 PM

Tega imamo doma polno, saj je imela mati obdobje, ko jih je ves čas kupovala. Nekaj stvari vmes je bilo tudi kiksov, kot npr. strojček za cuker ali stepalec smetane, ampak ostale posode pa so noro uporabne. Najbolje je ker ima večina navadnih posod pokrov, tako da lahko vse spraviš. Pa neke takšne servirne posode s pokrovom so tudi uporabne, še najbolj za shranjevanje mufinov.
  • 0
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.

#6 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 December 2007 - 01:31 AM

QUOTE(Anya @ 20. 12. 2007 - 17:27) View Post

Tega imamo doma polno, saj je imela mati obdobje, ko jih je ves čas kupovala.

Pr nas sta bla pa obadva mahnjena na to. laugh.gif Doma mamo kr dost Tupperwarejevih stvari. Men najljubše so kkšne posodice za shranjevanje živil. Všeč mi je tut ta 'stvar za valjanje testa':
IPB Image
Mi mamo sicr mau drugačno (očitno je ta iz nove kolekcije). Drgač pa se mi zdi da so kakšne navadne posodce precenjene.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users