"Mehki in tanki dnevni vložki iz 100% bombaža (znotraj in zunaj) omogočajo dihanje kože in nudijo odlično zaščito perila ob uporabi higienskih tamponov, belem toku ter za dneve pred pričakovano oz. šibko menstruacijo. So hipoalergeni, zato so primerni tudi za najobčutljivejšo kožo, saj so najboljša preventiva za preprečevanje ginekoloških težav. "

Moja ocena:
Razočaranje, bolj kot kaj drugega.
Kupila sem jih iz firbca, ker je bil v oglaševanju njihov adut predvsem naravni material - bombaž in me je zanimalo, kakšni so v primerjavi s katerimi od ostalih dnevnih vložkov na trgu.
Razočaralo me je predvsem to, ker so popolnoma neobstojni na perilu, imajo zelo rahlo "lepilo" na zunanji strani, tako da več kot par uric oz. še manj sploh ne ostanejo v svoji prvotni obliki.
Poleg tega se začnejo po robovih kar odpirati in celi se v glavnem grdo nagubajo ter tako postanejo popolnoma neuporabni in meni osebno to predstavlja tudi konec sproščenosti, sem potem raje brez.
Površina je res mehka in prijetna, ampak pri meni vse ostale pomanjkljivosti ne odtehtajo tega.
Cena: nekaj čez 1 €, če se prav spomnim.
Ocena: 2