Draž pomaranče
Opis:
Globoko v zimskem času pod blagim sredozemskim podnebjem vidimo pomarančevce, polne zlatih sadežev - so kot žogice, polne sonca, ki razsvetljujejo ulice in sadovnjake Seville. Tukaj raste iskriva grenka pomaranča s svojo mehko in poživljajočo dišavo. Toaletna vodica Draž pomaranče je bogata z naravnimi eteričnimi olji citrusnih sadežev iz Sredozemlja. Zbudi in poživlja vaše čute s svežim, iskrivim in nežnim vonjem.

Tale toaletna vodica je res nekaj posebnega. Vonj je specifičen. Sama bi ga opisala kot svežega, lahkotnega in poletnega. Komur je všeč vonj po citrusih, mu bo tale parfum pisan na kožo. Vonj takoj po nanosu je krasen, če se prepustiš domišlijiji te res ponese nekam na jug, kjer rastejo citrusi. Po nekaj časa se sicer vonj razdiši in postane malce bolj kiselkast, ampak ne smrdeče kiselkast ampak prijetno kiselkast oziroma boljša beseda za to bi bila svež, za moj okus morda celo malce preveč svež. Obstojen je, kolikor lahko ocenim po nekajkratnem preiskušanju v trgovini, dobro.
Embalaža se mi ne zdi nek presežek, obstajajo lepše, kljub temu se mi zdi, da pristaja vonju. Preprosta in naravna, tak kot je tudi sama toaletna vodica.
Cena je par centov več kot 38€ za 100 ml flaško.
ocena: 4