The unique shaped-to-the-lash brush is ultra flexible, designed to reach and accentuate each and every lash. NEW DEFINE-A-LASH mascara has a lightweight formula and unique built-in clump remover leaves zero clumps on brush for zero clumps on lashes.
Tale maskara je novost, ki sem jo zadnjič v DM dobesedno pograbila in odnesla na blagajno, takoj ko sem videla fantastično krtačko. Je še ena od novodobnih gumijastih maskar, vendar je ta za moje pojme najboljša in res pomete s konkurenco, pa sem imela že kar nekaj gumijastih maskar - Max Factorjevi Masterpiece in Masterpiece MAX, L'Oreal Telescopic in Chanel Inimitable. Najbolj od vseh naštetih me je sicer navdušila Chanelovka, ampak tale od Maybelline je dejansko še boljša, kar mi je totalno presenečenje. Chanelova je bila zares fantastična šele po kakšnem mesecu uporabe (čeprav je bila že prej dobra), tale Define-A-Lash pa je zame pomenila ljubezen na prvi poteg. =) Krtačka je izredno upogljiva, daleč najbolj od vseh podobnih, vendar je vseeno izredno kompaktna in z njo si trepalnice namažem kot za šalo, takorekoč v momentu. Dosežem tudi vse ob straneh, maskara kar zdrsi po trepalnicah in objame vsako posebaj, poleg tega jih popolnoma loči, kljub temu pa doda nekje srednji (popolnoma zadovoljiv) volumen, zelo podaljša, naredi krasen curl in res izpolni to, kar obljublja - absolutno se NE grudi, niti če po trepalnicah potegnemo takorekoč stokrat. Jaz jo imam v črnem odtenku, ki je zelo lep, močan, ampak spet ne preveč in deluje zelo prefinjeno. Da tudi takšen glossy finish kreplih trepalnic in jih ohrani mehke, torej ne zabetonira. Obstojna je izredno dobro, kljub temu pa se odstranjuje brez težav.
Tale maskara me je res presenetila v vseh pogledih in vam jo toplo priporočam. Ovojnina je živo zelena, prav luštna, pokrovček pa ob zapiranju klikne in nam s tem da vedeti, da je maskara res dobro zaprta. Cene žal ne vem, je sploh nisem gledala, ker mi je maskaro kupil fant (jaz sem samo odskakljala k blagajni, heheh). Sumim, da je kakšnih 10€.
5/5