Jump to content

Photo

Hvalimo & Grajamo

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#1 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 September 2007 - 04:19 PM

Upam, da taka tema še ne obstaja.

Se mi zdi, da je pošteno, če opozorimo soforumaše/ice na dobre ali slabe izkušnje s trgovinami/lokali/restavracijami, in podobno.

Jaz imam kar nekaj pritožb. Za zdaj le ena:

Subito - Pizzerija, špageterija down.gif
(tista v Koloseju v Ljubljani)

Zadnjič je bilo pred ogledom filma potrebno nekaj na hitro pojest in ker se nam ni dalo it nikamor daleč, smo se odločili, da gremo v Subito.
Že na sploh mi je hrana tam ravno za silo, ni ne vem kako okusna, pa tudi postrežba je bolj tako.

No, in smo se usedli zunaj. Jaz sem sedela tako, da sem lahko skozi steklo videla v kuhinjo. Najprej me je zmotilo dolgo čakanje na nekoga, ki bi prišel k mizi, pa čeprav ni bilo nobene gneče.
Potem ko smo končno naročili, sem po kakšnih 20 minutah pogledala skozi okno v notranjost, kjer je kuhinja. Videla sem nekega študenta, ki je pač tam bil zaposlen kot strežaj, kako je kar s svojo roko pobral nekaj krompirčkov iz krožnika in si jih dobesedno zbasal v usta. Potem je iz drugega krožnika vzel še neko drugo stvar, malo odgriznil, drugo vrgel nazaj na krožnik. Potem je oba krožnika vzel in jih nesel k sosednji mizi.
Bilo mi je slabo ob misli, da se lahko to zgodi tudi z mojo hrano, zato sem sokolje opazovala, kaj se bo zgodilo. Na srečo se hrane iz naših krožnikov ni dotaknil, oz. vsaj videla nisem da bi se.

Tja ne grem več. ermm.gif

• 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#2 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 08 September 2007 - 06:04 PM

drugač je takale tema že na prehrambenem delu foruma, za lokale in restavracije jasno

http://www2.lepa-si....p?showtopic=715
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#3 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 08 September 2007 - 06:33 PM

Tuki bomo pač grajali in hvalili vse po vrsti.

- Graja gre babam v Prometeju, ker ne vejo razlike med Bristol board in smooth W&N papirjem. WTF? Sej se tam zato, da svetujejo... rolleyes.gif

+ Aga Kebapči (alikakorkoliseženapiše)... ker mi je zmer dal tolk noter, da nisem mogla zinit...pa še eno baklavo povrh

+ sajku, k mi je dal tak leeeeep kompliment biggrin.gif

• 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#4 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 08 September 2007 - 08:54 PM

Jaz bi pohvalla Pomaranča bar v Citycenter Celje. Jedla sem solato s piščancem in je bla noro dobra, lepo postrežena in res velika porcija. Ni bila tisti solata, v katero 8x pikneš in je ni več.

klik
  • 0
Viens, reste ici!

#5 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 08 September 2007 - 08:59 PM

QUOTE(Jenna @ 8. 9. 2007 - 21:48) View Post

Meni se je do zdaj najbolj zagravžala picerija Piramida, na Vojkovi, za Bežigradom. Za katero se ne morem načuditi, da ima kljub vsemu gravžu tak promet (očitno so tisti, ki jim je vseeno, kaj dajo v usta, samo, da je poceni in čimveč, v večini) - sploh, ker je 2 metra stran picerija Tartuf, ki je za par razredov kvalitetnejša. No, že ambient, ki je v stilu nekih zanemarjenih kebabčarnic s stoli, me odvrača. Da osebja ne omenjam. In da hrane in predvsem priprave ne omenjam! Enkrat sem videla (pa to sem že enkrat napisala, pa mislim, da je dobro, da še enkrat), kako je ena mešala solato z rokami. Pa ok. To bi še pogojno preživela, če ne bi ženska imela flajštra na prstu, kateri je med mešanjem padel v solato, ga je pobrala dol in dalje mešala. Bruh. Poleg tega je že kar nekaj ljudi imelo prebavne motje po obisku Piramide. Jaz v njo živa ne stopim več.

No, jaz sem kdaj šla tja jest ko sem še bila študentka - je pač bilo blizu. Nato sem odkrila Tartuffa in se mi je odprl nov svet! Naprijazne natakarice (muka jim je biti prijazen), obupna hrana (še posebej pohan sir - PUKE) in ko si prišel ven iz te restavracije si še ves dan smrdel po njej.
Pred poletjem se po 2 letih bila ponovno tam, šli smo ven zvečer pa smo šli tja pit (imajo happy hour - edina pozitivna stvar). Situacija se ni nič spremenila, noter delajo iste ženske, le še bolj so zagrenjene. Tudi jaz odsvetujem!!! down.gif

• 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#6 TASH

TASH

engaged to Brokoli

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4548 posts

Posted 08 September 2007 - 09:19 PM

Cantina Mexicana
S prjatlco sva se vsedli za mizo za štiri, nakar naju natakar napoti k mizi za dve, kljub temu, da je polno ljudi, ki sedijo za mizo za štiri. Se nisva presedli in čakava, nakar reče, da nama tam ne bo postregel. HALO!? Totalno se popizdila, ostala in šla. Potem se nama je sicer mlajši natakar opravičil in celo ponudil zasotnj kavo, kar se mi je zdelo super, če se mi ne bi naslednjič zgodilo isto. Takrat sem natakarja vprašala, zakaj lahko drugi sedijo za mizo za štiri, saj se par pred nama (očitno brez rezervacije) usedel za mizo za 4 in bilo je še kup drugih, ampak on mi samo odvrne, to je bilo vse rezervirano. MY ASS. rolleyes.gif

• 0

Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.
- Buddha

#7 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 08 September 2007 - 09:39 PM

Samo tako bi pripomnila - zakaj vsi pišete o lokalih in restavracijah tule, če pa je za to že obstoječa tema?
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#8 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 08 September 2007 - 09:46 PM

Podpis! Samo hrana jim gre po glavi, veš, Coco. rolleyes.gif biggrin.gif
  • 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#9 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 08 September 2007 - 09:58 PM

Špagetarija Favola

Prvič ko sem bila tam mi je bilo vse ok. Tudi ambient mi je bil simpatičen in pa to, da so ob nedeljah odprti.
Nazadnje ko sva s fantom bila tam, pa sva naročila pizze, na katere sva čakala več kot 1 uro (med tem so že vsi okoli naju, ki so prišli kasneje, pojedli in odšli). Ko sva po eni uri vprašala natakarja (ki naju je pred tem vztrajno ignoriral in se ves čas pogovarjal z nekimi znanci, namesto da bi stregel), kdaj bodo pizze, nama je rekel, da ne ve. Potem sem videla, ko je šel do picopeka in mu nekaj rekel. Šele takrat je dal pek pizze dejansko pečt, tako da sva dobila svoje pizze šele po uri in pol! mad.gif
Ko nama jih je natakar prinesel, se ni opravičil ali kakorkoli drugače poskusil pojasniti zamude. Slabe volje sva pojedla pizzi, ki nama nista teknili, plačala in odšla.
Tudi kozarci so tistega dneva obupno smrdeli, kot da so bili le splahnjeni in ne oprani kot je treba.

Tja od takrat ne greva nikoli več! down.gif

Da ne bo samo o restavracijah:

- Ahat na Čopovi v Ljubljani

Pred kakim mesecem sem šla tja z namenom, da kupim prijateljici darilo za rojstni dan.
Prodajalka je bila samo ena, pa totalno nezainteresirana. Si ogledujem stvari, tu in tam kaj vprašam, ona pa kot da me je preslišala, oz. mi je dajala čisto kratke odgovore in se ji ni dalo niti vstat iz stola, da bi videla, kaj sploh gledam. Pa še tikala me je.
Potem se spomnim, da imajo stvari še v drugem nadstropju in hočem it gor. Ona me grdo pogleda in reče naj počakam, da bo nekoga poklicala, da bo šel gor z mano. In tako se zadere dol po stopnicah da naj en pride gor. Spodaj slišim dva ženska glasova, ki se za njo ne zmenita in se pogovarjata o nekih privatnih zadevah.
Jaz čakam in čakam kakih 5 minut. Prodajalka me ignorira. Končno vprašam, če bo kdo prišel, ali naj raje grem. Ona odgovori da ja da boljše če grem. blink.gif mad.gif
Nisem mogla verjet. Od šoka sem se samo obrnila in šla. In med potjo ves čas obžalovala, da ji nisem v obraz povedala kaj konkretnega.

QUOTE(Coco* @ 8. 9. 2007 - 22:39) View Post

Samo tako bi pripomnila - zakaj vsi pišete o lokalih in restavracijah tule, če pa je za to že obstoječa tema?

Hja, izgleda da se v restavracijah največ slabih izkušenj nabere... sej če koga moti, da sem odprla temo, jo lahko tudi prestavi/izbriše.

• 0

#10 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 09 September 2007 - 09:08 AM

QUOTE(pinga @ 8. 9. 2007 - 19:04) View Post

drugač je takale tema že na prehrambenem delu foruma, za lokale in restavracije jasno

http://www2.lepa-si....p?showtopic=715

mogoče bi se res lahko na še kake druge storitve bl osredotočli

pohvalila bi urarno stentime v hali A oz. tam zaposleno, ki mi je zgolj zaradi svoje dobre volje modificirala pašček za uro, ker takih, kakršnega sem potrebovala, ne delajo več. brezplačno, jasno. pašček sem kupila v eni njihovih podružnic, tamkajšnji prodajalec se ga ni hotel dotaknit oz. je rekel, da se to ne da. res u iber prijazna ženska smile.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#11 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 13 September 2007 - 04:49 PM

En velik down.gif za Lacoste.
Ko mi je končno uspelo naročit brezplačni testerček vonja "Lacoste Elegance" za mojega fanta, je po treh tednih prispela kartica s folijo, ki se odlepi in notri je neka papirju podobna stvarca, ki naj bi bila prepojena s tem vonjem. No, kljub temu, da folija ni bila poškodovana, je bil tisti papirček čisto suh in brez vsakega vonja. Sem razočarana... ermm.gif
  • 0

#12 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 14 September 2007 - 03:33 PM

Po včerajšnjem obisku gre pohvala DaBuDa tajski restavraciji na Šubičevi - super hrana, lep ambient, prijazni natakarji, hitra postrežba. thumbup.gif

• 0

#13 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17606 posts

Posted 14 September 2007 - 09:30 PM

Pohvaliti moram trgovino Bazilica Zel v City Parku, zmer grem tja, če sem v Cp-ju, no skoraj vedno! smile.gif Tak ful lepo diši noter, majo velik izbire takih naravnih čajčkov, mazil in kozmetike, prodajalke so kar solidne, vedno vprašajo, če je kaj za pomagat (morda že preveč priliznjeno, pa kaj), čeprav se je naredilo, da sem naprimer iskala eno kremo, in je bila ena mlada p., pa ni imela pojma in je kar skomignila, potem pa se je pojavila vsevedna šefica. laugh.gif Pa tko par stvari je cenejših kot drugje, par dražjih. Meni je kul!
  • 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#14 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 15 September 2007 - 01:05 PM

Velik minus bajsi geju iz L'Occitana down.gif .

Že pred časom (moralo je bit nekje na začetku poletja, ko je prišla ena nova kolekcija, pa zdaj ne vem a je bla to Pomarančna li Češnjeva) sem pribrenčala v L'Occitana v CPju z namenom da bi kupila kak balzam za ustnice in morda kak parfum, pa da se malo seznanim z novostmi. In me je takoj nekje na začetku zaustavil Bajsi in me vprašal kako mi lahko pomaga. Ko sem mu rekla da me zanimajo novosti, se je odsotno zazrl po trgovini kakor da koga išče, potem pa me je vprašal kaj točno. Na odgovor da bi pač rada zvedela če mi lahko predstavi izdelke iz nove kolekcije, je samo izustil par 'hmmm' ov in polglasnikov in se oziral po trgovini (btw, meter stran je ravno ena prodajalk neki starejši gospe naglas hvalila nekaj za tuširanje iz nove kolekcije), deloval je totalno nezainteresiran. Sem se samo še obrnila in zasikala 'pol pa nič', pa sem še ujela da je nekaj zavijal z očmi.
Še en izmed mnogih minusov Loksitanu whistling.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#15 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32299 posts

Posted 15 September 2007 - 01:21 PM

V zadnjem času me je res zelo prijetno presenetila spletna trgovina z avtoplašči www.avtogume.com, kjer sem naročila komplet letnih pnevmatik za mojga avtočka.

Imam tudi to srečo, da lahko storitve te splene trgovine primerjam z drugim ponudnikom gumedirekt in je moje zadovoljstvo, da sem se odločila za pravega ponudnika, še toliko večje, hehe. Moj fant je namreč pa tam naročil in se storitve niti približno ne morejo primerjeti.
Pri meni je vse skupaj trajalo od srede do ponedeljka, on pa je na gume čakal cca. 2 tedna, saj je se prav pri vsakem koraku v celotnem postopku kar precej zavleklo.

Skratka, ta "moja" trgovina mi je takoj odgovorila na povpraševanje in oddajo naročila, poslala predračun že naslednji dan, ki je bil takoj plačan preko spletnega bančništva, potem so oni že naslednji dan imeli potrdilo, da je bil plačan, kar je v drugi konkurenčni trgovini trajalo vsaj ene 4 dni rolleyes.gif ,
vmes je bil potem vikend, v ponedeljke pa so me gume že čakale doma, dostavljalec je lepo prej poklical, zmenila sva se za naslov dostave, vse je bilo opravljeno res korektno in konkretne gume sem v tistem trenutku dobila najceneje na tržišču.
Dostava je bila seveda brezplačna. thumbup.gif
Torej, delam eno veliko reklamo za avtogumepikacom, hahaha biggrin.gif
  • 0

#16 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 16 September 2007 - 11:48 AM

Meni je pa všeč cafe Romeo. Pestra ponudba pijač cool.gif , palačink, tortilj,...
Osebje je zelo prijazno in profesionalno (okej, s prijateljico sva morali malo čakat na palačinko ampak to itak traja da se speče biggrin.gif ).
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#17 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 16 September 2007 - 12:38 PM

Bershka v BTC-ju

down.gif down.gif down.gif down.gif down.gif

Kupila sem lepe bele hlače,za 40 € in niti podrazno nisem pričakovala da utegnejo biti nekvalitetne. Ko sva jih z mami oprali je blo vse ok, pri likanju pa se je začelo...Hlačnica je po šivu čisto zasukana,do kolena pride lepo od kolena naprej pa gre čez nogo kar na drugo stran...Če bom našla račun jih nesem nazaj,tam pa me SIGURNO ne vidijo nikol več. Tudi pri dlrgih hlačah,ki so bile prav tako ne ravno poceni sem lahko iz šivov kar mucke vlekla,vse se nakj mucka. NEVER AGAIN.
  • 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#18 Eli

Eli

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6791 posts

Posted 17 September 2007 - 12:00 PM

Podpis pod Jennin post.

Tudi jaz sem bila na City Centrom prijetno presenečena. Največji plus bi dala prodajalcem/prodajalkam, ker so res nevsiljivo prijazne. Ponavadi sem navajena ali, da ti dobesedeno dihajao za vrat, ali pa druge skrajnosti, da jih nikjer ni, pa še potem ko kaj vprašaš zavijajo z očmi z odnosom kot, da ti delajo gromozansko uslugo. Tukaj pa se mi zdi, da znajo najti neko pravo mero. Sicer nisem obletela vseh prodajaln, ker ni bilo cajta (denarja laugh.gif ), ampak v teh kot sem bila so bili res prijazni brez izjeme. Ful mi je bila všeč ta pozitivna energija (kot jo omenja že Jenna), ni bilo čutiti tiste "napetosti", sicer je k temu najbrž pripomogla dokaj pozna in "netipično" nakupovalna ura. En velik plus bi dala tudi ravrstitvi trgovin, ker se mi zdi, da so ful "logično povezane".
  • 0
With all the paradoxes in life...i could be mango and not know it!

#19 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15731 posts

Posted 17 September 2007 - 02:17 PM

QUOTE(Jenna @ 17. 9. 2007 - 12:35) View Post

City Center Celje

Nad samim Celjem sem se itak že enkrat prej navduševala, Meni je v glavnem ful všeč in bi se kar tja preselila.

Pridi, veš kok boš mela fajn sosede. wink.gif

Pa da ga še jst pohvalim. Sej je res fajn, pa ni vlko preveč, da se lahko fajn znajdeš, pa kljub vsemu imamo vse. Kr Ljubljana je men hjuđ in se totalno ne znajdem, pravi odpor mam tja it, sem kr živčna. Mogoče bi lahko bilo malo več kulturnih prireditev, v Celju mislim.
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#20 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 18 September 2007 - 12:08 PM

Ja, mene in mojega fanta je tudi presenetila odprtost in prijaznost prodajalk v City Centru v Celju.
Pa ogromno vedo o stvareh, ki jih prodajajo in prav vidi se, da delo opravljajo z veseljem. wink.gif
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users