Sem ena izmed tistih (pa verjamem, da nisem osamljena), ki jo je gloss pritegnil že zaradi jako privlačne reklame, privlačne embalaže, privlačnega imena - eliksir na ustnicah, mmm. V napadu zapravljivosti sem kupila kar dva odtenka, sicer ne naenkrat, norost je torej trajala nekaj dni skupaj. :-) Ni mi žal, sem prav potrebovala kakšen novi gloss. Ampak če takole potegnem črto nad njim, ni prav nič posebnega. Najbolj lahko pograjam njegovo neobstojnost. Res, meni zbledi oz. izgine iz ustnic izredno hitro. Imam odtenka 514 - lepa, nežno pink barva, z drobnim zlatkastim shimmrom in 530 - prosojno mlečnato-roza, s čudovitim pink-viola-rahlo modrikastim (jaz ga vidim, fant npr. ne) odbleskom - ampak za ta efekt je ga treba nanest malo več. Torej, njegova pomanjkljivost je definitivno slaba obstojnost in pa to, da ko izgine, na ustnicah ostane shimmer (od tod taka jaka svetlikavost, ki pa tudi ne traja dolgo in je potrebno pogosto vnovično nanašanje), ki bi utegnil tiste malo bolj občutljive motiti, saj je dokaj grob. Gloss kakšnega posebnega vonja nima. Embalaža je pa meni zelo šik, seksi, srebrna... gloss oz. eliksir se dozira čez luknjice, tako, da spodaj zavrtimo... nanaša se dobro, ni potrebno ogledalo (vsaj ne pri nežnih odtenkih), nikjer se nič ne zapacka na pakungi. Za količino jaz nikjer ne vidim na embalaži, koliko je je, ampak je kar dobršna. Gloss stane okoli 7 eur (ampak kolikor opažam, cene zelo nihajo od trgovine do trgovine). Žal mi za nakup definitivno ni, ampak gloss vsekakor ni nobena revolucija.
Ocena: 3