Nikad čula.

Nanizanke, nadaljevanke
Posted 23 July 2013 - 12:08 AM
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 23 July 2013 - 07:38 AM
Gledala sem 3 dele in mi je bila všeč, le časa mi primankuje za vse.
Bom enkrat v prihodnosti sigurno pogledala.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 23 July 2013 - 02:19 PM
Fant je pogledal prvo sezono in je čisto navdušen.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 23 July 2013 - 03:02 PM
Jaz sem pogledal celo prvo sezono...sem navdušena ugotovila, da se je že druga začela...vlečem dol
Posted 08 August 2013 - 05:40 PM
[Napoleon]
Posted 08 August 2013 - 05:54 PM
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 08 August 2013 - 06:12 PM
Če je katera sploh gledala, slišim veliko pohval. Moram staknit nek torrent. Škoda da je samo 12 delov, če sem prav zasledila?
[Napoleon]
Posted 09 August 2013 - 01:21 PM
Ja, dve kratki sezoni. Ne vem, poglej, zna biti, da ti bo full všeč, ali pa niti malo.
Ena izmed tistih stvari, kjer si težko nekje vmes. Če ti je všeč John Cleese pa ti bo sploh kul.
---------------------------------------------------------------------------------------------
Posted 02 September 2013 - 12:43 PM
Ok update. Ta serija (hosue of cards) JE TKO DOBRA. Zarad Spacey-a. Fak no kako ta tip dobro igra - vsaj meni.
Hkrati pa naj poudarim, da nimam pojma o čem se gre, dejansko razumem 10% serije. Gledam drugi del in mi je jasno samo tko, okvirno, ful je oseb, ful je politično, ful izrazov ne razumem...Recimo ok, vem da je secretary of state ful pomemben položaj - vem kaj je direktni prevod v slovenščino, ne vem pa kaj je to pri nas? Državni sekretar? Al kaj za vraga?
:\ Skratka priporočam ogled, mogoče vam bo še ful boljše kot je meni. Mogoče bom začela bolj dojemat vse skupaj skladno s številom ogledanih delov.
sem začela gledat in je res super.
Spacey je pa itak zakon ... meni eden najljubših/najboljših igralcev že vrsto let!
In tudi jaz moram poiskat podnapise ... mene politika (sama po sebi) nič ne zanima in še v SLO jeziku mi ni ravno lahko sledit, kaj šele v ANG in brez podnapisov.
A gleda katera serijo Borgen? Jaz sem ujela par delov in mi deluje super, zanimivi karakterji, zapleti, super politicna drama.
sem ujela par delov na TV in mi je odlična. Ampak sem velikokrat pozabila, da je na sporedu in sem imela luknje v zgodbi. Sem obupala. Enkrat jo moram snet in pogledat po vrsti.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 02 September 2013 - 01:07 PM
Glede Borgen - prvi 2 sezoni sta res odlicni, sem uspela pogledat vse dele. Tretja sezona je prisla z nekaj-letnim zamikom in je ... zaenkrat drugacna, ampak se vseeno vabljiva.
Posted 05 September 2013 - 09:08 PM
Newsroom tudi jaz gledam, fajn serija! Kvalitetna, drama s komicnimi vlozki, zanimivi liki, politicno obarvana, edino na zivce mi gre spet ta ameriski patriotizem in prezvekavanje 9/11 - isto kot pri Homeland.
Pogledala sem Mad Men vse sezone se enkrat + zadnjo, 6. - to je ena mojih ljubsih serij, toplo priporocam!
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 05 September 2013 - 09:17 PM
prezvekavanje 9/11 - isto kot pri Homeland.
Joj ne, no, me je kar malo minilo začeti z gledanjem.
Posted 06 September 2013 - 12:37 AM
Homeland obravnava tematiko terorizma, tako da je ameriški patriotizem neločljiv del serije. Jaz sicer ful ne maram poveličevanja in pihanja na narodno zavest ter prežvekovanja nesrečnega 9/11, ampak v tej seriji mislim, da je vse to inkorporirano na zame nemoteč način. Je vse ostalo dovolj zanimivo in napeto, da prevlada.
Sem pa naletela na napovednik za tole serijo: Dracula (2013-)
Jonathan Rhys Myers kot Dracula... mislim, da bo potrebno preverit kako se bo izkazal. Čeprav me že v trailerju akcijski prizori malce odbijajo, pa ok...
Posted 06 September 2013 - 07:35 AM
Hvala ti za to, bom vsekakor preverila. Gre pa tudi meni to precej na živce, no, ampak dopuščam možnost, da mi bo zadeva všeč, ker jo vse tako hvalite.
Homeland obravnava tematiko terorizma, tako da je ameriški patriotizem neločljiv del serije. Jaz sicer ful ne maram poveličevanja in pihanja na narodno zavest ter prežvekovanja nesrečnega 9/11, ampak v tej seriji mislim, da je vse to inkorporirano na zame nemoteč način. Je vse ostalo dovolj zanimivo in napeto, da prevlada.
Posted 25 September 2013 - 09:38 AM
Gledala sem pilot nove serije Hostages. Všeč mi je igralska zasedba, prvi del izgleda obetajoče.
http://www.imdb.com/title/tt2647258/
http://www.watchseri...ges-s01e01.html
Posted 26 September 2013 - 04:14 PM
Ja, čakam na to, že odkar sem prvič zasledila trailer. Poročam, ko pogledam.
Posted 26 September 2013 - 10:07 PM
Breaking bad gleda katera?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Posted 26 September 2013 - 10:11 PM
Uppps
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
2 user(s) are reading this topic
0 members, 2 guests, 0 anonymous users