Jump to content

Photo

Breaking Bad

• Please log in to reply
66 replies to this topic

#1 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 08 May 2009 - 01:27 PM

Tole si dol vlečem, mi deluje ful obetavno + ta igralec mi je zakon:

IPB Image

A drama about a high school chemistry teacher who's suffering from the world's worst case of mid-life crisis and becomes a criminal.

Ful ma tut dobro oceno na imdb, bom poročala.

Pogledala prva dva dela Breaking Bad in je zakon nadaljevanka. Ful črnega humorja, skratka super duper. thumbup.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#2 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 29 May 2009 - 10:28 AM

QUOTE(sahara @ 28. 5. 2009 - 19:53) View Post

ja no, jz mam še 21. pa 22. poj pa isto čakat rolleyes.gif pa še gossip girl je konc... kva pa nj zj? tongue.gif

QUOTE(Sinnaia @ 28. 5. 2009 - 19:55) View Post

Pa Gospodinj tudi!
Tko da je treba najti zamenjave...
Jz si vlečem zdej dol True Blood, pa v planu imam In Treatment, pa če še kaj pametnega najdem.

Pa dej si raj Breaking Bad. Zakaj to nihče ne gleda, veste kako je fajn!!!!! thumbup.gif biggrin.gif
  • 0
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.

#3 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 May 2009 - 10:32 AM

^Dej mal opiš. Ne da se mi guglat. biggrin.gif
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#4 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 29 May 2009 - 10:44 AM

Mr. White je učitelj kemije na srednji šoli. Zelo, zelo pameten človek, ki pa ni nikoli izkoristil svojih potencialov. Ravno je dopolnil 50 let, ma 10 let mlajšo ženo, ki je noseča. Imata pa že enega sina, ki ima celebralno paralizo. Gre k dohterju, zve, da ima raka. Zdravljenje je ful drago, zato začne kuhat Crystal Meth. Potem nastane res zanimivo, zapleti... Pa od ženine sestre mož je policaj na oddelku za droge. Igra glavnega igralca nadfantastična. Res noro dobra nadaljevanka. Pa ful je črnega humorja, pa totalno odbite situacije.
  • 0

#5 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 29 May 2009 - 10:59 AM

Bom tut to.
  • 0

#6 Brokoli

Brokoli

Gaga's favorite monster

• Člani
  • PipPipPipPip
  • 4674 posts

Posted 29 May 2009 - 11:16 AM

Jst tut sam da sm mem z maturo.
  • 0
I wanna just dance, but he took me home instead, uh oh!There was a monster in my bed.

#7 freak

freak

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1552 posts

Posted 29 May 2009 - 01:47 PM

QUOTE(Dragica @ 29. 5. 2009 - 11:28) View Post

Pa dej si raj Breaking Bad. Zakaj to nihče ne gleda, veste kako je fajn!!!!! thumbup.gif biggrin.gif

Jaz jo gledam skupaj s tamavmu, sva čist not padla. Res hvala, da si jo omenla, ker sama od sebe je sigurn ne bi našla. Trenutno gledava drugo sezono. Pa čist sm navdušena nad Jesse-am.
Če ma katera še kakšno nanizanko na zalogi naj pa le pove. Mi je na temu forumu zelo všeč, ker vas veliko gleda razne nanizanke. Tko sem po vaši zaslugi zvedla za dextrja pa supernatural.
  • 0
''I have a great imaginary world, but sometimes I need things to happen for real.'' (A.M.)

#8 Dragica

Dragica

prismojena učiteljica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 15733 posts

Posted 29 May 2009 - 03:52 PM

Ni za kej. wink.gif

Jst sem pogledala prvo in drugo sezono v 3 dneh. Novega dela še nisem, bom danes. Ja, Đesi je kul. Sam preveč se drogira. laugh.gif
  • 0

#9 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 23 June 2009 - 09:54 AM

jz pa zj gledam Breaking Bad, pa morm priznat, da mi na zač.sploh ni blo všeč, vse neki zamorjen, zj sm pa kr not padla smile.gif
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#10 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 July 2010 - 02:50 PM

Moram poročat da je breaking bad fwcking awesome laugh.gif

Gre se o profesorju kemije, ki je star 50. let, z malo več kot 10 let mlajšo ženo pa pričakuje drugega otroka. Pade v neke vrste krizo srednjih let - ko ugotovi, da nima toliko denarja kot bi ga rad mel. Poleg tega mu diagnosticirajo neozdravljivega raka na pljučih, za katerega ima v najboljših primerih še par let življenja.
Odloči se da bo vzel stvar v svoje roke in se preko ženinega brata ki je DEA agent ufura v biznis "metha". Pač uno ko iz metanola al kaj že kuhajo neke droge....Skratka, začne kuhat najbolj čisto drogo v okrožju...
Mogoče spominja na weeds, sam ni, men je pa drugač komad hudo.

• 0
"If it's meant to be, it will find a way."

#11 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 05 July 2010 - 05:18 PM

QUOTE(Sally @ 5. 7. 2010 - 15:50) View Post

Mogoče spominja na weeds, sam ni, men je pa drugač komad hudo.

tongue.gif Ta primerjava ni na mestu, Weeds je za moje pojme nekaj popolnoma drugega, in ne seže BB do kolen. Pa drugače oboje gledam. wink.gif Weeds je zastavljeno kot neka lahkotnejša zadeva, malo drama, malo humoreska, medtem ko pri BB gre izkjučno za dramo, težjo / temnejšo tematiko.

Edina podobnost je pač v tem, da se pri obeh 2 glavna akterja ukvarjata s prodajo droge, da 'preživita'.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#12 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 05 July 2010 - 06:12 PM

Ja no, to sem pozabila dodat.

Ta serija ni glih za smejat, v vsej tej drami pa je vseeno ene par komičnih vložkov.

Všeč mi je kako tip jemle vse na izi.
  • 0

#13 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 05 July 2010 - 06:13 PM

Poglej vse, se FAJN zaplete. wink.gif
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

#14 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2010 - 02:40 PM

Včeraj sem pogledala prvi del Breaking Bad in sem se mogla parkrat prav naglas nasmejati.
Sploh tisti prizor, ko v belih gatah in s predpasnikom skače pred avtodomom, je priceless.
IPB Image

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#15 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts

Posted 07 November 2010 - 02:44 PM

Haha, saj res, jaz sem to že zdavnaj pogledala, ampak se pa tega spomnim. Ko je že mislil, da so ga dobili, pa ga na koncu niso. BB je meni zelo zakon, uživaj ob gledanju. smile.gif
  • 0

#16 Asha

Asha

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1658 posts

Posted 07 November 2010 - 02:46 PM

^ Breaking Bad je meni super serija, škoda ker sem vse sezone že pogledala.
  • 0
Contented rest, beloved heart's desire,
you are not found in the sins of hell,
but only in heavenly concord;
you alone fortify the feeble heart.
Contented rest, beloved heart's desire,
therefore none but the gifts of virtue
shall have their abode in my heart.
(Simon Jones)

#17 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 07 November 2010 - 02:50 PM

Jaz sem si tisti prizor mogla prav še enkrat zavrteti, tako mi je bilo smešno. laugh.gif
Hvala za lepe želje, haha, mislim, da mi bo zelo všeč.

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#18 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 07 November 2010 - 02:56 PM

QUOTE(Asha @ 7. 11. 2010 - 14:46) View Post

^ Breaking Bad je meni super serija, škoda ker sem vse sezone že pogledala.

+1
  • 0

#19 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 11 November 2010 - 06:06 PM

Pogledala sem prvo sezono Breaking Bad in imam nekako mešane občutke. Če ne bi imela v glavi,
da bo serija še zelo dobra, najbrž ne bi nadaljevala z drugo sezono. Sicer mi je kar zanimiva, ene
scene so prav bizarno smešne, nima pa nečesa, kar me bi res pritegnilo. Pa ne govorim o neki strašni
napetosti in twistih na vsakih 15 minut. Ne vem no.

Pa malo so smešni, ko se trudijo z neko seksualnostjo. Nazadnje mi je bilo prav trapasto to, ko se je
njegova žena vsedla poleg njega na posteljo in si celotno desno nogo namazala s kremo (torej tisto,
ki je bila bližje kameri in smo si ji lahko natančneje ogledali), levo pa pustila. Kdo si namaže samo
eno nogo? ROFL.

• 0

#20 krneki

krneki

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11455 posts

Posted 11 November 2010 - 06:37 PM

ti si to opazila?

Lol.