Jump to content

Photo

Informativni dan

• Please log in to reply
329 replies to this topic

#41 Ana

Ana

terpsihora

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30932 posts

Posted 01 April 2006 - 01:11 PM

Hvala obema!
  • 0
Viens, reste ici!

#42 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 01 April 2006 - 02:00 PM

QUOTE(Anaa)
Na DGM je 68 osebkov preveč. Prosli bojo še za en oddelek, tak da je zelo možno, da pridem noter. YeeeeY! biggrin.gif

Jao pri nas je isto...samo je ful malo možnosti za še en razred cry.gif , ker tu ene gim. okrog nimajo omejitev in nas hočejo tja porinit...ampak upanje umre zadnje biggrin.gif twisted.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#43 metal*girl

metal*girl

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1389 posts
  • Interests:muska

Posted 01 April 2006 - 05:33 PM

jes sm se pa upisala na biotehniško gimnazijo grm... prvo sm hotla it u zdraustveno,sam maš tam ful tiste nagnusne prakse...pa še omejiteu je u celu...tak da je upam da ta gimnazija prava zame ker mislim it naprej nekam u zvezi z medicino smile.gif
  • 0
...they say I'm good...but I hope some day I'll find someone who is better than me...

#44 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32298 posts

Posted 01 April 2006 - 05:43 PM

Kako ti je pa lahko praksa na Zdravstveni nagnusna, obenem pa imaš željo po ukvarjanju z medicino?
  • 0

#45 Kalypso

Kalypso

zlata ribica

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 46023 posts

Posted 01 April 2006 - 05:49 PM

QUOTE(cedevita)
QUOTE(Anaa)
Na DGM je 68 osebkov preveč. Prosli bojo še za en oddelek, tak da je zelo možno, da pridem noter. YeeeeY! biggrin.gif

Jao pri nas je isto...samo je ful malo možnosti za še en razred cry.gif , ker tu ene gim. okrog nimajo omejitev in nas hočejo tja porinit...ampak upanje umre zadnje biggrin.gif twisted.gif
kam pa si se ti vpisala?
  • 0

#46 cedevita

cedevita

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3157 posts

Posted 02 April 2006 - 12:31 PM

Kalypso, ZS biggrin.gif wink.gif
  • 0
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.

#47 bellini

bellini

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4149 posts

Posted 02 April 2006 - 12:33 PM

QUOTE(Anaa)

Šele zdaj sem videla ta post biggrin.gif Hmm sem že mislila, da se neboš hotela vpisat na dgm, ker so jo tukaj tak prešimfale. No jaz verjamem, da boš sprejeta in da boš ta 4 leta lepo preživela. biggrin.gif wink.gif
  • 0

#48 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 February 2007 - 05:23 PM

Kam boste pa letošnje maturantke šle na informativni dan?

Jaz grem pogledat živilstvo in prehrano na BF, kemijo na FKKT. Me pa ful jezi, ker si lahko v petek ogledaš samo 2 študija - ure so preveč skupaj! sad.gif Tako, da mi odpadejo biokemija (FKKT), biotehnologija, agronomija (BF), farmacija ... Hahah itak bi šla kr na vse kar je naravoslovno/tehnično pogledat smile.gif

Glede izbire študija, a je kera razmišljala ali je bolje it na bolonjski ali navaden program? Recimo, da razmišljam med biokemijo (navaden program) in živilstvom in prehrano (bolonjski). Študija naj bi bla po programu in zaposlitvenih možnostih razmeroma podobna. Nekako pa me bolj vleče na živilstvo (ima manjšo omejitev biggrin.gif)
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#49 Šišyka

Šišyka

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1412 posts
  • Interests:copranje in izdelava nevarnih zvarkov :P

Posted 01 February 2007 - 07:27 PM

opa jst bi šla tud na biokemijo (če bi seveda mto pa fizo obvladala huh.gif) na biotehnologiji sm bla pa lan na informativcu... zanimiva stvar sam bi se mogla bl pomatrat če bi hotla gor pridt (pa še mto mam za peti predmet dry.gif)
jst bom šla na fkkt vsš program kemijska tehnologija pa na fakulteto za varnostne vede (majo eno novo zadevo po bolonjskem programu)
čeprov jst še zj ne vem v čem je fora bolonjskega študija hmm.gif če sta si res podobna, sm take različne zadeve slišala de pojma nimam
  • 0
IPB Image
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!

#50 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 February 2007 - 07:36 PM

Jst grem pa na FDV in na FF pogledat. Na FDV za novinarstvo, evropske študije in stike z javnostjo, na FF pa za slovenščino, nemščino in geografijo.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#51 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 February 2007 - 09:44 PM

Šišyka, a nimata biotehnologija in biokemija približno enako omejitev? cca. 80 točk (tj. čista 4ka).

Princeska, a nisi ti 3.letnik? Pa misliš, da ti bo ratalo it na vse te informativne? smile.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#52 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 01 February 2007 - 09:53 PM

Sem tretji ja, samo rabim vedet, kaj bom šla, vsaj tolk da zberem predmete za maturo.

Ah, kar bo ratalo, bo smile.gif čim več videt je moj cilj biggrin.gif
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#53 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 February 2007 - 10:07 PM

QUOTE(Princeska @ 1. 2. 2007 - 21:53) View Post

Sem tretji ja, samo rabim vedet, kaj bom šla, vsaj tolk da zberem predmete za maturo.

Ti kr pejt, js sm tut že v tretmu letniku strašila po umetnostni. In potem sem vedla katera bosta dodatna predmeta smile.gif (sam ne povem ker je bil drug ker je bila ubijalska kombinacija)

• 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#54 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 01 February 2007 - 10:15 PM

ubijalska kombinacija? smile.gif
  • 0

#55 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 01 February 2007 - 10:27 PM

Ja. Kemija in umetnostna zgodovina. Vsi so se samo križal.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#56 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 01 February 2007 - 10:50 PM

QUOTE(Princeska @ 1. 2. 2007 - 19:36) View Post

na FF pa za slovenščino, nemščino in geografijo.

iz srca odsvetujem ta študij. pejt raj na primerjalno književnost na informativni, kjer ne težijo, kako je v današnjo slovenščino prišla beseda krava. no, ta, ki je nam to razlagala, je ena velka krava. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#57 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 01 February 2007 - 11:06 PM

OT: In kako je prišla nor beseda krava???
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#58 Hevea

Hevea

Chocolate desintegrator

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12155 posts

Posted 01 February 2007 - 11:07 PM

Jst grem na angleščino in japonščino.
  • 0

There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.

#59 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 01 February 2007 - 11:09 PM

a kdo ve kok je kej omejitev na fizki (fant neki razmišlja, pa ma sam poklicno maturo, tko da ne ve če bi gor pršu)?
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#60 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 02 February 2007 - 08:39 AM

http://www.dijaski.n...p...9&program=0
a s poklicno maturo lahko pride na uni?!
  • 0

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users