Informativni dan
Posted 16 February 2006 - 09:23 PM
Zanima me, kje ste bili, kako se vam je zdelo in kako ste se odločili.
Ali je sam obisk fakultete kako pripomogel k odločitvi?
No, pa da ne zamarim starejših mačkov ... kakšni so vaši spomini na informativni dan in ali so vas prepričali?
LP
Kami
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Posted 16 February 2006 - 09:29 PM

Torej, jaz se odločam med prvo in drugo gimnazijo maribor.

Posted 17 February 2006 - 06:51 PM

Posted 17 February 2006 - 08:06 PM

Posted 17 February 2006 - 11:18 PM

No, ker pa sem sama hodila na prvo, ne moram mimo tega, da ti malo pa le favoriziram prvo in naštejem nekaj stvari, ki so mi bile najbolj všeč na naši stari šoli

- je v središču mesta (ko smo špricali smo imeli kam za it na kavico

- sendviči v kantini (jedla sem jih celi prvi in drugi letnik, dokler se jih nisem prenajedla

- nekateri profesorji, ki so bili res "face" in nekateri so nas res naučili svojega predmeta
- OIV izleti z enajsto šolo (jaz sem bila v Riminiju in Budimpešti in bilo je s u p e r!)
- fontana
pa še bi lahko naštevala... ah kje so tisti časi... iskreno malo pogrešam (stare sošolce, odmore in vse fine stvari iz srednješolskega življenja)
No sicer pa odločitev je tvoja. Ti boš 4 leta obiskovala to šolo, zato dobro premisli in se odloči za pravo.

Posted 18 February 2006 - 10:41 AM
Itak vem, kaj grem študirat.
Posted 18 February 2006 - 10:43 AM
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 18 February 2006 - 11:09 AM

Posted 18 February 2006 - 12:43 PM

I`m just afraid my life won`t work that way.
Posted 18 February 2006 - 01:36 PM

No, ker pa sem sama hodila na prvo, ne moram mimo tega, da ti malo pa le favoriziram prvo in naštejem nekaj stvari, ki so mi bile najbolj všeč na naši stari šoli

- je v središču mesta (ko smo špricali smo imeli kam za it na kavico

- sendviči v kantini (jedla sem jih celi prvi in drugi letnik, dokler se jih nisem prenajedla

- nekateri profesorji, ki so bili res \"face\" in nekateri so nas res naučili svojega predmeta
- OIV izleti z enajsto šolo (jaz sem bila v Riminiju in Budimpešti in bilo je s u p e r!)
- fontana
pa še bi lahko naštevala... ah kje so tisti časi... iskreno malo pogrešam (stare sošolce, odmore in vse fine stvari iz srednješolskega življenja)
No sicer pa odločitev je tvoja. Ti boš 4 leta obiskovala to šolo, zato dobro premisli in se odloči za pravo.

Hvala za pomoč. Vrjetno se bom kr na prvo vpisala ja. Polek tega, da nimam nobenih zlatih priznanj itd... bom vrjetno na prvo prišla lažje kot na drugo.

Posted 18 February 2006 - 01:36 PM

TO BI JAS TUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!

Posted 18 February 2006 - 02:15 PM

Posted 18 February 2006 - 02:21 PM

TO BI JAS TUDIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII !!!!!!!

DiLeMa to je ziher ful lepi poklic

Puncka..ce mene vprasas je lepse na prvi bit.Na drugi so sami zabluzenci ki se na koncu na filozofsko ali psiholosko fak. vpisejo(ne vprasuj zakaj).Sicer pa imas enake moznosti nadaljnega studija. Zame druga ni nic oh&sploh.

(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.

Posted 18 February 2006 - 02:58 PM
Veš kak je blo ne.. na informativnem, so predstavljali drugo bla bla bla vse mi je blo ful vreu do zadnjega stavka. Rekli so nekaj v tem smislu, da če se vpišete na drugo, veste, da ste nekaj več ... midve z prijatlco sma se samo pogledale.. HALLO!?
Zakaj več.. saj pa je gimnazija kot gimnazija.. in ravno to me moti pri drugi gim.. da se majo za nekaj več. Ja jas sem pa hodo na drugo, jas sem nekaj ti pa ne...

Posted 18 February 2006 - 04:36 PM

(O.o)
(> <)

Posted 18 February 2006 - 04:57 PM

Samo nekaj bi pa le povedala... se mi zdi, da sem dokaj normalna (kolikor pač sem lahko) ampak mi je včasih blo že nerodno rečt, da sem z druge iz istega razloga, ker so me vsi postrani gleda, češ ti pa se že nosiš zgolj zaradi te informacije. Na VSAKI šoli se najdejo take cvetke ne samo na naši. Meni se vse gimnazije zdijo enake no razen na tretji so najbolj luškani fantje...tega ne pričakovat na drugi

Glejte vsi se hvalijo na informativnih...druga gim. se je dosti let trudla naredit ugled, ki ga ima danes- iz tega vzroka tudi ta stavek (verjetno ravnatelja, ki pa je tudi poglavje zase)

Jaz bi se danes isto vpisala na drugo...so me kr hitro postavili na realna tla in povedali kaj zahtevajo od mene, profesorji so vedno pomagali, če so bili problemi; včasih res zahtevali precej, ampak se je na maturi izkazalo kot le dobronamerno.
Smo gimnazija kot katerakoli druga..nič ekstra.
Posted 18 February 2006 - 06:28 PM

sam so ful ful visoke omejitve, js pa sm bla ta 4 leta precej lena in same neumnosti so mi šle po glavi, tko d nimam šans d me sprejmejo

upam da mi bo ratalo...

Posted 18 February 2006 - 07:27 PM

sam so ful ful visoke omejitve, js pa sm bla ta 4 leta precej lena in same neumnosti so mi šle po glavi, tko d nimam šans d me sprejmejo

upam da mi bo ratalo...

Kako, saj letos ne bo izrednega študija???

Posted 18 February 2006 - 09:55 PM

lala na katero srednjo šolo pa si ti hodila?
Posted 18 February 2006 - 11:59 PM

Kolko je zaj star?

0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users