SOSTANOVALCI
Posted 21 January 2010 - 11:17 AM
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Posted 21 January 2010 - 03:19 PM
Glih sm se spomnla ob tem na sosede v bloku, ki so nad nami: OMG, TO PA JE GLASNOST - pri seksu namreč

Ej, 1x na teden si pa človek menda lahko privošči. Vsaj ni vsako noč po par ur skupaj.
Kje pa si ti?

Pri fantu imajo tudi ene nore sosede v bloku. Ej ti se ne znajo sploh pogovarjat normalno - stalno se žena dere na otroke, res stalno.
Mislim da ima dva nevzgojena mulca in vsak dan se pol neki na nnjiju dere, moža pa sploh slišat ni nikol. Prou tamaladva jo npijeta k vampirji. Sam sej si je sama kriva.
No, pol pa midva brcava steno, oz. se na steni učiva borilnih veščin.

Se pa spomnim kake dve, tri leta nazaj se je pa pri nas v bloku tudi nekaj kurvalo. Ena dva sta se vsako noč spravila "k stvari" in to tako neverjetno nna glas... Mislim slišal se je, kot da bi bla direkt na cesti. LOL Pol se je pa, tako nenadoma kakor se je začelo, tudi končalo. Šmant

Sicer jaz baš študentskih prigod nimam tolko na spisku, ker živim doma, sem pa prisostvovala parim destruktivnim žurom, pa ene dve poletji sva z eno kolegico s faxa stalno skup čepeli.
Se spomnim ene njene cimre, ki je še med poletjem (beri: julija, avgusta) ostajala v LJ. Zakaj - da se je lahko v miru učila.
Jaooo gde ti je život ženooo.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 January 2010 - 03:22 PM
Posted 21 January 2010 - 03:32 PM

Pri nas je, ko sem bla ful mala, no, v sosednjem bloku, ena ženska ful svojega moža maltretirala. Enkrat ga je zaklenila v stanovanje čez dan, pa ni mogel nikamor, ker mu je dala rešetke na vrata od njegove sobe. Pol je pa čez okno splezal na streho (poševno streho ima naš blok), pa to v 4. nadstropju. Je hotel skozi eno zračno okno na hodnik prilest, pa je blo okno premajhno, pol je pa obtičal na strehi. So ga gasilci dol potegnili.

como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 21 January 2010 - 04:06 PM

haha takrat ko so punce šle žurat ven, je mela ona svoj žur s fantom notr.
Sej so potem ostale punce rekle, da se je se enkrat potrdil rek, tiha voda bregove dere.

Aja pa kar se preprog tiče: sm sam jst tko nehigienična in jih tut drugi perete vsak teden?

Ma, kje, ne perem preprog vsak teden, ne ga lomit, kje se mi pa da.

Kar se tice pranja na splosno - tudi jaz vrzem kaksno rec samo v pralni stroj, ampak to zato, ker se bojim, da bi mi pobarvala ostalo perilo.
Posted 24 January 2010 - 12:32 PM
1. cimra - z njo sem bila samo nekaj mesecev, potem pa se je morala izselit, ker ni naredila pogojev (pozabila se je prijavit na edini izpit, ki je je še manjkal za pogoj). Na polici je imela nastavljen lubrikant in lisice. Enkrat mi je razlagala, da njenega tipa ful boli, če ga je z lisicami priklenila na radiator v tej sobi in ga je zato morala z najlonkami privezat...kot da me me to ful zanima - NOT

2. cimra je bila Turkinja na izmenjavi. Z njo sem tudi bila le nekaj mesecev in se niti nismo dosti vidle, ker je non stop žurala.
3. cimra - ko sem se vselila v njeno sobo sem takoj opazla, da notri ful smrdi. Prezračevala sem, pokurla ful dišečih palčk, pa nič ni pomagalo, niti če sem vsak dan zračila. Na koncu sem ugotovila, da je to njen telesni vonj in vonj njenih oblek.

4. cimra - enkrat je zvečer kar brez gat hodila po sobi. Kasneje sem izvedela, da je seksala z mojo 1. cimro.

5. cimra - tudi nisem bila dogo z njo, ker ni naredila letnika. Ta je bila daleč najboljša do takrat, edina napaka je bila ta, da ko je enkrat začela govorit, ni več nehala. Ko je začela nek dogodek opisovat, je šla v vsako malenkost in to je trajalo in trajalo. Vsakič, ko sem jo kaj vprašala, mi je bilo potem žal, ker sem jo morala v nedogled poslušat.

6. cimra - s to sem pa zdaj že tretje leto in se na srečo fajn razumeva. Včasih me moti edino to, da ima vse stvari ful nametane povsod in da na glas gleda filme, ko se učim.
"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."
Posted 24 January 2010 - 12:37 PM

Posted 24 January 2010 - 12:42 PM
Lol, odfuk.
Normality is a paved road: It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
― V. Van Gogh
Posted 24 January 2010 - 05:53 PM

Posted 24 January 2010 - 06:01 PM
5. cimra - tudi nisem bila dogo z njo, ker ni naredila letnika. Ta je bila daleč najboljša do takrat, edina napaka je bila ta, da ko je enkrat začela govorit, ni več nehala. Ko je začela nek dogodek opisovat, je šla v vsako malenkost in to je trajalo in trajalo. Vsakič, ko sem jo kaj vprašala, mi je bilo potem žal, ker sem jo morala v nedogled poslušat.

Moja cimra tudi govori, govori in govori

Posted 24 January 2010 - 06:04 PM

Posted 24 January 2010 - 08:12 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 24 January 2010 - 08:33 PM

Posted 24 January 2010 - 08:58 PM
Drug velik problem bi bila kopalnica, meni bi se to ful gablo, da bi jo morala kr z enimi babnicami delit! Big NO GO!!
Pa to k ma vsak svoje muhe okol pospravljanja.. Eni ful lahko živijo dobesedno v svinjaku, js sam da je malo razmetano živčnega staknem. Pri meni more bit vse skoz tipi-top, da se js dobr počutim.
Mnja, kot se lahko vidi js ful ne bi bla dobra sostanovalka, ker ne bi zdržala z mano pomoje prov nobena. Plus to, gredo mi na jetra babnice, ki skoz neki blebetajo in pri katerih se vse vrti okoli nakupovanja.
Bo pa še zelo zanimivo, ko se bova mi2 z M. selila,,, Zna bit tud kaka vojna ala vojna zakoncev Rose, hec!
Js sem itak gestapo, on pa tud, sam da misl da ni... Tko, da to bo tud še zelo zanimivo!!!
Posted 25 January 2010 - 09:43 AM
Pri nas smo bile 4 punce, vsak teden je druga čistila, vse smo se s tem strinjale; kadar je bilo študijsko obdobje nismo žurale, oz. smo šle ven, nikoli v apartmaju. Povzetek: če gre za odrasle punce, voljne prilagajanja, se VSE DA.
---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 January 2010 - 09:48 AM

Posted 25 January 2010 - 09:51 AM
Posted 25 January 2010 - 09:55 AM
Nekaterim marsikaj ni jasno, niso ustvarjeni za skupno življenje, kar pa še NE pomeni, da morajo vedno svojo voljo uveljavljati, in mora biti vse po njihovo. Pogovorit se je potrebno, na začetku, če ne pa kakšen ultimat postavit. Naredi seznam za čiščenje, naj bo na vidnem mestu, in to je to, če ne počisti tisti teden, ko je na vrsti, se jo opomni.

---------------------------------------------------------------------------------------------
When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.
Posted 25 January 2010 - 09:57 AM
0 user(s) are reading this topic
0 members, 0 guests, 0 anonymous users