Jump to content

Photo

Večerja

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#21 Suse

Suse

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 230 posts

Posted 30 December 2005 - 09:40 AM

Za večerjo ponavadi pojem kako tuno v konzervi ali ribe z zelenjavo, jogurt ali pa jabolko. Pravijo sicer, da je jabolko zvečer težko, ampak meni full odgovarja, ker se mi je prav zalušta. Tople sendviče pa mam rada za zajtrk.

Seveda pa poskušam da ne jem po 18h, razen če je to kakšno sadje (mandarine itd.).
  • 0

#22 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 33263 posts

Posted 30 December 2005 - 11:40 AM

Ne jem večerje, rada si edino naredim kakav polj pozno ali pa spijem precej čaja zvečer, da me še malo pogreje.
Jem pa ponavadi nazadnje okrog 17. ure, čist odvisno, kaj, lahko kak sendvič, jogurt, če se mi pa že kdaj prov ljubi, pa skuham mlečni riž.
Doma pa nikol ne šparamo hrane od kosila, ker itak vedno naredimo tok, da je lih zadost in ne ostaja, če pa že, pa dobi naša kužica. Alpa če je lih kej dobrega, pa oče poje, no.
  • 0

#23 lala

lala

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 920 posts

Posted 30 December 2005 - 11:45 AM

Zvecer jem redkokdaj k nisem lacna.Zadnje case niti za kosilo mi ne uspeva jest k mi cas zmanjkuje..,ko pa jem jem cips al kokice zarad filma.
  • 0
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
user posted image

#24 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 02 January 2006 - 06:17 PM

QUOTE(lala)
Zvecer jem redkokdaj k nisem lacna.Zadnje case niti za kosilo mi ne uspeva jest k mi cas zmanjkuje..,ko pa jem jem cips al kokice zarad filma.

kdaj pa pol ješ?

a pol hujšaš (verjetno nenamerno) zarad tega... ker pri men je blo podobno, ko sem diplomo pisala in sem 3 kg zgubla rolleyes.gif

• 0
Posted Image

#25 rea

rea

I'll never be maria magdalena

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 20446 posts
  • Interests:Only an open heart will allow you to float equally between everyone.

Posted 02 January 2006 - 06:24 PM

jz ponavad jem kefir al pa solato al pa tuno pa hrustljave hrskije!!! biggrin.gif
  • 0

There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live  

in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

#26 hudička

hudička

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2225 posts

Posted 02 January 2006 - 06:27 PM

ma ponavadi kak sendvič, kar kej od kosilo ostane
danes pa so prišle na vrsto palačinke ko mami spekla
  • 0
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)

#27 _Mayckica_

_Mayckica_

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3425 posts

Posted 02 January 2006 - 09:44 PM

kaj malega, kkšn sendvič ali čokolešnik
  • 0
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow

#28 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 02 January 2006 - 09:51 PM

Jaz spet jem občutno preveč zvečer. ermm.gif Od jutri dalje se bo to spremenilo.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#29 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 02 January 2006 - 10:48 PM

mah jst jem kukr pride... tko odvisno od lakote. Kadar grem na fitness pol zvečer velik več jem, kot bi drugač... kako presenetljivo biggrin.gif
si pa tkole zvečer večkrat omislim kakšne palačinke... ko ima človek čas, da si jih nardi.

Kadar sva pa z lubijem kje zuni greva pa na kakšen kos pice IPB Image al pa včasih na kebab

biggrin.gif
  • 0
Posted Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users