Jump to content

Photo

Večerja

• Please log in to reply
28 replies to this topic

#1 _tan_

_tan_

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 387 posts

Posted 17 April 2005 - 08:53 PM

Mene pa zanima, kaj jeste za večerjo?

Jaz jogurt, sadje, včasih salamo in sir...

Kaj pa vi?

Tan
  • 0

#2 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30246 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 17 April 2005 - 09:08 PM

odvisno od tega, kok sem dejansko lačna .... ponavadi kak mali sendviček (brez salame, ker je ne jem), pecivo, kak ostanek od kosila, v bistvu tisto, kar najdem ... en košček čokolade obvezno preden si grem zobe umit .... smile.gif
  • 0

#3 Fergie

Fergie

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2499 posts

Posted 17 April 2005 - 09:13 PM

Naj bi bilo zdravo, da zvečer ne ješ preveč. Hmm... Jaz se tega ne morem glih držati. Čeprav sem opazila, da zadnje čase bistveno manj jem kot ponavadi. Kar doskrat imam tudi samo 2 obroka na dan, ampak zato pijem veliko vode. Zvečer pa jem zelo odvisno. Poskušam pazit, da ne jem kakšne težke al pa mastne hrane. Mogoče kdaj kaj od kosila al pa kakšno sadje, jogurt... Sendviče skoraj nikoli - raje za zajtrk.
  • 0

#4 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 17 April 2005 - 09:39 PM

Jaz sem najbolj lačna tam ob ene 3h zjutraj. twisted.gif
Kaj bolj obilnega probam pojest najkasneje ob 20h (čeprav po kakšnem prepitem, prekajenem in preplesanem žuru ob 2h za umret paše kakšen horseburger) - to so ponavadi hm, ostanki kosila, kruh + raznorazni dodatki v obliki namazov, salam. Kasneje pa potem še kakšno sadje, jogurti, čajčki... Če gledam kakšen film ponoči, ponavadi zmažem kakšno majhno skodelico tortilja čipsa + omakce, kokice, smokiji...
Nič kaj zdravo ne živim... saj, kot sem že enkrat rekla... težko se odrečem dobri hrani. IPB Image
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#5 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30246 posts

Posted 18 April 2005 - 09:18 AM

še to pozabla: js jem pač, kadar sem lačna, jem lahko tut tik preden grem spat. sej vem, da ni zdravo, sam lažje prebolim tisto urco, ko se mal premetavam, kot pa celonočni glavobol ....
  • 0

#6 Robidnica

Robidnica

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 277 posts

Posted 07 June 2005 - 10:58 AM

probam čimbolj zdravo, a mi ne uspeva vedno sad.gif moj želodec je moj sovražnik
  • 0

#7 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 07 June 2005 - 11:13 AM

Uhh pri meni je tko glede večerje ... ni mi ravno pravilo, da imam večerni obrok, v bistvu vse zavisi od tega, koliko sem čez dan pojedla. Po navadi imam obilen zajtrk in potem za kosilo še nisem lačna, tako da jem šele ob ene šestih zvečer, kar je v bistvu že večerja. Takrat si navadno privoščim tisto, kar je našim ostalo od kosila in so mi dali na stran.

Če pa jem kosilo, pa potem okoli osmih zvečer samo še kakšen tekoči jogurt popijem ali pa skledo polnozrnatih mislijev s hladnim mlekom.
  • 0

#8 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 07 June 2005 - 12:32 PM

Zvečer je najbolje jesti beljakovine. Ker se hitreje porabijo kot ogljikovi hidrati. Ker ravno od večerne hrane se najbolj redimo. Jaz se tega ne morem držati - da bi vsak dan jedla skuto in tuno... no way.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#9 Nadi

Nadi

pametnjakovič

• Root Admin
  • PipPipPip
  • 1921 posts

Posted 08 June 2005 - 08:42 PM

Po navadi jogurt, ali pa sadje.
  • 0

#10 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts
  • Interests:stvari na tem forumu

Posted 09 June 2005 - 03:45 PM

QUOTE(sonchika)
Zvečer je najbolje jesti beljakovine. Ker se hitreje porabijo kot ogljikovi hidrati. Ker ravno od večerne hrane se najbolj redimo. Jaz se tega ne morem držati - da bi vsak dan jedla skuto in tuno... no way.

ja, zvecer nujno beljakovine, sploh ce si se prej kej s sportom ukvarjala... fitnes ipd.

drugac bi pa jst lahko 100% zivela od skute. A si ze probala sadni jogurt (s koscki sadja) in skuto, skupaj zmesano ermm.gif: ali pa narezano banano v skuti. Ceprav ze samo skutka pa mal cukra je super.
  • 0
Posted Image

#11 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 09 June 2005 - 03:56 PM

Jaz se pa zadnje čase kar konkretno napokam zvečer - razni insalatisime rio mare, pa kebap, sendviči in te stvari. Ne morem si pomagat, lačna sem. :clown:
  • 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>

#12 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30246 posts

Posted 09 June 2005 - 04:50 PM

[quote=Tanjci]narezano banano v skuti

tole si moj dragi vsak večer paca z mal cukra pa mleka, ker hodi na fitnes. sm mal probala, pa mi je zelo zanič, skute sploh ne prenesem. biggrin.gif js se tut zvečer konkretno najem, skoraj obvezno neko reč s kruhom, če ne me glava ponoči boli, ker sem lačna. raje mal potrpim in kasneje zaspim, kot pa da me celo noč boli glava in mi kruli, ker sem lačna.
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#13 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 09 June 2005 - 07:43 PM

[quote=Špela]js se tut zvečer konkretno najem, skoraj obvezno neko reč s kruhom, če ne me glava ponoči boli, ker sem lačna. raje mal potrpim in kasneje zaspim, kot pa da me celo noč boli glava in mi kruli, ker sem lačna.

Tiste fore "po 18h nic" ipd. sploh ni zdravo. Ker ce pomislimo, kdaj pojemo zajtrk, mine najmanj 12h do naslednjega obroka :!: :!: :!: pa to je POL DNEVA :!: :!: :!: Poudarek pri zdravi prehrani je ravno v tem, da cez dan cimbolj enakomirno jemo. Seveda najvec zjutraj, da porabimo kalorije cez dan, vseeno pa telo tudi za samo bitje srca in dihanje rabi energijo. Tko da večerja mora biti, ne pa veliko. Tko kot kaksna malca - vecinoma pa iz beljakovin in ne cukra. Čokolino recmo ni za zvečer wink.gif
  • 0
Posted Image

#14 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 30246 posts

Posted 10 June 2005 - 09:59 AM

QUOTE(Tanjci)

Tiste fore \"po 18h nic\" ipd. sploh ni zdravo. Ker ce pomislimo, kdaj pojemo zajtrk, mine najmanj 12h do naslednjega obroka  :!:  :!:  :!:  pa to je POL DNEVA :!:  :!:  :!:  Poudarek pri zdravi prehrani je ravno v tem, da cez dan cimbolj enakomirno jemo. Seveda najvec zjutraj, da porabimo kalorije cez dan, vseeno pa telo tudi za samo bitje srca in dihanje rabi energijo. Tko da večerja mora biti, ne pa veliko. Tko kot kaksna malca - vecinoma pa iz beljakovin in ne cukra. Čokolino recmo ni za zvečer  :wink:

hvala, tajnči, bom probala karseda upoštevat .... wink.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#15 Uzi

Uzi

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 194 posts

Posted 10 June 2005 - 10:12 AM

Špagete. In potem spim kot jagnje. smile.gif
  • 0

#16 Lumpyka

Lumpyka

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 509 posts

Posted 10 June 2005 - 11:55 AM

Tut jst probam zvečer jest mal mn, al pa vsaj bl lahko hrano, pa mi ne rata vedno, ker sm ponavad dost lačna! Sam si zmir rečem, bolš jest, če si lačen, kot pa stradat! smile.gif
  • 0
Live - like there's no tomorrow,
Love - like you've never been hurt before and
Dance - like nobody's watching...

#17 Tanjci

Tanjci

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 2899 posts

Posted 10 June 2005 - 12:17 PM

QUOTE(Lumpyka)
Tut jst probam zvečer jest mal mn, al pa vsaj bl lahko hrano, pa mi ne rata vedno, ker sm ponavad dost lačna! Sam si zmir rečem, bolš jest, če si lačen, kot pa stradat! smile.gif

Ce si lacna to pomen, da si cez dan cist premal jedla. Vecerje pa vseen ne opustit... wink.gif
  • 0
Posted Image

#18 URŠKA

URŠKA

Wind-addict kitesurfer

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 7203 posts

Posted 02 November 2005 - 12:16 AM

QUOTE(Tanjci)
Poudarek pri zdravi prehrani je ravno v tem, da cez dan cimbolj enakomirno jemo.

se strinjam. to pa zato, da preprečimo nastanek inzulina ali cukra v krvi, ne sme biti odstopanj.
  • 0
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra

#19 Estera

Estera

gobezdalo

• Člani
  • PipPip
  • 884 posts
  • Interests:skoraj vse

Posted 29 December 2005 - 09:23 PM

Tudi jaz jem, kar pač ostane od kosila ali pa tk mogoče kake konkretne malice (ali če mama kaj speče). Največkrat pa že iz navade hodim gledat vsebino hladilnika, ker ne morem gledat filma ne da bi grizla. K sreči pogosto nič pametnega ne najdem in grem praznih rok nazaj v sobo. Bolj kot resnična potreba po hrani, mi bolj nagaja psiha (želja, tolk časa, dokler res ne popustim)-ker občutek lakote mi ni tk grozen (izkušnje številnih diet). Pa tudi, če pozno zvečer jem, sem zjutraj isto grozn lačna...če pa ne jem, pa nisem. Kr neki.
  • 0

#20 Rianna

Rianna

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4793 posts

Posted 29 December 2005 - 09:55 PM

jao jaz mam čudno navado da se zvečer napokam in to morem it jest tik pred spanjem.. drugač sem do spanja že lačna ermm.gif drugač pa jem kaki čokolino :tongue: al pa ribe, tople sendviče..
  • 0
La vita senza house musica non e vita
IPB Image
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users