Jump to content

Photo

drzni dogodki

• Please log in to reply
86 replies to this topic

#21 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 19 March 2007 - 08:21 PM

Te pač skoz wink.gif
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#22 Olivija

Olivija

Banana Bro

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 15173 posts
  • Interests:illustration, architecture, trees, cats, cats on trees...

Posted 19 March 2007 - 08:24 PM

ful ste zalutale s teme, dejte še kaj povedat o drznih dogodkih, noo.
  • 0

Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.

#23 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 20 March 2007 - 11:24 PM

no pol bom pa jst temo začeu k sm glih take vole in seveda počutja. laugh.gif najbolj drzni dogodek je da prideš iz pustovanja pjan k mina pa se uležeš zram punce pa ji rečeš lubi jst te mam rad, pa seveda jo nekak prepričuješ da si popolnoma trezen, pol se greš umit in jo začneš tam spodi obdelovt tk da skor pozabi dihat in stokat biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#24 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 21 March 2007 - 12:20 PM

Mir, nemarne OTje sem pobrisala (jih je blo preveč, da bi jih pustila). mad.gif

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#25 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 March 2007 - 05:31 PM

ej, matej, blagor teb, da ti dečva ignorira, k smrdiš, ko si nažgan - js mojga zmeri stran naženem, da se gre najprej očedit. pol pa zaspim nazaj, hehe. ena izmed mojih (pre)drznosti je tut ta, da zvečer velik raje zaspim kot pa, da bi seksala. laugh.gif
  • 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#26 matej29

matej29

čvekalo

• Člani
  • Pip
  • 267 posts
  • Interests:zelo veliko

Posted 21 March 2007 - 05:36 PM

QUOTE(Špela @ 21. 3. 2007 - 17:31) View Post

ej, matej, blagor teb, da ti dečva ignorira, k smrdiš, ko si nažgan - js mojga zmeri stran naženem, da se gre najprej očedit. pol pa zaspim nazaj, hehe. ena izmed mojih (pre)drznosti je tut ta, da zvečer velik raje zaspim kot pa, da bi seksala. laugh.gif

hmm
sej sm se pol očedil in vse pa pojedu pol kile zobne paste.... oops.gif pol je pa blo OK
  • 0
Ne zamudi priložnosti tega dne, saj se ne bodo nikoli več ponovile!

#27 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 21 March 2007 - 05:47 PM

Matej ima (zahvaljen bodi gospod) navado, da se vedno po žurkah, ko pride domov, takoj stušira in pač nasploh temeljito umije, da potem dobim dišečega v posteljo. =) Čeprav tistega vonja iz ust tudi zobna pasta ne prekrije do konca, hahaha.
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#28 Špela

Špela

čajna žlička

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 29714 posts
  • Interests:making it happen. :)

Posted 21 March 2007 - 05:54 PM

QUOTE(DiLeMa @ 21. 3. 2007 - 17:47) View Post

Čeprav tistega vonja iz ust tudi zobna pasta ne prekrije do konca, hahaha.

agree. 100% smile.gif

• 0

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

Point of view is everything.(Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.

#29 Ancka Pomarancka

Ancka Pomarancka

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 26101 posts

Posted 21 March 2007 - 06:05 PM

Najhuj je vonj po pivu bruh.gif
  • 0

#30 *simoncy*

*simoncy*

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1694 posts

Posted 22 March 2007 - 09:52 PM

No dejmo, drzni dogodki, zihr vam je kdaj zrastel pogum, sam mal treba po spominu pobrskat..
Matej, sm prepričana da tovrstni drzni dogodki Dilemi ustrezajo biggrin.gif

No, spomnila sem se še enega drznega dogodka iz davnih davnih časov biggrin.gif V osnovni šoli mi je bil zlo všeč sošolec in sem mu pisala skrivna anonimna sporočila in mu jih skrivaj poturila v bundo ali kamorkoli je bila prilika. In nekega dne se opogumim in v sporočilcu priznam kdo sem. Stvar je bila taka, da so bile naslednjih par dni vse oči na šoli oprte vame, vsi so izvedeli za to in mene je bilo takooo zeloo sram, da celo iz razreda nisem upala nekaj časa. Grozno mi je bilo. Vendar danes je to le nek spomin in se smejem na ta račun. Aja, tisti fant me takrat ni maral, par let kasneje pa je postal obseden z mano.. sve se vrati, sve se plati biggrin.gif biggrin.gif
  • 0
Veselje do življenja je, ženske, za nas najlepše ličilo!

#31 DiLeMa

DiLeMa

undercover peroksidna crna luknja

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 24041 posts
  • Interests:Zanimive Stvari

Posted 22 March 2007 - 09:59 PM

QUOTE(*simoncy* @ 22. 3. 2007 - 21:52) View Post

Matej, sm prepričana da tovrstni drzni dogodki Dilemi ustrezajo biggrin.gif

Sem izredno konservativno usmerjena in izjemno umirjena ter sramežljiva oseba z zelo močno moralno držo, tko da to sploh ne pride v upoštev. laugh.gif Sem prepričana, da bo Matej moje besede potrdil. oops.gif tongue.gif
  • 0
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.

#32 nihrida

nihrida

dark soul

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 4525 posts

Posted 23 March 2007 - 01:23 PM

QUOTE(*simoncy* @ 22. 3. 2007 - 21:52) View Post

Aja, tisti fant me takrat ni maral, par let kasneje pa je postal obseden z mano.. sve se vrati, sve se plati biggrin.gif biggrin.gif

Ja, velikrat je blo tko. biggrin.gif biggrin.gif

• 0
I'll place my bets and hope I'll always win
Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can

#33 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 23 March 2007 - 09:34 PM

laugh.gif
  • 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#34 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 25 March 2007 - 01:21 PM

Meni pa je bil v prvem razredu všeč en moj sošolec. Pa sem mu 1x po pouku povedla da sem zaljubljena v njega pa sma se šla v tako hišico za igrat lupčkat. biggrin.gif . Za mene je bilo takrat to drzno biggrin.gif .

• 0

#35 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 March 2007 - 07:10 PM

moja dogodivščina se je zgodila precej let nazaj. z bivšim tipom, njegovim bratom in dvema kolegoma smo bli v enem kampu pr umagu. on je šu zvečer žurat, js sm šla pa spat. in jr pršu ponoč čist nadelan in se hotu dol, js pa čist zaspana in čist out jasno nism bla za to. on je čist znoru in me nasledn dan čist ponižvelano maltertiru s tem in me v bistvu verbalnovrgu iz šotora. brt pa kolega sta mi ponujala, da lahk pr njima prespim, ampak jasno, nism. tko da sm napokala svoj ogromn ruzak in se peš odpravlakar v eno smer, kjer se mi je zdel, da bo avtobusna postaja. po ene 200 emtrih mi je ustavu en str gopsod, k ni znal skor nč slovensk, sam italjansk pa mal anglešk, in me je kr odpelu na pijačo, pa kosilo mi je hotu kupt, pa govoru je, da gradi hotele v bližini, pa če bi hotla it z njim, pa bit tm, ampak kao da ne bi nč prčakvou od mene in tko. mene je jasno grabla panika. sm mu rekla, da se mi ful mudi in da če me lahk odloži. in ko je vidu, da ne bo nič, me je vrgu vn sredi ničesar. neki časa sm hodila, potem so se pa mem prpelal 4 italjani, k nikakor ne bi šla v avto, če ne bi mel zadi dojenčka. tretji štop je bil tip s psihotično mamo, k je cel čs razlagala, da je bla moja mama zihr štoparka, k je iskala dogodivščine in podobne fore. zadnji štop v portorožu je bil pa en ful ok tip k sva se super zaštekala in se krasno pogovarjala do ljubljane, pa še čist do doma me je zapelu.

staršem teh stvari jasno nikol nism povedala, stara sm bla nekih 17 al 18. bla je v bistvu osvobajajoča izkušnja, k mi je takrat povedala, da sm js idiot ker toleriram tazga kretena.prej nikakor nism mogla končat veze. najbrž mi ni treba razlagat, da je blo konc po tistem. pa še par stvari sm se naučila o ljudeh, namreč, da videz lahko vara, da so ljudje v bistvu dobri in radi pomagajo, znebila sm se tudi nekaterih predsodkov. zame je bla to res ena prelomnica.

čeprov bi šla zdej najbrž lepo peš par kilometrov do avtobusne postaje biggrin.gif
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#36 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 25 March 2007 - 07:19 PM

O šit, maš jajca!!!!

Nikol ampak res nikol ne bi prisedla sred noči enmu tujcu v avto! Mater si dobra, sam si mela tud srečo, da se je vse kul končal.
Js pa ful nism taka, da bi šla npr. v tem primeru kr takoj domov. js bi šla ven iz šotora, preživela noč nekje vzun in pol ob prvih sončnih žarkih spokala- sam je nevarnost, da bi si premislila hmm.gif
  • 0

#37 Sissy

Sissy

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 1329 posts
  • Interests:Berem, pišem pesmi, igre in izpopolnjujem se v igranju.

Posted 25 March 2007 - 07:36 PM

Jz bi tazga tipa ene parkrat mahlna!
  • 0
Obstala sem,
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila

#38 pinga

pinga

odvisnik

• Redni člani
  • PipPipPipPip
  • 3804 posts

Posted 25 March 2007 - 07:45 PM

ne seksat je hotu ponoč, težil mi je pa zjutri in pol čez cel dan, tko da nekje v zgodnjih popoldanskih urah sm se spokala.
  • 0
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)

#39 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 25 March 2007 - 08:14 PM

Pa a prej je bil ok, al kako? Jst ob nekom, ki bi imel kae "pametne" izjave, al mi pa kaj pod nos vrgel ne bi hotela zdržat niti minutke več. Fak ej, kaj mu ni blo jasn.
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#40 ananas

ananas

pharma tropicana

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 8041 posts

Posted 25 March 2007 - 08:14 PM

Ups pa res. Mal sm površno prebrala. Js bi ga mahnla direkt v njegovo premoženje evil.gif
  • 0

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users