drzni dogodki
Posted 19 March 2007 - 08:21 PM

da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 19 March 2007 - 08:24 PM
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Posted 20 March 2007 - 11:24 PM

Posted 21 March 2007 - 12:20 PM
Mir, nemarne OTje sem pobrisala (jih je blo preveč, da bi jih pustila).

<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
Posted 21 March 2007 - 05:31 PM

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 March 2007 - 05:36 PM
ej, matej, blagor teb, da ti dečva ignorira, k smrdiš, ko si nažgan - js mojga zmeri stran naženem, da se gre najprej očedit. pol pa zaspim nazaj, hehe. ena izmed mojih (pre)drznosti je tut ta, da zvečer velik raje zaspim kot pa, da bi seksala.

hmm
sej sm se pol očedil in vse pa pojedu pol kile zobne paste....

Posted 21 March 2007 - 05:47 PM
Posted 21 March 2007 - 05:54 PM
Čeprav tistega vonja iz ust tudi zobna pasta ne prekrije do konca, hahaha.
agree. 100%

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 21 March 2007 - 06:05 PM

Posted 22 March 2007 - 09:52 PM
Matej, sm prepričana da tovrstni drzni dogodki Dilemi ustrezajo

No, spomnila sem se še enega drznega dogodka iz davnih davnih časov

Posted 22 March 2007 - 09:59 PM
Matej, sm prepričana da tovrstni drzni dogodki Dilemi ustrezajo

Sem izredno konservativno usmerjena in izjemno umirjena ter sramežljiva oseba z zelo močno moralno držo, tko da to sploh ne pride v upoštev.

Posted 23 March 2007 - 01:23 PM
Aja, tisti fant me takrat ni maral, par let kasneje pa je postal obseden z mano.. sve se vrati, sve se plati

Ja, velikrat je blo tko.

Even if I don't, I'm fucked because I live a life of sin
But it's alright, I don't give a damn
I don't play your rules I make my own
Tonight
I'll do what I want
Because I can
Posted 23 March 2007 - 09:34 PM

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.
Posted 25 March 2007 - 01:21 PM

Posted 25 March 2007 - 07:10 PM
staršem teh stvari jasno nikol nism povedala, stara sm bla nekih 17 al 18. bla je v bistvu osvobajajoča izkušnja, k mi je takrat povedala, da sm js idiot ker toleriram tazga kretena.prej nikakor nism mogla končat veze. najbrž mi ni treba razlagat, da je blo konc po tistem. pa še par stvari sm se naučila o ljudeh, namreč, da videz lahko vara, da so ljudje v bistvu dobri in radi pomagajo, znebila sm se tudi nekaterih predsodkov. zame je bla to res ena prelomnica.
čeprov bi šla zdej najbrž lepo peš par kilometrov do avtobusne postaje

Posted 25 March 2007 - 07:19 PM
Nikol ampak res nikol ne bi prisedla sred noči enmu tujcu v avto! Mater si dobra, sam si mela tud srečo, da se je vse kul končal.
Js pa ful nism taka, da bi šla npr. v tem primeru kr takoj domov. js bi šla ven iz šotora, preživela noč nekje vzun in pol ob prvih sončnih žarkih spokala- sam je nevarnost, da bi si premislila

Posted 25 March 2007 - 07:36 PM
da bi se spremenila.
Obstala sem,
da bi se pomirila.
Obstala sem,
da bi obraz dobila
Posted 25 March 2007 - 07:45 PM
Posted 25 March 2007 - 08:14 PM
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Posted 25 March 2007 - 08:14 PM