fitnes
Posted 03 November 2006 - 01:22 PM

Posted 07 November 2006 - 09:56 AM
Posted 07 November 2006 - 11:41 AM
Hej Sajk, imaš kakšne izkušnje s Sassijevo metodo? Pri nas v fitnesu nimamo inštruktorja, pa pol po forumih iščem vaje in načrte treningov,se mi je to še kar zanimivo zdelo. http://www.maxximum-.../sport/282.html
Ne, jaz imam približno 70kg pri 184cm višine, delam na tem da jih bo ene 74-75 (kar naj bi bila idealna masa za to višino). Maščob v telesu imam pa baje 6.2%, kar je nekje na ravni vrhunskih športnikov

Na pomlad bo spet tek pred zajtrkom, če se bo čez zimo kaj nabralo slučajno, bo šlo pa-pa

Posted 07 November 2006 - 04:54 PM
Ne, jaz imam približno 70kg pri 184cm višine, delam na tem da jih bo ene 74-75 (kar naj bi bila idealna masa za to višino). Maščob v telesu imam pa baje 6.2%, kar je nekje na ravni vrhunskih športnikov

Na pomlad bo spet tek pred zajtrkom, če se bo čez zimo kaj nabralo slučajno, bo šlo pa-pa

Jah, idealna masa je precej relativna stvar.
Jaz imam 176cm, 74kg in okol 8% fat...to je zame idealno. Ko sem shujsal zaradi obilice kolesarjenja na 68kg sem zgledal precej bogi (no ja...sej sem bil cist normalen) in nebi rad sel nazaj na 68kg!!!
Sumo borci so tud tretirani kot vrhunski sportniki v svoji dezeli, pa imajo 30%fat....hehe

Drgac pa kar se tice Tilvolija lahko podprem vse prejsnje izjave...sam pa hodim v Fit&Fun pri POPTV-ju. Kr zadovoljen, mal je majhen, ima pa vse kar rabis in vec.
Posted 07 November 2006 - 05:25 PM

Posted 07 November 2006 - 07:26 PM
Posted 07 November 2006 - 07:45 PM
Jaz sem mislila na jedilnik in vaje, če se ti bere vredu ? Aerobnih treningov imam dovolj, samo bi rada še oblikovala postavo. Nimam pa nobenih izkušenj s tem, do zdaj sem pač malo popazila pri hrani pa je blo, samo če se da večji učinek s točno določeno prehrano in vajami dosečt pa tudi ne bi imela kaj proti.
Seveda se da dosect! In to se kako ucinkovito, ce si le dovolj zagreta za stvar.
Za pomoc o treningih in prehrani si preberi kaksen clanek na:
www.mojtrener.com

Posted 07 November 2006 - 08:08 PM
Kar se pa vaj tice, uzames prvic unga proja in poslusas tocno kaj ti pove, ker je use od postavitve do izvedbe pomembn.
Pa 3x ne tedn je cist dost...Sploh za zensko se mi zdi. Misica tko al tko rab 48ur da se odpocije.
Posted 07 November 2006 - 09:05 PM

Ne morem mimo tebe Piquet k si tako lepo pohvalil Konex

P.s.: Piquet

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 07 November 2006 - 11:01 PM
Ti maš pa blazno rad tole stran

Če smo že pri tem ... Maxximum je dosti boljši

Ne sajk, noben urednik nisem, res pa je da mi je stran vsec in rad povem folku za nekej, kar lahko pozitivno vpliva na njihovo zivljenje!
Maxximum portal poznam in o tem, da je boljsi bi se dalo debatirat, meni ni...vse je bolj kot ne subjektivna ocena

Pa ne bom kritiziral zdele, ker se mi ne da in odhajam spat...ajdee

Posted 08 November 2006 - 12:39 AM
Dober večer

Ne morem mimo tebe Piquet k si tako lepo pohvalil Konex

P.s.: Piquet

No ja, jz sm bl za fitnes govoru kuker za sanitarije sam ok. =)
Sicer me ze doug ni blo tm, sam ko sem se hodu so bli moski tusi, omarce in vse tip top. Kksn let pa pol nazaj.
Res pa je, da tut v moskih ni blo nubenih pregrad. Ampak jz tko al tko zvim 8 minut stran pa sm se duma tusirou. =)
Sam pravm, da so naprave in ambient ful fensy. =)
Posted 08 November 2006 - 02:50 PM
Jah, idealna masa je precej relativna stvar.
Jaz imam 176cm, 74kg in okol 8% fat...to je zame idealno. Ko sem shujsal zaradi obilice kolesarjenja na 68kg sem zgledal precej bogi (no ja...sej sem bil cist normalen) in nebi rad sel nazaj na 68kg!!!
Sumo borci so tud tretirani kot vrhunski sportniki v svoji dezeli, pa imajo 30%fat....hehe

Drgac pa kar se tice Tilvolija lahko podprem vse prejsnje izjave...sam pa hodim v Fit&Fun pri POPTV-ju. Kr zadovoljen, mal je majhen, ima pa vse kar rabis in vec.
Ti si pri tej višini in kilaži izgledal bogi?

Posted 08 November 2006 - 03:02 PM

Saj je zelo veliko odvisno od konstitucije, kaj lahko dobiš/imaš in kako potem to izgleda. Jaz pri 184/70 prav slabotno sigurno ne izgledam

Trener v sokol vič mi je razlagal naj se glede tega nikar ne sekiram, ker imam zaradi moje kombinacije ektomorf/mezomorf idealno konstitucijo za fitness, ker sem sorazmerno z lahkoto "čist", se pravi z malo maščobe.
Posted 08 November 2006 - 08:48 PM
No ja, jz sm bl za fitnes govoru kuker za sanitarije sam ok. =)
Sicer me ze doug ni blo tm, sam ko sem se hodu so bli moski tusi, omarce in vse tip top. Kksn let pa pol nazaj.
Res pa je, da tut v moskih ni blo nubenih pregrad. Ampak jz tko al tko zvim 8 minut stran pa sm se duma tusirou. =)
Sam pravm, da so naprave in ambient ful fensy. =)
Jaz pa pravim, da me tam ne vidjo več, k šparajo na higijeni....pa kar se tiče fensi fitnesov, sta prav gotovo Sunny in Moj Fit daleč pred Konex-om

WARNING: I Have An Attitude And I Know How To Use It!
Posted 18 November 2006 - 09:34 PM

Posted 18 November 2006 - 10:11 PM
http://www.exrx.net/...ist/BackWt.html
http://www.exrx.net/...l#anchor1945210
Posted 18 November 2006 - 11:25 PM
Posted 18 November 2006 - 11:41 PM

Posted 19 November 2006 - 11:40 AM

1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users