LUNA izdelki za dom
Started by
Fluffy The Stud Eater
, May 11 2008 09:31 PM
25 replies to this topic
Posted 14 May 2008 - 01:52 PM
ja huda je LUna, mater so tako reklamo naredili da človek more sprobat in sploh je vizualno vse privlačno. Tako da se bo verjetno kupovalo za kakšna darila ,...
Posted 14 May 2008 - 08:04 PM
sem vohala tekoče milo pomaranča/meta - tako mi smrdi že to, da ne kupim ničesar. pa sama kemija notri, prijaznost do okolja be be be be ....

“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE. LEARN.TRAVEL. LOVE.
Posted 14 May 2008 - 08:29 PM
ampak moj detergent je pa še skos kul, haha.
res full diši. dokler se ga ne bom naveličala, seveda.
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
Posted 14 May 2008 - 08:42 PM
"Kako si ve razlagate tale stavek, men se zdi mal dvoumen no: Kjer je le možno, smo v izdelkih uporabili surovine iz obnovljivih virov, ki niso bile testirane na živalih."
Men se to čist drugač sliš, in namreč, da se "kjer je le možno" nanaša na surovine iz obnovljivih virov. Kao neka ekološka osveščenost al ne vem kaj, ker raba neobnovljivih virov je nepopularna.
Če trdijo, da ne testirajo, je mogoče to res tko razumet. Je pa res, da lahko pomeni eno ali drugo, sam ne vem, zakaj bi potem sploh omenili obnovljive vire.
Men se to čist drugač sliš, in namreč, da se "kjer je le možno" nanaša na surovine iz obnovljivih virov. Kao neka ekološka osveščenost al ne vem kaj, ker raba neobnovljivih virov je nepopularna.
Če trdijo, da ne testirajo, je mogoče to res tko razumet. Je pa res, da lahko pomeni eno ali drugo, sam ne vem, zakaj bi potem sploh omenili obnovljive vire.
"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)
Posted 14 May 2008 - 08:53 PM
Ja, jaz sem tud to pomislila, pač to je ena od dveh možnosti. Samo stavka o netestiranju pa ni, veš. To je edini stavek na celi nalepki, kjer omenijo živali.
Posted 14 May 2008 - 09:05 PM
sm šla pogledat na njihovo stran in piše, da ne testirajo na živalih. res pa je, da omenjajo tradicijo in izkušnje, tko da se mogoče tule skriva catch

"Freedom is just another word for nothing left to loose" (J. Joplin)
1 user(s) are reading this topic
0 members, 1 guests, 0 anonymous users