Jump to content

Photo

Hvalimo & Grajamo

• Please log in to reply
351 replies to this topic

#21 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 18 September 2007 - 08:00 PM

No, zanimivo, da nas je toliko to opazilo.
Bo že nekaj na tem!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#22 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts
  • Interests:sevanje anti-mojo občutij

Posted 18 September 2007 - 08:29 PM

Všeč so mi trgovine v CC (CE), ni mi pa všeč pritlično parkirišče ker se zgubim (se ga izogibam posledično) pa dobesedno zamešam ga s parkiriščem Europarka (MB), kjer sem se tudi zgubila.

Minus vsem trgovinam ki pospravijo artikle že malo po pol 8h (če so odprte do 8h jasno). To se mi je danes zgodilo v CP down.gif .
  • 0
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

#23 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 19 September 2007 - 07:29 PM

QUOTE(crna @ 18. 9. 2007 - 21:29) View Post

Minus vsem trgovinam ki pospravijo artikle že malo po pol 8h (če so odprte do 8h jasno). To se mi je danes zgodilo v CP down.gif .

Meni se je to zadnjič v Intersparu zgodilo. Kruh so pospravljali že ob 20.30, odprto pa imajo do 21.00 rolleyes.gif
  • 0

#24 Kinky

Kinky

Železna devica

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 38152 posts
  • Interests:krompir

Posted 21 September 2007 - 06:50 PM

Jaz sem bila 1 krat v Celju v tem centru in mi je bilo tudi full full všeč! thumbup.gif

Redko kdaj kaj grajam, ampak dans sem pa na volji! twisted.gif

GRAJAM: down.gif

Jurman - včeraj sva šla s fantom tja na kosilo, ker pač stanujeva peš minut stran od te restavracije. Naročila sva si za jest in fant je v solati dobil POLŽA! Ja, polža. OK, se zgodi, sem tudi sama delala enkrat prek študenta v kuhinji in vem kako je (v bistvu vem preveč stvari, zato se mi včasih gravža hodit it jest ven). Anyway, pokličem kelnarja ko sva že skoraj pojedla, saj ga prej ni bilo naokrog. In mu povem na zelo lep način, ker sem kulturen človek, da imamo pač v solati jebenega polža. Pa še posmejala sem se zraven, ker sem vedela, da on nima nič pri tem, ampak da so krivi v kuhinji. In on se niti ni opravičil, rekel je samo da ok - da škoda ker mu nisem prej povedala, da bi zamenjal solato. Ne bev ne mev! Nisem pričakovali nič drugega, ne popusta, ne zastonj kavice, ampak le oprostite! down.gif

Vizažistka v Mullerju v BTC-ju (pač ena imed njih, večina jih je seveda super)

Do mene in kolegice se je obnašala zelo vzvišeno ko sva jo prosile za nasvet glede korektorjev. Neprijetno situacija, nič kaj lepo se nisem počutila ko mi je kot da bi imela kot v riti razlagala o stvareh kot da sem 10 letna smrklja. Priznam, da ve veliko več o kozmetiki kot jaz, ampak me je tretirala kot da sem največja kmetica in neke vukojebine (pa ne žalim kmetov s tem stavkom, se razume) in še nisem slišala za maskaro v življenju.
  • 0
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

---------------------------------------------------------------------------------------------

When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.

#25 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 September 2007 - 09:16 PM

Žitov Toast down.gif

IPB Image

Že drugič se mi je zgodilo, da sem kupila originalno zapakiran Žitov Toast, pa sem šele ob prihodu domov opazila, da je plesniv! Rok uporabe je do 11.10.2007.
Enkrat sem jim že pisala v zvezi s tem, pa so se opravičili, češ da ne vedo kaj bi lahko bil vzrok in da sem lahko prepričana, da do česa takega ne bo več prišlo.

No in danes takoj po prihodu iz trgovine vidim ogromen plesniv flek, v velikosti kovanca za 1 cent! mad.gif
Toast ni tako poceni, pa še ta veliko pakiranje sem kupila. Ful sem razočarana pa šokirana, da je kaj takega mogoče v tem času. Njihovega toasta ne kupim več nikoli!!! sick.gif
  • 0

ॐ Be a voice, not an echo. 

#26 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 September 2007 - 09:23 PM

Reklamiraj! Resno!!!
Mi smo doma že to tolkokrat naredli. Pokvarjeni mlečni izdelki, žužki v vloženih kozarcih... Se je zmeraj splačalo.

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#27 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 September 2007 - 09:31 PM

QUOTE(Adriane @ 21. 9. 2007 - 22:23) View Post

Reklamiraj! Resno!!!
Mi smo doma že to tolkokrat naredli. Pokvarjeni mlečni izdelki, žužki v vloženih kozarcih... Se je zmeraj splačalo.

Kje pa? V trgovino nazaj nesem ali na Žito pišem?
  • 0

#28 Adriane

Adriane

Flesh for fantasy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9883 posts

Posted 21 September 2007 - 09:38 PM

ŽITO!!!
Oni ti naj v rit lezejo, ker se ti je že drugič? zgodlo.
Kar pokliči tja. Reči, da si tudi sama v špediciji in vprašaj, kaj ti lahko ponudijo v zameno, da boš še naprej kupovala njihove izdelke in ne delala slabe (upravičene) reklame.

Mej oni kruh pred sabo, ko boš govorla. Da boš bolj jezna in zahtevna biggrin.gif

• 0

Do not pray for an easy life, pray for the strength to endure a difficult one.
Bruce Lee

yru-vinyl5_thumb.giftr-untitl.jpg

d035.gif

icon-33-32.png opera_volgae_malek

#29 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 21 September 2007 - 09:40 PM

QUOTE(Adriane @ 21. 9. 2007 - 22:38) View Post

ŽITO!!!
Oni ti naj v rit lezejo, ker se ti je že drugič? zgodlo.
Kar pokliči tja. Reči, da si tudi sama v špediciji in vprašaj, kaj ti lahko ponudijo v zameno, da boš še naprej kupovala njihove izdelke in ne delala slabe (upravičene) reklame.

Mej oni kruh pred sabo, ko boš govorla. Da boš bolj jezna in zahtevna biggrin.gif

Haha, super! Bom poklicala pa potem poročam o rezultatih. laugh.gif

• 0

#30 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32299 posts

Posted 22 September 2007 - 09:03 AM

Jaz bi pa kar nazaj v trgovino nesla najprej, potem drugi korak bi bil pa Žito.
  • 0

#31 Immortelle

Immortelle

Božanska

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 12251 posts

Posted 22 September 2007 - 09:44 AM

QUOTE(_M_ @ 22. 9. 2007 - 10:03) View Post

Jaz bi pa kar nazaj v trgovino nesla najprej, potem drugi korak bi bil pa Žito.

Hec je, da sem tak toast kupila v dveh popolnoma različnih trgovinah, torej je težava pri Žitu, ne v trgovini. ermm.gif
  • 0

#32 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 September 2007 - 09:21 PM

QUOTE(Kinky @ 21. 9. 2007 - 19:50) View Post

Jaz sem bila 1 krat v Celju v tem centru in mi je bilo tudi full full všeč! thumbup.gif

Redko kdaj kaj grajam, ampak dans sem pa na volji! twisted.gif

GRAJAM: down.gif

Jurman - včeraj sva šla s fantom tja na kosilo, ker pač stanujeva peš minut stran od te restavracije. Naročila sva si za jest in fant je v solati dobil POLŽA! Ja, polža. OK, se zgodi, sem tudi sama delala enkrat prek študenta v kuhinji in vem kako je (v bistvu vem preveč stvari, zato se mi včasih gravža hodit it jest ven).

Dej povej, magar na ZS! ermm.gif
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#33 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27429 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 22 September 2007 - 09:25 PM

Meni tudi!
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#34 Braunkopf

Braunkopf

Little Miss Greedy

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 21767 posts

Posted 22 September 2007 - 09:26 PM

Ponavljanka sestavljanka!
  • 0
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,

#35 redkvica

redkvica

pametnjakovič

• Redni člani
  • PipPipPip
  • 2250 posts

Posted 22 September 2007 - 10:00 PM

Povej kar sem. Smo že 3, ki nas zanima. Jaz sem delala v menzi od mercatorja in ni bilo vse lepo biggrin.gif
  • 0
If sometimes you feel yourself little useless, offended and depressed, always remember that you were once the fastest and most victorious sperm in your group!

#36 Princeska

Princeska

drama queen

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16360 posts

Posted 23 September 2007 - 09:50 AM

Velik minus za knjigarno na Čopovi

Dvakrat sem šla tja in kupila vsakič eno knjigo, prodajalka vedno ista in vsakič totalno neprijazna, obnašala se je kot da bi bila sama na svetu. Ob vprašanju za eno knjigo me je nadrla, za blagajno pa sem čakala 10 min, da se je spomnila in nehala klepetat s 'prijateljico'. Da o tem, da 'hvala' in 'nasvidenje' še ne zna reči, ni vredno izgubljati besed.
Ko sem se tja odpravila drugič, sem upala, da mi bo postregla kakšna druga prodajalka, a je bila tam spet ona. Zelo vljudno sem povprašala, a se je s kislim obrazom komaj skidala s stola in ob ponovnem dolgem čakanju, sem jezno odvihrala iz knjigarne. Od takrat naprej tja nisem šla nikoli več. Prav hecno mi je bilo, ko sem se pogovarjala s sestrično in ima enake grenke izkušnje s tamkajšnjo prodajalko.
  • 0
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

#37 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 October 2007 - 01:17 PM

Frizerski salon nevemkakosemureče v Mercator centru v Kranju.

včer sm šla tja, ker sm mislna da bom znorela zarad las, vozlajo se mi noro, ne morem si jih česat in se že vnaprej bojim umivanja in razčesavanja, no in zato sm šla, da bi me umili, razčesali pa razredčili lase, lih zadnč je bla bivša sošolka tam, pa je bla ful zadovoljna in sm mislna da bom jz tut. pršla sem ob 4-ih, čakala ene pol ure ker je bil pač folk, nism bla naročena, navadn. pol mi je umila ženska lase (mal starejša, človk bi mislu da je izkušena) in mi je dala za 20 min gor balzam, kao da bo lažje razčesat (ker se mi res spodej skorej drede delajo). no, pol čez ene pol ure se le spomne name in me presede da me kao razčese. neki se matra pa mi skorej populi pol las (z plastičnim glavnikom) pol me pa rajš preda enmu mulcu k je pomoje lih šolo končal. na začetku je bil ful nežen, tko da sm bla vesela da sm se babe rešila, pol pa kr naenkrat( k je mu valda pohn kurac mojih las k jih je miljavžnt) začel cukat pa česat s krtačo od vrha glave, nevem kdo je njega učil česat. no, in pol pride baba da me bo razredčla, pa mal poseka, sem, tja pa prav da ne upa čist pr glavi k mam tok dolge, pol mi pa še skrajša fru fru in sm bla fertik v 2h sekundah. pride poba z namenom da me bo zravnal in mi našprica celo goro tigija za ravnanje gor, pa spne, da bi začel z ravnanjem. in valda je blo stanje slabše kot prej ker mi je budalo malo spet navlažil lase in so se nazaj skravžali/zvozlali, da ne govorim kok sm mela trde konice. in spet se je začelo mučno razčesavanje (od glave proti konicam), čez neki cajta sm mu kr rekla da se bom sama in sm se. zravnal me je pa še kar, čeprov sm dons taka k da me ne bi. ko sm pršla dam pa KATASTROFA, pogledam se, in zadej zglajene lase, nekje na sredi (povrhu) pa mam za ene 20 cm krajši šop las!!!!nism mogla vrjet!to nej bi blo kao razredčenje!jz nevem, kva je blo s to žensko, tko bi me razredčla moja sestrična k je stara 4 leta!to se dela spodej, da se ne vid ne pa po vrhnjih laseh!!!!!fak no!mislm tam me ne vidjo NIKOL več, že tko bi šla najraj nazaj pa zahtevala keš!upam da bo bolš zgledal ko se mi lase skravžlajo. mislm podn. las mam pa še zmer preveč, pomoje mi je čist sam un pramen ostrigla, krava ena.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

#38 laLa°

laLa°

posting bitch

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 7182 posts

Posted 07 October 2007 - 01:45 PM

^^ O moj bog. ohmy.gif Jaz bi na tvojem mestu šla nazaj.
  • 0

#39 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 07 October 2007 - 01:46 PM

Jaz tudi sahara. Definitivno! ermm.gif
  • 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#40 sahara

sahara

bailarina apasionada

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 9109 posts
  • Interests:ples

Posted 07 October 2007 - 01:57 PM

ja, sam problem je kdaj. to bi mogla takoj. jz grem pa dons v lj za cel teden. sj bom šla čez kakšen mesec spet k frizerju - preverjenemu pa se bom mal prstrigla, po plasteh, tok da mi bo zg. naredu tok kratke kukr mam tega zafuranega. res sam to upam da bo bolš k si jih bom umila.
  • 0
¡Que viva la salsa cubana!

IPB Image

1 user(s) are reading this topic

0 members, 1 guests, 0 anonymous users