Jump to content

Photo

Krema / serum za obraz

• Please log in to reply
3499 replies to this topic

#2721 Sarah

Sarah

Chihuahua with Attitude

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 30831 posts

Posted 28 February 2014 - 09:29 PM

Eh, dva tedna nazaj, ko sem ga jaz kupila, ni bil. :verymad:

• 0

Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.

#2722 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16954 posts

Posted 28 February 2014 - 09:50 PM

Ideje kaj uporabljat namesto tega Balea fluida? 

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2723 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 08 March 2014 - 10:30 AM

Mene tudi to zanima. Moram pa kupiti zalogo, preden poide. Meni je odličen v vseh pogledih.

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2724 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 13 March 2014 - 12:43 PM

Jst sem ga zdele kupila in ni bil znizan
  • 0
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

#2725 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 15 March 2014 - 09:37 PM

Ta nova krema Nivea Q10 z oranžnim pokrovčkom men super odgovarja...

• 0

#2726 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 01 April 2014 - 09:02 PM

Kar mene zelo moti pri Baleinem fluidu je to, da mi puder po njemu precej potemni. Pri drugih kremah se mi to ne dogaja. Zato mi tudi trenutno le leži v omari :/.

Mixa me je prav tako razočarala. Sicer porabila sem jo do konca, ampak ima izrazit vonj po alkoholu, tako da ni preveč nežna.

• 0

#2727 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 06 April 2014 - 11:07 AM

Neytiri in vse druge, ki iščete dobro vlažilno kremo (oz. bolj gel):

16524_vlazilna_krema_d.jpg

Ombia Tagescreme (Hyaluron-Komplex Mineralien Aqua-Complete) - leva

Brez K sestavin, olj, iritantov, silikonov. Tekstura je nekaj med kremo in gelom, se super razmaže in takoj vpije in ne pušča nobenega filma na koži niti dodatno ne masti. Tudi vlažilna je zelo in me nikjer ne zateguje (niti okoli oči, kjer me po skoraj vsaki). Vonj je prijeten in se sčasoma razdiši, barve je pa modre, haha :D

Dobi se v Hoferju, 50ml stane malo manj kot 4€.

Edino, kar je bedno, je to, da je v lončku  :down:

Nova stalnica  :hooray:

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2728 tasika

tasika

Sassenach

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 16954 posts

Posted 06 April 2014 - 11:35 AM

Podgana super, hvala! 

Bom letela po njo ko se vrnem. Upam, da se bo tako dobro obnesla kot Balein fluid. 

Lonček res zna biti malo nepraktičen, sploh če imaš dolge nohte. Čisto sem se razvadla s pumpico pri Balei. :)

• 0
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

#2729 Coco*

Coco*

Dedek Mraz

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 27428 posts
  • Interests:kaj te briga :O

Posted 06 April 2014 - 11:41 AM

Kaksne so pa kaj ostale sestavine? :)
  • 0
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso

#2730 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 06 April 2014 - 12:41 PM

Antioksidantov ni veliko, če to misliš (šele na 10. mestu je vitamin E) :) Je res samo vlažilna.

Ima tudi nekoliko UV zaščite.

Vidim zdaj, da je bila tudi tu že ocenjena in da ene niso bile zadovoljne. Jaz zaenkrat nič takega ne opažam, jo pa mažem šele tri dni. Bom videla, če bodo pri meni tudi kakšne reakcije.

• 0

Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr

#2731 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 12 April 2014 - 10:40 PM

Kakšne se vam zdijo sestavine te vlažilne kreme za obraz? Ali vsebuje kaj motečega?

aqua/water, glycerin, vitis vinifera (grape) seed oil, caprylic/capric triglyiceride, cetyl alcohol, cetyl palmitate, neopentyl glycol diethylhexaonate, dimethicone, methyl glucose sesquistearate, rosa damascena flower water, rosa moschata seed oil, rosa canina fruit extract, rosa canina fruit oil, rosa gallica flower extract, rosa damascena flower extract, rosa centifolia flower extract, helianthus annuus (sunflower) seed oil, rosmarinus officinalis (rosemary) leaf extract, phenoxyethanol, palmitic acid, stearic acid, parfum, butylene glycol, polyacrylamide, chlorphenesin, c13-14 isoparaffin, tocopherol, ethylhexylglycerin, laureth-7, tetrasodium edta, sodium hydroxide, lecithin, polyglyceryl-3 diisostearate, potassium sorbate, sodium benzoate, sodium glycolate, trisodium nta, glyceryl caprylate, glyceryl stearate, xanthan gum, sodium formate, sodium phytate.

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2732 Matilda

Matilda

Snowflake on fire

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17584 posts

Posted 13 April 2014 - 09:07 AM

Komedogena sestavina na 4.mestu. Katera krema pa je to?

• 0

"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

#2733 Fluffy The Stud Eater

Fluffy The Stud Eater

weird stuff lover

• Člani
  • PipPipPipPipPip
  • 54873 posts

Posted 13 April 2014 - 05:30 PM

Navdušeno sporočam, da sem s pomočjo dragocene Plain Jane našla najboljši približek za Clinique DDMG -

Caudalie Vinosource S.O.S. Thirst Quenching Serum!

Sestavine solidne (sicer ne izjemne, a še vseeno nadpovprečne), konsistenca precej tekoča, poraba minimalna, najbolj pomembno

(kar je skorajda nemogoče najti) -  pusti izjemen finish - mehko in gladko kožo, vpije se popolnoma, hitro, ne pušča filma.

Nanos pudra je prijeten. Meni zaenkrat zadostuje samostojno za čez dan, mislim, da bo tako tudi v bodoče, za čez noč imam drugo nego.

Priporočam! Embalaža je zelo lična, steklena, na pumpico.

_7039981.jpg

Jaz še enkrat MOĆNO priporočam tale izdelek!

• 0
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">“Someone once told me the definition of Hell: </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">The last day you have on earth, the person you became </span></strong></span></span></p>
<p style="text-align:center;"><span style="color:#000000;"><span style="font-family:georgia, serif;"><strong><span style="font-size:12px;">will meet the person you could have become.”<br>
- </span></strong><span style="font-size:12px;">Anonymous</span></span></span></p>
<p style="text-align:center;"> </p>

#2734 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 April 2014 - 06:14 PM

Kje se kupi, koliko?

• 0

#2735 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 13 April 2014 - 06:24 PM

V lekarni ali na zgornjem linku. Okoli 30€, malo manj (tu je cenejši).

• 0

Tumblr

#2736 Sinnaia

Sinnaia

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 18898 posts

Posted 13 April 2014 - 07:01 PM

Opa, spregledala link, hvala.

Meni je moja ljubezen - 100% Pure z belim čajem in meto zadnje čase občutno premalo. Sem preizkusila ANAYA Dermasan in mi je zaenkrat super, bom pa še videla, kako se obnese dolgoročno.

• 0

#2737 Emily

Emily

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 11537 posts

Posted 14 April 2014 - 09:33 AM

Komedogena sestavina na 4.mestu. Katera krema pa je to?

Le couvent de minimes soin complet (muller)

• 0

Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.

#2738 Neytiri

Neytiri

djevuška kraužlova

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 19979 posts

Posted 15 April 2014 - 08:37 PM

Meni sta pa zdele dve kremi tak izbruh mozoljčkov povzročili. Se mi še nikoli ni tako močno pojavilo... Polno majhnih mozoljčkov, po 5 novih čez noč, komot iztisljivih in hitrominljivih, pa vseeno izredno nadležnih.

In sicer ena bebe krema, pa ena CadeaVera.

In nisem imela nič drugega, tako da sem prešla kar na herbalaya tisto univerzalno kremo in je ok, se zelo hitro izboljšuje, hvala bogu.

Naslednjič pa kupim kakšno preverjeno, npr. Afrodita young and pure ali nekaj takega.

• 0

#2739 Podgana

Podgana

Miss Havisham

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 17271 posts

Posted 15 April 2014 - 09:34 PM

To je bilo zihr kaj komedogenega notri. Prilepi drugič sestavine, če nisi prepričana :)

Sporočam, da nisem imela nobenih reakcij/mozoljev po Hofer kremi in da mi še vedno paše.

• 0

Tumblr

#2740 _M_

_M_

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 32265 posts

Posted 16 April 2014 - 07:06 AM

Meni pa tale nova Niveina popolnoma ustreza zadnje čase, Q10 Plus Energy day care al kako je že...

• 0

2 user(s) are reading this topic

0 members, 2 guests, 0 anonymous users