Jump to content

Photo

Ombia Aqua Complete

• Please log in to reply
10 replies to this topic

#1 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 26 February 2011 - 12:26 PM

Ombia Cosmetics vlažilna krema za normalno kožo na obrazu. Lahka gelna krema kožo trajno oskrbuje z vlago. Je tudi odlična osnova za ličila.

Sestavine:
aqua, biosaccharide gum-1, glycerin, octyldodecanol, octocrylene, sodium acrylate, cyclopentasiloxane, cetearyl isononanoate, polyisobutene, caprylyl glucoside, cyclohexasiloxane, ostrea shell extract, maris limus extract, tocopheryl acetate, sodium pca, sodium lastate, fructose, glycine, niacinamide, urea, inositol, butyl methoxydibenzoylmethane, calcium pantothenate, propylene glycol, parfum, C10-30 alykl acrylate crosspolymer, citric asid, phenoxyethanol, benzoic acid, dehydroacetic acid, CI 42090

IPB Image
  • 0

#2 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 28 February 2011 - 12:40 PM

Vlažilna, lahka, namenjena normalni in mešani koži. Vsebuje nekaj AOK in ureo. Nadpovprečna.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#3 kiiiara

kiiiara

sramežljivec

• Člani
  • 9 posts

Posted 02 March 2011 - 08:17 PM

ali je krema K? hvala za odgovor smile.gif
  • 0

#4 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 03 March 2011 - 02:30 PM

Ni.
  • 0
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.

#5 Dorina321

Dorina321

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 17 August 2012 - 07:34 PM

Zdaj so sestavine malo drugačne.
aqua, glycerin, biosaccharide gum-1, octocrylene, methylpropanediol, sodium acrylate/sodium acryloyldimethyl taurate copolymer, butyl methoxydibenzoylmethane, cetearyl isononanoate, octyldodecanol, tocopheryl acetate, caprylyl/capryl glucoside, phenylbenzimidazole sulfonic acid, urea, potassium lactate, calcium pantothenate, ethylhexylglycerin, opunthia ficus indica stem extract, magnesium lactate, carica papaya fruit extract, sodium hyaluronate, caprylyl methicone, potassium chloride, disodium adenosine triphosphate, magnesium chloride, sodium hydroxide, xanthan gum, algin, glucose, parfum, linalool, tetrasodium edta, sodium citrate, acrylates/c10-30 alkyl acrylate crosspolymer, caprylyl glycol, phenoxyethanol, methylparaben, ethylparaben, propylparaben, ci 42090

Je še vedno NEkomedogena?
  • 0

#6 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 27 August 2012 - 03:38 PM

zdaj vsebuje več AOK, hialuronsko kislino in še vedno ni K.
  • 0

#7 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 28 August 2012 - 07:02 AM

Dorina, lahko kremo na kratko oceniš?
Sonchika, je še vedno nadpovprečna?
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

#8 sonchika

sonchika

Lučka

• Moderatorji
  • PipPipPipPipPip
  • 18483 posts

Posted 01 September 2012 - 08:14 AM

Je.
  • 0

#9 Dorina321

Dorina321

sramežljivec

• Člani
  • 46 posts

Posted 23 September 2012 - 08:26 AM

Frčica, dolgo nisem nič odgovorila, ker po pravici povedano, se nisem znala odločiti, če mi je krema všeč ali ne. Na začetku sem bila popolnoma navdušena nad to kremo, lepo se upija, neusiljiv vonj, vse je zgledalo, da jo moja koža dobro prenaša... potem pa na žalost ne vem kaj se je zgodilo. Mogoče imam res preveč občutljivo kožo in krema ni nič kriva. Po licih so se mi začele delati majhne pikice, kot neki mini mozoljčki. Že ko kreme eno noč nisem uporabila, je bilo zjutraj stanje boljše. Res, nič mi ni jasno. :? Samo razočarana sem. Svetovala bi ti, da če tvoja koža ni hudo občutljiva, če nimaš rdečice, majhnih mozoljčkov itd., jo kupi in poizkusi. Saj zgubiti nimaš kaj. Ker je res odvisno od kože do kože. Meni mi žal ne ustreza :(
  • 0

#10 Christianne

Christianne

Izberi si sam

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 6705 posts

Posted 23 September 2012 - 11:41 AM

^^Tudi meni ne ustreza, isto so se mi začele delati bunkice po licih, malo me je peklo. Ne kupim več. Imam pa po licih občutljivo kožo, za mastno kožo bi verjetno šlo.
  • 0

#11 Frčica

Frčica

Dobra Samaritanka

• Redni člani
  • PipPipPipPipPip
  • 14253 posts

Posted 23 September 2012 - 07:05 PM

Hvala obema :) mogoče jo kupim pa potem porabim za kaj drugega, če mi ne ustreza :)
  • 0

Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim  bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)

0 user(s) are reading this topic

0 members, 0 guests, 0 anonymous users