Threads: 20
02-21-2005, 02:43 PM
(This post was last modified: 09-28-2010, 07:55 PM by Jinadaze.)
Jaz imam zelo rada za pomladanski in poletni čas teniske. Samo nimam pojma kakšne bi kupila, všeč so mi bli taki nizki, pa ful lepe brave, ne znam opisat  A mi kera pove kere bojo zj moderne pa kere so vamosebno najbolj všeč?
Tnxie
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow
Threads: 18
Na modo niti ne padam, zelo pa so mi všeč stari modeli allstark ![[Image: converse65bkwd.jpg]](http://www.zappos.com/images/C/Converse65/converse65bkwd.jpg) , doma imam še pumice ![[Image: pma-173.jpg]](http://www.roadrunnersports.com/images/rr/footwear/medium/pma-173.jpg) , samo, da so moje svetlomodre barve, potem imam še etnieske (joj..te so bile vredne svojega denarja, sam jih imam že četrto leto in so še vedno kokrtok okay ![[Image: 4201000024WT-PK.jpg]](http://www.gcedata.com/images/products/ETNI/4201000024WT-PK.jpg) .
Sicer bi si pa sedaj, za pomlad, ki prihaja rada kupila adidaske (nosili si jih lansko leto) ![[Image: adi_034911_img.gif]](http://www.sneakerland.com/images/img/adi_034911_img.gif) samo jaz si želim črne  ali pa te pumice, ki se mi zdijo zelo sexy in pristojajo tako fantom, kot puncam.
Threads: 44
Wilma, ti maš isti okus kot jaz.... vsaj glede teh tenisk...
Take tazadnje pume: take mam jaz, samo da so črne in majo bele našitke.
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name
Threads: 13
Jst sm pa ful zadovoljna z mojimi Bafalkami...k copatk so  Take enake mam,sam da so z modrim ogenjčkom...
Threads: 1
jaz imam pa take samo brez mašnjice na vrhu
![[Image: glcrenshaw.gif]](http://www.coresk8.com/prod-pics/streetskor/glcrenshaw.gif) [/img]
Lepe supergice imate.
Oh Storm; ti imaš najbolj sexi suprege ever! 
Danes sem si jih ogledovala..malo dragi so.
Threads: 27
wilma...pumine sopergice une zadnje k so ti všeč...zakaj misliš da jih ima tolko mladih....dobijo se ponaredki, k zgledajo k original 
dobiš jih al v bosni, ali pa v trgovinah jurček..nekje za 5000 sit
včasih angel včasih hudič..
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
jp...postavljam meje svojega ozemlja
Threads: 57
Jaz imam take in so super! 
Kim res je, sedaj se dobi veliko ponaredkov,wilma se ti splaca ce poznas koga,ki dol hodi.
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...
Žal ne poznam nikogar.  Upam, da mi vseeno mamo uspe prepričati za nakup le-teh.  Takooo lepi so.
wilma s kje si?
pomoje se ti nesplača kupit original...razn če imaš preveč denarja 
pozanimaj se za najbližjo trgovino jurček....daš 5000 za ene, pa si magari 2 kupi )
spontana,nagajiva,samosvoja,provokativna,energicna,samozavestna,divja..drugačna,povprečja me resnično ne pritegnejo..
Threads: 48
zdej mam ene črne.. ma bi točno te:
Threads: 38
[quote=Kim] wilma...pumine sopergice une zadnje k so ti všeč...zakaj misliš da jih ima tolko mladih....dobijo se ponaredki, k zgledajo k original 
a te punaredki kao zgledajo kokr tapravi? mislm majo un znakc pume pa use? am kje so te trguvine jurček?
JAGODA Wrote:[quote=Kim]wilma...pumine sopergice une zadnje k so ti všeč...zakaj misliš da jih ima tolko mladih....dobijo se ponaredki, k zgledajo k original 
a te punaredki kao zgledajo kokr tapravi? mislm majo un znakc pume pa use? am kje so te trguvine jurček?
točn tko...čevelj je na zuni videt kakor original...vse ma tud uno pumico na strani na mezinčku...na oko se neločita
Kim Wrote:[quote=JAGODA][quote=Kim]wilma...pumine sopergice une zadnje k so ti všeč...zakaj misliš da jih ima tolko mladih....dobijo se ponaredki, k zgledajo k original 
točn tko...čevelj je na zuni videt kakor original...vse ma tud uno pumico na strani na mezinčku...na oko se neločita
ql. možnost za prihranek  am mugoče veš kje je kakšna trguvina jurečk v lj?
JAGODA Wrote:ql. možnost za prihranek am mugoče veš kje je kakšna trguvina jurečk v lj?
ups...tle si me pa dobila...pojma nimam ...vem, da je v hrastniku, trbovljih, žalcu, celju...ma za lj nevem...sorry
Ma tele, ko jih mam jaz so originalne.... Ker sem si jih kupla takoj, ko so "prišle ven". Sem jih zagledala in kupila. Čeprav mi je bilo pol malo žal, ko so ble bolj poceni tudi originalne. Saj veste, razprodaje pa to.
Kim, tiste slikce, ko si jih objavla... Tiste prve sem si mislila kupit(pa si jih nisem), tiste tazadnje pa ima moja frendica.
Punce, ve imate isti okus kot jaz... 8)
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
uf 29.000...... sej so krasni sam tok pa nedam.... sploh pa ne zato, ker so striktno moški model
29000 nisem nikol dala pa mislm da tud ne bom.Mal velik se mi zdi.
...You can have anything you want, you can drift, you can dream, even walk on water, anything you want...
Threads: 4
V srednji šoli sem dajala za superge 30000, vendar je bla to takrat praktično edina stvar, ki sem jo nosila.
Em..... jaz sem za moje dala 14000.... 
Saj bi jih lahko bolj poceni dobila, vem,....
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Vav punce, hvala ker ste se tko razpisale. Kar sem si ogledovala sta mi bla najbolj pri srcu dva modelčka: ta drugi od wilme (koj na začetku) in pa marjetkin rozni. A kj veste kolk se gibljejo cene takih copatk?
Dance...when everything is falling apart, and you have nowhere to go, just turn on the music and let you feelings flow
Moji Nike so bili 19000 sit
Osebno so mi bli najbolj ušeč guni ta rozini... love at first sight
|