Threads: 314
Upam, da te teme še ni bilo ... po naslovih je nisem nikjer zasledila ...
Kje v LJ ali okolici priporočate dobro in poceni manikuro in pedikuro ...
Hvala za predloge
Kami
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Threads: 3
Če sem čisto iskrena, je meni tista manikura v Interšparu čisto dovolj  Nimam posebnih težav z nohti, tak da jih mal uredi, popili in namaže za 1.600 sit pa je čist super.
Threads: 12
Threads: 5
Katrin Wrote:Če sem čisto iskrena, je meni tista manikura v Interšparu čisto dovolj Nimam posebnih težav z nohti, tak da jih mal uredi, popili in namaže za 1.600 sit pa je čist super.
men je pa ful fajn nardila pa še usako stvar k je nrdila me je uprašala kako hočm met(in za lak, in kako mi spil nohte...)
YoU GoT To KeEp YoUr HeAd Up, EvEn WhEn RoAd Is HaRd, NeVeR GiVe Up!
Threads: 4
js sm bla v MBju v Europarku na manikuri pa mi je blo še kr uredu  ful mi je grobo pilila nohte, me je prou bolel, sploh ni mela občutka. pa tud tist lak k mi ga je dala gor ni biu lih ne vem kok obstojn. drgač je pa en dan kr fajn zgledal use skp
Threads: 199
Jaz sem tut bla v Evroparku pa mi je fuul lepo naredla .. pa mi je 1 tedn držalo. Morem zdaj v kratkem spet it, ker mam že ful dolge nohte in me prav bolijo, sama pa ne bi rada krajšala, ker mam pretrde.
Viens, reste ici!
Kakšne so pa kaj cene teh manikur (v Šparu itd.)?
Threads: 33
Katrin Wrote:Če sem čisto iskrena, je meni tista manikura v Interšparu čisto dovolj Nimam posebnih težav z nohti, tak da jih mal uredi, popili in namaže za 1.600 sit pa je čist super.
I`m not afraid of happy endings.
I`m just afraid my life won`t work that way.
hm..js sm dala za nego rok nevm lih kaj je v to uštet...uglaunm spilla pa zrihrtala mi je to nohtno kožico...nardila francosko manikuro pa narisala mi je neki na en noht na usaki roki...pa je pršlo tm nekje ukol 3 do 4k se mi zdi
js sm bla zadovolna...pa lak mi je tko k ani držu en tedn
Ja, saj zato sprašujem glede cene, ker sem slišala že full različne.  Verjetno je res odvisno od tega, kaj vse ti naredijo (še piling rok zraven, pa kakšni posebni laki in dodatki na nohtih itd.) ...
jaz plačujem za: piljenje in urejanje nohta+gel na moje nohte+francoska manikura=7.500, hodim pa na 14 dni(aja v en kozmetični salon)
Threads: 3
Osnovno + prozoren lak je 1.600 sit.
TiTa Wrote:jaz plačujem za: piljenje in urejanje nohta+gel na moje nohte+francoska manikura=7.500, hodim pa na 14 dni(aja v en kozmetični salon)
Kok cajta ti pa pol to drži, k men je to kr drago da daš na usake dva tedna 7.500sit
*Slončica*
*Slončica* Wrote:TiTa Wrote:jaz plačujem za: piljenje in urejanje nohta+gel na moje nohte+francoska manikura=7.500, hodim pa na 14 dni(aja v en kozmetični salon)
Kok cajta ti pa pol to drži, k men je to kr drago da daš na usake dva tedna 7.500sit
ja hodim na 14 dni, da mi odstrani gel in na novo namaže da so nohti zaščiteni
Threads: 597
 Niti slučajno ne dam 15k mesečno za nohte, pa ogabno mi izgleda to.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 0
Zakaj ti pa vsake 14 dni odstrani gel.Naredi se samo korekcija. Popilijo se robovi in doda gel na narastek nohta. To pride maksimalno 3000 sit.
Tale tvoja te malo za nos vleče.
Threads: 0
Pozdravljeni!
Mene pa zanima kje v Ljubljani bi lahko šla na pedikuro oz. kje je poceni in dobro?
Hvala za vaše odgovore.
Simple
Obujam temo, hodi katera na pedikuro kam v Ljubljano?
Jaz bi rada šla nekam, ampak bi rada rezultate, ne pa da je enako kot da sem si sama nardila.
Trenutno me najbolj mika Berni, ker je v sosednji ulici, pač, najbližje mi je.
Predlogi dobrodošli.
Viens, reste ici!
Threads: 169
05-13-2012, 11:24 AM
(This post was last modified: 05-13-2012, 11:24 AM by Plain Jane.)
Jaz sem svoje čase skos hodila na te manikurne otočke v trgovskih centrih. Najbolj sem bila zadovoljna v Sparu na Viču (so tud najbolj prijazne), v CP so bolj površne. Ampak res že zelo dolgo nisem bila. Zdaj si nohte na rokah urejam kar sama, ker imam itak vse od LCN-a (tako kot tam).
Mene zanima pedikura, ne manikura.
Viens, reste ici!
Threads: 169
05-13-2012, 11:28 AM
(This post was last modified: 05-13-2012, 11:32 AM by Plain Jane.)
Ups, sem površno prebrala. To ti pa ne znam svetovat, ker še nisem bila nikjer. Bom šla pa zdaj ali k tisti punci h kateri sem šla na obrvi ali pa k bivši sošolki še na Gelish, ker mi bo naredila ful ceneje, če ne celo zastonj.
Threads: 597
05-14-2012, 01:02 PM
(This post was last modified: 05-14-2012, 01:02 PM by Jinadaze.)
Jaz bom šla pa konec maja ali začetek junija CND Shellac probat, verjetno v kakšnem naravnem odtenku.
[url="http://www.lakzanohte.si/index.php"]http://www.lakzanohte.si/index.php[/url]
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 314
Jaz sem bila v LJ na pedikuri v Heri (Peričeva - Bežigrad), pa Irena Japelj (Nove Jarše)
Meni osebno mi je bilo za Bežigradom boljše, neke bistvene razlike pa nisem opazila.
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
|