Threads: 54
10-21-2006, 09:50 AM
(This post was last modified: 01-22-2007, 02:14 PM by DiLeMa.)
Torej - pilingi za ustnice!
Ali si jih delate, in ce si, kaksne?
Threads: 106
Ne delam. S kožo ustnic nimam problemov, ker ni izsušena. Edino pozimi, če sem res slučajno brez vazelina, razpokajo, samo pilingov pa res ne delam.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 15
Jaz sem si nekajkrat naredila kao en piling s soljo, pa pol med gor, pa ni blo nevemkaj boljše. Boljše prej poskrbet za ustnice, kot pa da si poj piling delaš
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi
Threads: 54
hja ampak res.
jaz si se nikoli nisem naredila pilinga, tud nisem nikol mela kakih problemov z ustnicami, samo sem pa brala dost o teh pilingih pa razmisljala da bi mogoce poskusla. bomo vidli
Threads: 3
Nikoli. Običajno si pri umivanju zob še malo s krtačko podrgnem po ustnicah.
Threads: 597
Imam vedno vazelin gor, ko sem zunaj, tako da večje izsušenosti ni. Ko si z brisačo obrišem obraz, si še ustnice fajn podrgnem.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 71
v čem pa je sploh fora teh pilingov za ustnice?
Threads: 130
Ista finta kot povsod - da odstrani mrtve celice (suho scufano kožo). Na ustnicah ga ne delam, ker pozimi vedno nucam vazelina, pa nasplošno vlažilne glose.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Threads: 47
Jao ko bi ve vidle kake ustnice sm mela prejšnji teden- katastrofa. Pa nimam pojma, zakaj, ker mam ponavadi ene 5 vazelinov veedno s sabo, si mažem žnable, ko je treba (a je lahk to od preveč lupčkanja?  ) No, skratka, grozne. In na izgled, in na filing, joj. Tukaj prvič slišim za tak piling (kaj vse se pa uporablja? I wanna know za neksttajm ko mi bojo tk podivjale  ) ), sm pa prejšn tedn pri ščetkanju tk nardila, da sm si pol na koncu še mal s ščetko podrgnila, misleč da bo bolje, pa je bil isti shit, in isto z brisačko. Takoj potem sm se namazala al z vazelinom, al z medom&olivnim oljem, da bi mi mal nafojtralo kožo. Zdej je vredu, ampak res nevem zakaj se mi je to zgodilo. (aja, med&ol.olje ni kej ekstra pomagalo, pa še diskasting je gor za met, fej  )
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Threads: 163
Medek je pa ja krasen, no!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Threads: 1,143
Eh, to je pa že pretiravanje. Saj si, ko si delaš piling obraza, vzporedno nardiš še piling ustnic.
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 20
nimam težav z ustnicami, redno jih mažem z labelo. včasih edino s ščetko podrgnem pa je.
La vita senza house musica non e vita
There's nothing more that I want
Then to touch you
To seek truth in your eyes
The only thing that I want
Is to be with you and watch the sunrise
Threads: 750
Jaz imam zelo občutljive ustnice, so tudi take bolj mesnate in polne ter potrebujejo ogromno nege. Skos imam ob sebi vazeline, ampak meni nobeden od njih ne pomaga neki ful, da bi rekla, da ustnice res globinsko navlaži in nahrani - pa sem jih sprobala že ogromno. Zato mi včasih kljub rednemu mazanju vseeno razpokajo (sploh ko se extra velik lupčkam  ) in postanejo totalno hrapave, včasih mi kr dol visi kakšen košček suhe kože - torej kriza. Takrat si naredim temeljit piling, vzamem mehko brisačko in jo zmočim z vročo vodo, potem pa s krožnimi gibi masiram ustnice, da odluščim tisto trdo, razpokano kožo in se spodaj pojavi mehka in nova. Take ustnice so potem bolj občutljive, zato vanje izdatno vtrem kakšno hranljivo olje, najraje imam Cosmerba olje Zlata Leta, ki mi je na splošno krasna zadeva, za ustnice tudi. Potem se ponavadi zjutraj zbudim s krasnimi ustnicami, so prav vidno bolj polne, mehke in napete.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Threads: 130
DiLeMa poskusi labelo od Neutrogene, meni je ful všeč. Sicer pa si tudi jaz z kremo za obraz obvezno premažem ustnice.
Jenna Wrote:Eh, to je pa že pretiravanje. Saj si, ko si delaš piling obraza, vzporedno nardiš še piling ustnic. E, jaz si ga ne delam. Se zmeraj pridno izognem predelu oči in ust, raje skrbim da niso spokane. Enkrat sem poskusila narest neki kao piling, pa še s ščetko nin je bila situacija kvečjemu slabša.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Threads: 173
DiLeMa Wrote:Cosmerba olje Zlata Leta maš kakšno slikco od tega?
I wanna just dance, but he took me home instead,
uh
oh!There was a monster in my bed.
Threads: 2
11-06-2006, 07:08 PM
(This post was last modified: 11-06-2006, 07:08 PM by HANNA.)
Jaz si ponavadi z brisačko podrgnem, pa potem med gor nanesem. Meni pomaga, sicer ni nekih čudežev, ampak so ustnice opazno bolj mehke.
Dilema,
kje se kupi tole Cosmerba olje? Cena?
Hvala
Take my hand, take my whole life too..
Threads: 750
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Threads: 2
Ups, sem pa tudi ena brezglava kura. Lahko bi uporabila iskalnik 
Hvala!
Take my hand, take my whole life too..
Threads: 65
Na mokre ustnice si podrgnem s soljo. Ne vem no, mam bolj napete in mehke ustnice pol.
Na koncu namažem s labelo in je. Pa tu in tam si dam med gor (sicer ne ostane na ustnicah niti minuto, ker ga poližem  )
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Threads: 15
Men pa med kar izhlapi dol in niti nima kakega posebnega učinka. Tako, da rajši že prej poskrbim, da sploh nimam razpokanih.
tudi pozimi dišiš po cvetju poležane trave spomladi
Threads: 29
Jst sm probavala tudi neki z medom pa je blo samo še slabše, zato ostajam pri preizkušeni labeli.
[color=rgb(153,0,0)]There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.[/color]
Threads: 18
Lush ima eno zanimivo zadevco, sam ne vem ce se dobi pri nas...
Description: Smooth like satin, smooth like melted chocolate, soft as marshmallow and feather pillows - that's the way our new Sugarlips scrub will make your lips feel. Sometimes the simplest solutions are the most effective; our delicious combination of caster sugar, moisturising jojoba oils and essence of chocolate is simple but perfect. Smooth a little on to clean lips, scrub gently then rinse away with water for smooth, oiled, chocolate flavoured kissable lips.
Ingredients: Sugar (Sucrose), Jojoba Oil (Simmondsia chinensis), Chocolate Extract, Vanilla Absolute (Vanilla Planifolia), *Limonene, Flavour.
Zanimivo...
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 3
No jz bom pa kar tuki vprasala da ne odpiram nove teme.
Že neki cajta mam zlo take pordele,rdeče ustnice. Ful neke čudne so. K nism nikol mela tok rdeče.
Pa če nimam kako labello gor me tok pečejo.
Mi priporočate kako kremco?? bla sm v lekarni in so mi dal bepanthen. Sam ni nič kj bols.
Hvala
A so razpokane?
MOrda ti Labello ne paše.
|