Thread

Spodnje perilo

1768Replies 359015Views
Messages In This Thread
WS na žalost nima razprodaje. sad Drgač je pa Intimissimi še v Mercator centru u Domžalah.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Find Reply
a imajo na perilo tud kakšen popust zdej blink
[Image: event.png]
Find Reply
men ma pa rebeka dremelj lepo spodnje perilo

http://www.rebekadremelj.com/default.cfm?K...070307&BesID=39
Sprijazni se s svojim življenjem.Sprejmi ga takega kot je sedaj, da slučajno ne zgrešiš še tistega drobca sreče,ki čaka nate! (Phil Bosmans)
Find Reply
ja, sam cene ma pa primerljive z unimi mal vecjimi od nje (ceprov misli, da je na njihovem nivoju). ne vem no rolleyes
Find Reply
ja pocen glih niso... sam če pa pogledaš kake cene ma Lisca rolleyes pol pa že raj RD vzamem. Sicer mi pa najbolj stojijo (na srečo zarad cene) stvari iz H&M in NY biggrin Nimam glih ful jošk, pa majo pol take lepe stvari s temi okroglimi košarcami... in to mi najboljš stoji.
Find Reply
V Intimissimiju majo zdej v času raprodaj 30% popust. Kar se pa tiče perila Rebeke Dremelj.. js sm bla v eni reviji izžrebana in sm si lahko zastonj u Emporiumu zbrala en komplet tega perila. In ni čis nč special - sama recimo za tak modrčk k sm si ga zbrala nikol ne bi dala 9.500, al pa za spodnje hlačke 5.000. Grem velik rajš u Intimissimi pa dnar tm pustim, k z njihovim perilom sm pa čis vedno več kot zadovoljna.
Perhaps we all give the best of our hearts uncritically.. to those who hardly think about us in return. /T. H. White/
Find Reply
sarchy_ka Wrote:sama recimo za tak modrčk k sm si ga zbrala nikol ne bi dala 9.500, al pa za spodnje hlačke 5.000.

[Image: a045.gif] Jaz pa sem misla, da ma bolj realne cene...Sicer pa meni že ona drugače ni simpatična in jo imam vrh glave še sploh z njeno pevsko kariero...
Find Reply
jp, jp ...
Find Reply
Ma pri Rebkinem perilu je treba razumet, da če se ne naredi velika količina izdelkov, pol je proizvodnja sigurn bl draga - sploh ker šivajo v SLO ne pa v na Tajskem al pa v Maleziji. Tko da temu primerno so tud (delno) cene. Neki pa je tud ime.... sigurno.
Find Reply
Jaz imam Triumph in Sloggi pa tudi Lisca je o.k.
Find Reply
[Image: 1012397.jpg]
[Image: 1012428.jpg]
[Image: 1013077.jpg]
[Image: 1012574.jpg]
Find Reply
a se da kje dobit (za normalo ceno wink) ta zadnjo v črni kombinaciji? :blob2:
Find Reply
čuča Wrote:a se da kje dobit (za normalo ceno wink) ta zadnjo v črni kombinaciji? :blob2:

Te slikce so vse iz kataloga Otto, tko da tam malo poglej, če majo tudi v črni. wink
[Image: ahveagreatwv1w.gif]
Find Reply
callista Wrote:
čuča Wrote:a se da kje dobit (za normalo ceno wink) ta zadnjo v črni kombinaciji?  :blob2:

Te slikce so vse iz kataloga Otto, tko da tam malo poglej, če majo tudi v črni. wink

oh hvala... a ga majo tudi na netu tko kot neckermann?
Find Reply
[Image: v252259epc92.jpg]
[Image: v252729bvt93.jpg]
[Image: v253457quo94.jpg]
[Image: v254551dlg95.jpg]
God invented man because Eve's vibrator ran out of batteries.
Find Reply
js sm si pa dons kupla un kompletek spodnjih hlačk od h&m snoopy!prov cortkane so!! biggrin biggrin biggrin biggrin
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

Find Reply
js sm si tud ucerej ene zelene s snoopyem kupila, ceprov nisem glih fan tega. ampak je bla ljubezen na prvi pogled biggrin

uni kompletki iz otto-ta tle so mi skorej vsi usec, sam k nikol ne ves, kk bo izpal na tebi. sm ucerej probala en modrcek k je bil ful ful lep, ampak na meni ... use je nekej cudno stalo. rolleyes tako da sploh ne upam narocat po katalogih.
Find Reply
sej js tut nism snoopy fan ampak kaj ko pa je bil tako zgovorn pa tko no prov ljubezen na prvi pogled!! biggrin biggrin biggrin biggrin
aja a ve kera kje se v lj kup kakšne modrčke kožne barve po zmerni ceni??? biggrin biggrin
k js jih ne najdm! sad
It's often just enough to be with someone.
I don't need to touch them.
Not even talk.
A feeling passes between you both.
You're not alone.

Find Reply
[Image: 1013077.jpg]

evo men je to ful dobr

konč so začel delat gatke za nizek pas... jst zdej sam še take nosim

biggrin
Find Reply
[Image: 1012658.jpg]
[Image: 1012671.jpg]
[Image: 1012698.jpg]
Find Reply
čuča Wrote:a se da kje dobit (za normalo ceno wink) ta zadnjo v črni kombinaciji? :blob2:

Tole je iz OTTO kataloga.

Top je od 3.990 sit, hlačke od 4.590 sit. Men je top všeč, mogoče si ga celo nabavim.
Find Reply
Še hlačk:

[Image: 1012676.jpg]
[Image: 1012674.jpg]
[Image: 1012563.jpg]
Find Reply
[Image: 1701_big.jpg]
[Image: stretch_lace_strappy_thong_b12626.jpg]
[Image: 18064_big.jpg]
[Image: h8105.jpg]
[Image: h8101.jpg]
[Image: 3890.jpg]
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
[Image: 3890.jpg][/quote]

Ta je huda...
Find Reply
Jenna Wrote:[Image: h8105.jpg]
[Image: h8101.jpg]

Tole dvoje mi je všeč, druga mi je grozno. Pa ona prva fotka ... perlic pa res ne bi imela v riti, no! biggrin
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)