Thread

Slovenske terme

242Replies 276665Views
Messages In This Thread
In jaz!! woot

Pa ta zadnja fotka mi je zelo vsec!!
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
Izgleda res fenomenalno!
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Gremo met srečanje lepa-si v termah pa si bomo lahko v živo celulit pregledvale pa mozolje štele! tongue
Find Reply
woot
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
Vau, princes, ful lepoooo.
Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.
Find Reply
Wauuu, super, hvala ti za to poročilo; decembra greva definitivno tja!!! thumbup
Find Reply
midva sva nazadnje skoraj spustila Orhidelio, sva šla kao sam mal pogledat v soboto zvečer, pa nama je blo tok hudo, da sva si za nedeljo plačala celodnevno karto (sicer sva imela kot gosta v Sotelii nek skonto, bi pa tut polno ceno plačala, ker je res super). Orhidelia je res za dušo, popoln mir je. meni sicer savne niso ne vem kaj, sploh finske so mi full boljše v Termaliji, turška parna mi je pa v Orhidelii full všeč. pa nisem mogla verjet, ko sem šla v wc tam, kok je vse lepo, pa full so lepi tuši, ambient je res 1A.

'spremljevalne' storitve (masaže, lepotilni rituali) so res drage, sploh, če primerjam, da jih bom v Aziji za ceno ene masaže tukaj dobila najmanj pet, ampak se mi kljub temu zdi, da si je treba vsake toliko malo privoščit, ker so mi res na top nivoju glede wellnessa in ostale ponudbe (hrana, njam ).

jaz dejansko sploh ne razmišljam, da bi šla kdaj v kake druge terme. smile
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Ej se strinjam z vsem, Špela. Midva se definitivno še vrneva, pa čeprav je malo dražje.
Mi ni panike dati malo več za razvajanje, ker tole je res 1A.
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

Find Reply
jaz kolikor sem gledala ponudbe drugih term, je recimo vstop v savne samo 1x v terminu obiska, v Olimii imaš pa dvakrat dnevno vstop v savne, res sem se še vsakič do sitega nasavnala pa res v nulo zrelaxirala. sredina 2010 vabi. smile

Princeska, kaj si mela pa za ene masaže pa to? si šla v Armonio?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Nila Wrote:M, hvala! Bom malo pogledala tole zadevo na Hrvašem, prvič slišim. smile
V kratkem bom šla pa v Snovik, ker mi je res najbližje. Poročam! wink

No, sem zdaj opazila, da nisem poročala takrat. oops Kolikor se spomnim, mi je bilo nočno kopanje tam super. Zelo mirno, ni bilo gneče ravno tisti dan, prijetno zatemnjeno in fajn sem se naplavala (kar nekaj dolžin). Edino, kar je bilo grozno, je bilo to, da sta me ves čas opazovali dve lezbijki, tiščali glavi skupaj, ko sem plavala mimo in se mi nasmihali in mižikali. blink rolleyes Nista odnehali niti v garderobi, pa čeprav je bil moj fant zraven. Eni pa res nimajo občutka, no. rolleyes

Imam pa še eno novo izkušnjo in sicer s hotelom Primus na Ptuju. Super savne v rimskem slogu, zelo mirno, nobene gneče, parne so vse odlične (od arome, blatne do solne). thumbup Zelo priporočam! Je pa res, da sem ljubiteljica savn postala šele pred kratkim, tako da moram še kakšne spobat. Fant jih je sicer prej že veliko, pa je rekel, da nobene do zdaj niso bile tako fajn.
Reply
Nila, a si jima poslala lupčka nazaj al si ju sam grdo gledla hehehehe
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
Hahaha, Rea, sem bila preveč šokirana, da bi bila za štose takrat. laugh
Reply
No, midva sva se odločila za termin v decembru, ko se bova odpravila v Olimie v hotel Sotelia in si privoščila malce uživancije, zdej morm jst samo še v službi vse skoordinirat, da končno rezervirava.
Bo pa kar dago, ja... cca. 270 € na osebo za 4 dni (3x polpenzion v Sotelii) ermm
Find Reply
Jaz si FUL želim it v tole Sotelio, res ful lepo izgleda, pa Orhidelio sprobat.
Find Reply
Ekola, rezervirano vhotelu Sotelia za božič, jeeeeeeeeej, kok bova uživala thumbup biggrin
Find Reply
Jaz sem tudi mojemu predlagala, da bi šla za en vikend decembra tja...In je za! w00t2
Find Reply
Midva se tudi spet meniva za v Sotelio, samo mi moj očita, da morava zdej kam na kako potovanje, ne samo zapečkarsko tongue
Čeprav meni take toplice tok sedejo. Sploh če je skoz ful tempo v življenju, mi tok sede, k da bi se ustavil čas. Šla bi takoj v decembru spet.

Planet, tvojmu fantu, ki je tudi deloholik, bi predlagala smile

Nila Wrote:Imam pa še eno novo izkušnjo in sicer s hotelom Primus na Ptuju. Super savne v rimskem slogu, zelo mirno, nobene gneče, parne so vse odlične (od arome, blatne do solne). thumbup Zelo priporočam! Je pa res, da sem ljubiteljica savn postala šele pred kratkim, tako da moram še kakšne spobat. Fant jih je sicer prej že veliko, pa je rekel, da nobene do zdaj niso bile tako fajn.

O super, hvala za tole info, ravnmo se odpravljava mal posavnat.
Kam pa ostale hodite v savne??

Find Reply
Midva pa ne greva; je po premisleku rekel, da mu je 200€ za en vikend dat mal prehuda, sploh pa ker trenutno finance niso na njegovi strani, pa more šparat za nov komp ker ga zdajšnji zafrkava, pa potem še registracija avta...Saj ga razumem, pač ne more vsak kar tako vržt 200€ od sebe.

Sva se pa prijavila za nagradno igro term Olimia pa upava na najboljše. laugh
Find Reply
No kam pa hodite v savne?? smile

Find Reply
V Brezo. smile
Find Reply
Jst pa ful ne maram glih v naših koncih, ker zmeri srečaš kakega poznanega biggrin

Find Reply
Zadnjič sva bila v Kranju v tistem Mega centru, je blo fajn, k je blo skor čist prazno, savne niso nič posebnega.
Bla sva tud na Bledu v Wellnessu Živa v enem hotelu, je blo super! Pa v Čateških so zaaaaakon savne thumbup
Find Reply
Jaz tud pohvalim terme v Podčetrku, so za vse, za tiste ki malo malo manj, je stari del Termalija, savne so čist ok, bazeni tud, vse je fajn.
tisti ki imajo pa več pod palcem, oziroma raskirajo pač zase, za svoj filing, pa si lah privoščijo Orhidelijo, ki je nova in je prfekt.
je naj naj naj

Naj pohvalim Terme Rogaška, ki so tud ok, pač mal manjše je vse skup, npr bazeni, zdaj ko so zunanji zaprti, ti pa tud nudijo vse, bazene, savne, čisto je, men je to bitno...
Pa še več takih zadevc v Rogaški je za pohvalit, npr Hotel donat, Hotel Sava, pač je manjše, ampak se lah skopaš, pa savne so , je fajn. pa lepa narava itd
[color=#3333FF]
Find Reply
w00t2 Za RD sem dobila celodnevno razvajanje v Orhideliji za 2. Komi čakam, verjetno greva drug teden. woot
Find Reply
O, super, se bosta imela fino! thumbup
Mogoče ne bi bilo slabo, če bi se tja odpravila med tednom, ker za vikend zna bit bolj polno...
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)