Thread

Gelirani nohti

77Replies 122296Views
Messages In This Thread
Dilema, resnično lepe nohte imaš. Pa še malo upanja si mi dala, da se široke nohte da lepo spilit in uredit.

Vprašanje glede kožice: Potiskam jo dol, dokler se ne vidi tista lunica? Pa se mora videt na vseh nohtih? Men se na prstancu in mezincu ne vidi, pa čeprav potisnem kožico dol.
Pa, če bi mi ena na kratko povedala potek urejanja kožice. Glede nohtov sem čist "frišna", ker sem bila prej prepričana, da iz mojih nohtov itak ne more nič lepega nastat. Šele klele, ko vidim slikice, kako imate nekatere lepo urejene in spiljene, sem si rekla, da bom vsaj poskusila. Pri meni je problem samo oblika. Imam trdne, ne lomijo se, ne plastijo, nikoli jih nisem grizla, površino imam lepo, konico naravno belo...samo ta oblika mad

Se opravičujem za OT, in če tole ne spada v to temo, prosim moderatorko, da prestavi v ustrezno.
Reply
Nežno potiskaj kožico nazaj, dokler pač gre. Lunca se nekaterim vidi bolj, drugim manj - meni načeloma se vidi povsod, samo na prstancih obeh rok se mi vidi izredno malo, skoraj čisto nič, je skor cela skrita pod kožo - ne vem od česa je to odvisno. Drgač pa kožice se nikoli ne striže, vedno jo samo potiskaš nazaj, če pa imaš trdo/suho, jo neguješ z raznimi olji, Essence ima en poceni in zelo dober oljnati svinčnik, s katerim mažeš obnohtno kožico, da se ta omehča in navlaži - takšno mehko kožico potem tudi lažje potiskaš nazaj.

Kar se oblikovanja tiče, pa moraš počakat, da bodo nohti zrastli, ker najlažje se ob strani oblikuje daljše nohte - recimo tok dolge, kot jih imam jaz na prvi fotki, lahko malo manj. Potem se jih s kvalitetno pilico ob strani fajn popili in lahko brez problema dobiš full lepo obliko. A bi se ti dal mogoče nalimat tvoje nohte, da vidim kakšne imaš?
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Moram malo počvekat za nazaj: jaz imam že od samega začetka packanja z lečami dolge noht, pa sem se čisto navadla delat z njimi. Je pa ziher manj higienično, ne rečem.

Onim ki nosite umetne - se ne bi bolj splačalo kupit material pa same delat nohte doma? (plus tečaj dat čez no)
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
Crna, pomoje se pa niti ne splača. Prvo kot prvo je treba kupovat materijal, pa ono ličko in pripomočke, poleg tega zihr tudi tečaj ni zastonj, potrebnih je tudi nekaj ročnih spretnosti in predvsem vaje, ker ne verjamem, da ti uspe že kr v prvo si nardit ful lepe nohte ...

Je res, da ko enkrat pač daš čez tečaj in kupiš pripomočke ter se naučiš kvalitetne izdelave, ni glih slabo. In seveda tudi če gledaš računico parih let, se bolj splača, ampak do tja pridet pa verjetno ni hec in je veliko bolj enostavna in elegantna rešitev si dat delat nohte vsak mesec.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Dilema, hvala smile
Sem šele sedaj opazila tvoj odgovor, tako da pozno limam slikico:

[attachmentid=3609]

Se opravičujem za slabo sliko, ampak upam, da se da videt obliko. Men je porazna, v glavnem in res upam, da se bo dalo to lepo spilit.

Attached Files
.jpg   nohti.jpg (Size: 18.66 KB / Downloads: 477)
Reply
Ja to se da porihtat, poleg tega nohti ne bodo zgledali tak okroglasti, če jih boš pilila naravnost, ne na okroglo. In definitivno jih še pusti last nekaj časa, morajo bit za fajn oblikovanje mal daljši. Pol pa jih lepo nalakiraš s polnoprekrivnim lahkom v nude odtenku, pa bojo ful lepi, niti se ne bo vidlo, kje se belo začne in nič.
Find Reply
Hvala, Dilma. Zdele mam že malo daljše, sicer še vedno ne tako dolge kot ti na slikici, vendar vseeno upam, da se bo dalo malce spiliti obliko. Sem naročena v ponedeljek za manikuro (imajo decembrski popust), pa bom "svratila pažnju" na to, kar počne ona in poskušala ponovit doma. Pa letela bom eno orng pilico kupit.
Nalimam slikice v ponedeljek (če bo uspelo) smile
Reply
A mogoče pozna katera kakšno punco, ki dela umetne noht/ salon, pa cenosmile
hvala smile
Find Reply
bambi Wrote:A mogoče pozna katera kakšno punco, ki dela umetne noht/ salon, pa cenosmile
hvala smile
Pozdravljene,
moram biggrin se jaz pripet slikco svojih nohtkov, gel cez moje naravne
pravijo, da sem kar malo zasvojena z urejanjem nohtkov, ni vazno, samo da so lepi

dilema lepe nohtke imaš

Attached Files
.jpg   4.11..JPG (Size: 1.01 MB / Downloads: 167)
.jpg   27.10..JPG (Size: 728.69 KB / Downloads: 157)
Find Reply
Ful imaš lepe nohte. Če bi bil beli del za polovico krajši bi bili zame idealni, res so lepi.
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Ful lepa oblika wub Me moti edino bela konica, jaz bi imela bolj prozorne pa potem tisto s črno narisano.
Find Reply
hvala obema biggrin
jaz sem se tako navadila na belo konico, da so mi nohtki brez nje grdi...
lala in sarah vidve imata dolge nohte?
Find Reply
Jaz sem imela ful dolge, samo sem si jih mogla postriči zaradi odbojke. huh Mi je ful žal, ker so res bili lepi, edina napaka je bila da so se lomili. Bom poiskala sliko kake sem imela. wink
Find Reply
Odvisno koliko dolge misliš, hehe. Drugače pa načeloma so meni zadnje čase bolj všeč krajši nohti, tako da imam zdaj obdobje krajših. biggrin
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Moji so bili včasih nekaj takega. Mogoče so bili še malo daljši, tu so sveže spiljeni. smile Zdaj pa so čisto kratki, kot da jih ni. cry

[Image: p1010007.jpg] [Image: p1010008.jpg] [Image: p1010006.jpg]
Find Reply
Rosica, fuuuul lepi nohtki. Joj, jaz bi mela kako prjatlco, ki je obsedena z urejanjem nohtov heheh.

Lala, tudi tvoji so lepi.
Reply
lala lepi nohtki, tudi meni se lomijo brez prevleke gela,zato imam gor gel, pa je vse ok....

ciara hvala, lahko si moja prijateljica tongue tongue

tudi meni je lepo ko vidim krajse nalakirane nohte, v bistvu je važno da so urejeni in da jih punca zna nosit, da ji pašejo
Find Reply
rosica, tudi meni so zelo všeč tvoji nohti, ampak bi jih tudi jaz malo skrajšala, pa bi bili perfektni za nosit (zame). wink

Jaz imam tudi vedno dolge, včasih se mi kakšen zlomi, pa si jih krajšam - imam jih pa na okroglo in opažam, da vas ima večina kvadratne nohte. Pa še počasi mi rastejo, tako da bi trajalo preveč časa, da bi si jih pilila in imela kvadratne, tako da moram biti zadovoljna z okroglimi. smile
“It was true that I didn’t have much ambition, but there ought to be a place for people without ambition, I mean a better place than the one usually reserved. How in the hell could a man enjoy being awakened at 6:30 a.m. by an alarm clock, leap out of bed, dress, force-feed, shit, piss, brush teeth and hair, and fight traffic to get to a place where essentially you made lots of money for somebody else and were asked to be grateful for the opportunity to do so?” (Charles Bukowski)

[right]---------------------------------------------------------------------------------------------[/right]

[right] [/right]

[right] [/right]

[right] [/right]

[right]When you open your mind to the impossible, sometimes you find the truth.[/right]
Find Reply
Kinky meni so vsec kvadratni, če ne bi imela gel čez svoje nohte, bi težko imela kvadratne, ker se naravni nohti vedno lomijo nekje od strani pa je treba malo popilit
če ti znese imet naravne pa čeprav malo bolj ogrogle super....
Find Reply
Rosica, s kje pa si? tongue

Ma meni se drugače ne lomijo pa to, sam ne znam si jih lepo spilit, ker imam (po moje) grdo obliko. So se mi pa zdele polomili zaradi drv, ker pač na drva okurimo in moram včasih tud jaz kakega notar vršt, pa pritrogat do stanovanja.

Zdej čakam, da spet zrastejo.
Reply
ciara Wrote:Rosica, s kje pa si? tongue

Ma meni se drugače ne lomijo pa to, sam ne znam si jih lepo spilit, ker imam (po moje) grdo obliko. So se mi pa zdele polomili zaradi drv, ker pač na drva okurimo in moram včasih tud jaz kakega notar vršt, pa pritrogat do stanovanja.

Zdej čakam, da spet zrastejo.

Ciara jaz sem iz okolice lj tongue ti?
Find Reply
Iz Zasavja. Smo kar deleč sad
Reply
Rosica, oblika tvojih nohtov mi je fenomenalno lepa.

Je pa res kar si rekla, da se naravn noht vedno zalomi nekje ob strani in je treba pilit, pa zato težko človek vzdržuje kvadrataste nohte. Ravno zato imam jaz skos namazane z dvema nanosoma kakšnega dobrega utrjevalca, da vsaj malo zaščitim nohte, ker mi je najhujša nočna mora to, da imam vse lepe oblike in lepo dolge, potem pa se mi en zalomi, ga moram spilit in je pol okrogel .. je treba takoj še ostale tko spilit al pa porezat. cry
Find Reply
Hihihi ciara sej nisi na koncu svetasmile

hvala dilema, mhm poznam to, jaz imam tako službo, da veliko nosim rokavice in vlaga pod rokavicami mi vsak lak na naravnih nohtih odlušči, potem pa veš naprej, če ni laka ni zaščite in zalom je hitro tukaj. Zato imam jaz gel čez nohtke, zdej si jih že pol leta delam sama in kot ste že debatirale se res izplača, ko se naučiš seveda. Z malo volje pa gre vse. Cena v salonih je res preterana....in ko zdaj vidim koliko sem zmetala stran
Find Reply
Naj se pohvalim, da imam svoje nohte spodaj pod konicami že tako dolge in "lepe", da bo naslednja runda že čisto z mojimi nohti - zgolj gel bova mazali - rečmo, da bom mela svoje nohte + en hardcore utrjevalec v obliki gela.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)