Thread

Katero oblačilo/modni dodatek ste nazadnje kupili?

16293Replies 2973145Views
Messages In This Thread
Bellini, a to naročaš al kupiš v trgovini?
Find Reply
V trgovini sem bila. Priznam, da mi je Zara v MB-ju vedno manj všeč, ker je natrpana in nametana s kosi oblačil. Res rabiš čas in potrpljenje, da kaj najdeš. Da o umazanih garderobah ne govorim. A je tako težko tla pobrisat.
Find Reply
A, Ok, hvala. Jaz v Lj nikoli ne zaidem v Zaro. Mogoče bom pa kdaj malo po spletni pobrskala.
Find Reply
Zanimiv bež pulover, Bellini!
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
Slučajno ga je nekdo pustil v moji velikosti na nekem drugem obešalniku, ker kasneje nisem našla kje so jih sploh imeli. Je zanimiv koncept zadrge, ker si jo lahko prilagajaš kako pač želiš imeti odprt izrez. Meni so predvsem všeč ti netopir rokavi (al kako se jim že reče), ker se mi potencialno potenje ne pozna na tkanini, v pasu pa je dovolj stisnjen, da ne zgleda preveč vrečasto.
Find Reply
Meni je tudi ful padel v oči. Tako da sem prvič naročila nekaj z Zare 😀
Find Reply
Bellini, usojen ti je bil! sorcerer Tudi meni je všeč ta kroj, zadrga je pa še pika na i.
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
https://share.google/FZNo0hgP2jqSMDRAJ

https://share.google/Xh6SfCRpFsF91EjNS

Pa še bela bombažna t-shirt in komplet spodnjic
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
[Image: f5da4e3718d0794b8e56847e9dae3d99.jpg?qua...&width=960]
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Ooo, lepi! Jaz bi tudi še en tak model imela v svetli barvi. Lani sem kupila v taki roza rjavi in sem ful zadovoljna!
Find Reply
Blazerja
[Image: Women_Office_Blazer_Lina-1_600x.jpg?v=1778502212]

[Image: Bloom_office_Zoya_Tank_top_Laurine_Bloom...1781772832]

[Image: bosonogi-cevlji-valeo-T1-crni-3.jpg]
Find Reply
Jaz si tudi ogledujem bež ali rjave Adidaske. So pa različni modeli, Samba, Gazelle, Spezial, ne vem, kateri bi mi najbolj ustrezal.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
Gazelle so super udobne, mehke, nič ozke. Sem pa vsela pol st večje oz 40 2/3. Drugače vzamem vedno 40.
Find Reply
Ja sem brala, da so od teh treh Samba najožje, Spezial pa najširše. Jaz imam drugače tudi 40, Adidas superge pa 41 1/3.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
Meni so Spezial zelo udobni. Imam dvoje in se lepo zmehcajo. Se pa splaca pogledati AY in Zalando in njune outlete, ker jih dobis ze za 40€, ce se ti ne mudi.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr
Find Reply
Ja saj sem pogledala na AY, Zalando, Answear in e obutev da primerjam cene. Po redni ceni itak ne bi kupila. Bom spremljala cene malo, pa imam še kupon za 25 % pri AY od rojstnega dne.
Find Reply
Jaz sem dvoje Gazelle pred leti dobesedno ponosila do lukenj, isto bo zdaj s Spezial. Spezial so mi še bolj kul. Taekwando od lani so se mi znucale na levem spredaj. Vrnila sem še Tokyo ful lepe temno bež/tan, ker ne rabim dveh parov, sem se težko odločila. Tokyo in Gazelle Pro pa Taekwando so ožje pa meni vseeno ful udobne. Nič ti nisem pomagala, vem. 🤭
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Saj zna bit, da bom naročila vse tri modele in bom videla, kateri bi mi bili najbolj fajn.biggrin
Find Reply
Levi's 94 Wide

[Image: ea4655dd582e2e875841bba95b624e90.jpg]
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 2 Guest(s)