Thread

Krema / serum za obraz

3666Replies 727172Views
Messages In This Thread
Pfff, hvala za opozorilo.
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
Jaz sem zasledila, da je pri teh poceni firmah (poljskih? ceskih?) ful slab quality control, vprasljiva cistoca, sestavine itd... Sploh Nacomi je znan po tem, da se ze na policah pokvari.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr
Find Reply
Planet, sem videla, da si v drugi temi pisala, da ti je ful všeč Malincin serum, poveš kaj več?
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Všeč mi je, ker je oljni serum (jojobino olje), zdi se mi, da da moji koži glow in porabi se ga res samo dve kapljici za ves obraz. Edino, kar je potencialno moteče, je pojav mozoljev ob vsakodnevni uporabi. Vitamin C pač.

Govora je o tem serumu: https://www.malinca.si/serum-c15-booster...swQAvD_BwE
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
Ta serum je moj najljubsi, ga uporabljam ze leta (samo ne poleti, mi je prevec). Mi pa kljub vsakodnevni uporabi ne masi por, vmesam jo v kremo.
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Meni oa se zdi, da ne opazim neke ful razlike, zato sem v precepu. Pa ja, ful moram pazi kako pogosto ga uporabljam, ker mozolji.

[Napoleon]

Find Reply
Tole moram tudi pohvalit. Nisem imela nič lahkega brez SPF za poletje in sem si nabavila ta set za probat. Super sestavine so in že samo Cream Skin meglica ful lepo kožo naredi (tudi to imam v hladilniku). Za čez dan mi je sicer pri teh temp. skupaj s kremo še malo preveč vlažilno. Imajo pa tri Water Bank, poleg te je še gel in ena bolj intenzivna.  

Pa embalaže so ful lepe. 
oops

[Image: images.png]

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Embalaže so res ful lepe.
Find Reply
To si v Sephori kupila?
Find Reply
Ne, narocila na Lookfantastic. Byoma sem v Sephori, ampak je ceneje na Cult Beauty (samo je postnina).

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Trenutno uporabljam Medicube Collagen Jelly Cream pa mi ni pretirano všeč. Predvsem me moti, da pusti tak nek lepljiv občutek in traja en čas da se popolnoma vpije. Da bi videla kakšne posebne učinke, ki bi mi odtehtali to lepljivost ne morem rečt.

[Napoleon]

Find Reply
Marmelada, a Hemptouch azelaični serum uporabljaš pod pudrom? Kako se obnese? Iščem nekaj za pod puder, ker mi Bourjois Helathy mix s Cerave kremo oksidira in potegne na oranžno.
Everything you can imagine is real.

Pablo Picasso
Find Reply
Katero cerave kremo pa uporabljaš? Jaz namreč tudi uporabljam ta puder in cerav s 50 spf, pa nisem opazila tega efekta.
Find Reply
Cerave Moisturising cream, tisto v belo-modri embalaži.
Everything you can imagine is real.

Pablo Picasso
Find Reply
Aja. Zanimivo.
Find Reply
Coco, ja včasih. Večinoma azelaični serum sicer uporablajm zvečer, izmenično z retinolom.

Kadar ga zjutraj, dam čez še kremo s spf in potem BB kremo. Meni se fajn obnese.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
A ma kera doma 0.25 tretinoin al pa bo sla kam, da bi ga lahko kupila in mi poslala proti placilu?
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)