Threads: 173
Ustvarjam novo temo za izmenjevanje mnenj in izkušenj.
Threads: 27
Threads: 9
Super je, izgledam bolj prijazna. Jaz sem se res ful mrščila. Zdaj se več ne. Tudi gube, ki so bile prej ful vidne (čelo in glabela), so zdaj že precej manj vidne.
Threads: 60
Izgledas bolj prijazna, za crknit
Threads: 79
Barbarina se ti da kaj vec povedat, nisem zasledila nic o tem nikjer, da si pisala. Kam si sla?
[left]Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.[/left]
Threads: 53
A nameravaš redno hodit?
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Šla sem v Estetiko Testen v MB, pred 2 tednoma. Sem pisala v šank. Nisem imela nobenih stranskih učinkov, sam poseg ni nič bolel, bila konec v 5 min. Dal mi je v čelo in v glabelo, cena 180 €. V čelo mi je dal zelo malo količino, t.i. baby botox, v glabelo pa več, ker baby botox ne bi prijel.
Kaj vas še zanima?
Quote:A nameravaš redno hodit?
To še ne vem.
Threads: 6
Koliko casa pa to kao 'drzi'?
Seduce my mind and you can have my body.
Find my soul and I'm yours forever.
07-21-2021, 12:09 PM
(This post was last modified: 02-02-2024, 09:25 AM by Emily.)
Super, da si zadovoljna. Jaz imam enak problem, neprestano se mrscim in se mi je guba na celu zacela delat ze tam pri 25-ih. Zdaj pa je cedalje hujse tudi med obrvmi. O botoksu ze nekaj casa razmisljam, ampak se se nisem spravila, ker je tak tabu, vsi okrog mene so totalno proti.
Mi je pa ze dolgo nazaj ena znanka, ki dela v estetski kirurgiji rekla, da naj kar hitro grem, preden bo guba se bolj globoka.
[left]Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.[/left]
Ja ful je tabu, ljudje sploh ne vedo, kaj je botoks. Meni so vsi, ki sem jim povedala, govorili, joj pol boš pa cela plastična izgledala, napihnjena pa take... zdaj pa itak nihče ne opazi sploh. Pazi edino, da greš k preverjenemu plastičnemu kirurgu, jaz drugam ne bi upala iti.
Ja res vsi mislijo, da si potem totalno nenaraven. Bom se pozanimala kam je dobro iti. Verjetno pa bliznjim potem sploh ne bom povedala, ce ne bodo sami nikoli opazili, razen partnerju. 😁 H kateremu kirurgu si ti sla?
Threads: 173
Bi ti bilo odveč delit kakšno before/after sliko, Barbarina?
Bom dala jutri, da se pri naravni svetlobi slikam. V zaprt del.
Barbarina, si šla ponovno na botoks ali ne?
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Aja.  Samo v čelo ti da ali še kje drugje?
Meni je fascinantno kako dobro ti sede tebi to 🙂 pa se mi je vedno zdelo to malo tako... varianta sprijazni se raje ampak pri tebi je ta razlika ful dobra in vidim smisel v tem 🙂.
Ja, hitro je preveč, sploh ko začnejo ene s temi polnili, se mi zdi, da izgubijo občutek. Men je itak že to preveč denarja, ampak ok, toliko še dam. Več pa nikakor ne bi. Pa pri meni res nihče ne opazi.
Vidim žensko, ki je na recepciji tam, Điz, vsakič je bolj groteskna. :O pa taka lepa ženska sicer, brez vsega.
Mene je zdanjic sodelavka presenetila na bazenu. Bila je lepotica kot mlajsa, zahaklala je enega starejsega premoznega gospoda s katerim sta veliko potovala,potem pa je enih 6let nazaj hudo zbolel in hitro umrl,ona pa je podedovala njegovo premozenje. Sicer je ne poznam,da bi karkoli sodila, je bilo pa veliko zlobnih jezikov. No naj povem,da je nisem spoznala, dokler me ni ogovorila ima pa definitivno popravljena prsa,ustnice in botoks,ampak ni vredu,ne zgleda ok,pa se kadilka je in se ful vidi tudi popravljena koza. Na bazenu je bila brez vsega mu,ker pride plavat,ampak je res zanimivo videt,ker je koza poskodovana od sonca in kajenja,potem pa kot bi skusal nekdo z radirko to popravit (predvidevam da laser), meje melazm so zabrisane, celo je gubasto ampak se tezje "premika" pomojem sem jo ful bulila 🤣
Threads: 11
09-26-2023, 10:39 AM
(This post was last modified: 09-26-2023, 10:42 AM by Fiona.)
Jaz sem zdaj ze toliko popravljenih zensk videla, da sfejkan obraz vidim na 1 km. In v resnici mi je vedno manj do tega, ker se mi zdi da bomo naravno postarane zenske nase generacije redkost.
Pa me mogoce se ne, 10 let mlajse pa sigurno.
Takoj vidim filerje v licih, povecane znable, botoks....in vedno izgleda 'narejeno".
Lahk sem cudna ma vedno bolj me navdihujejo starejse zenske, ki v sebe niso dale nic.
Pa sem ne apradas ti, Barbarina, govorim o teh modelkah ki vse zgledajo isto s tistimi racjimi znabli, ustnicami, umetnimi nohti, obrvmi in trepalnicami, cez pa se kila mejkapa.
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
|