Thread

Maske za lase

560Replies 242826Views
Messages In This Thread
Katera Garnier Ultra Beauty je boljša, tista z limono in še nečem al tista z orehom in breskvinimi listi? Ta z limono naj bi tudi popravila poškodovane lase, tista orehova pa je bolj za lesk, če se prav spomnim napisov na škatli. Bi prosila tiste, ki ste probale obe, katera vam je boljša?

Trenutno imam Garnier Fructis Silk&Shine, mi je všeč, tudi lepo diši. Je malo porabim, ker nimam gostih las, tko da je je še precej notri in ko jo porabim, nameravam Eno od Ultra Beauty probat. Imela sem tudi Gliss Kur roza masko, ampak mi je ta Fructisova bolj všeč, ima boljše sestavine.
Find Reply
a se v milerju tut da te maske nabavt?od fructisa mislm...
Find Reply
Ja, seveda.
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.
Find Reply
Sanies Wrote:a se v milerju tut da te maske nabavt?od fructisa mislm...

ti sam sled travnato zeleni barvi pa bos takoj najdla
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
Find Reply
Marmelada Wrote:Katera Garnier Ultra Beauty je boljša, tista z limono in še nečem al tista z orehom in breskvinimi listi? .

Predlagam sledeče: biggrin
Kupi si vsake po eno vrečko najprej za probat.
Stane mislim da 240 sit, pa je je kar nekaj notri.
Find Reply
Ja to je dobra ideja, da najprej sprobaš, tako bi mogle imet vse firme. In če bi ti bilo o.k. bi kupil celo.
Find Reply
Verja Wrote:Ja to je dobra ideja, da najprej sprobaš, tako bi mogle imet vse firme. In če bi ti bilo o.k. bi kupil celo.

testerje od vseh stvari bi se moglo dobit, to je to. biggrin no, od 3X 240 sit me res nau konc. biggrin kupim jutri, ko grem tut po barvo, ker se morm poštrihat.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Teh vrečk se ne splača kupovat ... cela maska, ki je 300 mL stane 1200 tolarjev, vrečka z vsebnostjo 25 ml pa stane 240 tolarjev ... zdej si pa izračunajte. biggrin

Torej bi potreboval za 300 ml kar 12 vrečkic, kar te stane 2880 tolarjev ... se po mojem skromnem mneju nikakor ne splača.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Ma ja itak, ko jih imaš enkrat sprobane, si kupiš ta veliko.
Sam če bi si jst takrat kupla celo vanilijevo, bi mi bilo žal, ker mi ni bila preveč všeč. Tk sm pa kupla vrečko in je blo ok.
Find Reply
DiLeMa Wrote:Teh vrečk se ne splača kupovat ... cela maska, ki je menda 300 mL stane okoli 1200 tolarjev, vrečka z vsebnostjo 25 ml pa stane okol 240 tolarjev ... zdej si pa zračunajte. biggrin

Torej bi potreboval za 300 ml kar 12 vrečkic, kar te stane 2880 tolarjev ... se po mojem skromnem mneju nikakor ne splača.

hja, kako nej pa pol probamo? kr tri ta velke pakunge kupit al kaj? biggrin no, meni se na srečo še ne mudi s kupovanjem mask, najprej treba avonovo ponucat do kraja.
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Sej nism rekla, da je kakšen kriminal kupit vrečkico, samo pravim, da je bedno, da je glede na količino in ceno potem maska v vrečki dejansko več kot 2X dražja ... to se mi zdi neumno. Sicer sem pa prepričana, da ti bo maska všeč.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Jaz sem vseeno mnenja, da je bolje kupit eno za 250 sit pa da vidiš, če ti je o.k. Kot pa, da kupiš za 1200 sit in ti ni o.k. Pol pa kaj, ti na polici stoji in čaka na smetnjak.
Find Reply
Močno dvomim, da bi se ta maska komu zdela zanič. Sicer pa ... po želji. wink
Find Reply
To imaš pa tudi prav ene so dobre, res dobre.
Find Reply
Jst sm si takrat dve al tri nabavla, različne seveda.
In sm ugotovila, da mi je najbolj fajn tista z olivnim oljem in limono.
Tko da če bom kdaj kupovala veliko, bom le tisto.
Find Reply
Meni je super Avonova maska z olivnim oljem, potem Ultra beauty z orehom in tista z olivnim oljem in limono. Te tri so mi najboljše.
Find Reply
Kaj pa Lorealove maske?? Kakšne so??
Find Reply
Sestavinsko so povprečne, ampak niso slabe ... jaz sem imela tisto rumeno proti lomljenju las in mi je nardila full mehke laske.
Find Reply
najboljše so doma narejene maske: zmešaš rumenjake, olivno olje in limonin sok, si daš na lase, oviješ z brisačo in maš gor eno uro, potem si pa lase spereš in dobiš prečudovite laske. verjemte sem probala in to je to. ponovim na vsaka 2-3 tedne in mam čudovite lase. smile
Find Reply
a pol kej smrdi, če je rumenjak notri?
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra
Find Reply
URŠKA Wrote:a pol kej smrdi, če je rumenjak notri?

nič ne smrdi ker si itak opereš lase z šamponom. vsaj jaz delam tako. sem si pa nekaj časa ko sem imala daljše lase po umitih laseh polila s kisom (navadnim razredčenim z vodo), za bleščeče in lesketajoče lase. je funkcioniralo, je pa tudi malo dišalo po kisu, tako da teg aveč ne prakticiram.
Find Reply
metulj55 Wrote:po umitih laseh polila s kisom (navadnim razredčenim z vodo), za bleščeče in lesketajoče lase. je funkcioniralo, je pa tudi malo dišalo po kisu, tako da tega več ne prakticiram.

jaz imam zato kis v balzamu za lase. vem pa, da je foter to delal. v umivalnik mlačno vodo in par lic kisa pa gasa glavo noter tunkat. men to preveč smrdi. pa spiranje s hladno vodo tut pomaga pri šajnu. preverjeno. ne da si zdaj pol ure s hladno vodo spiraš, zadnjih par spiranj pa že.

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Kako to pri vas izgleda ... spiranje las namreč? Ne razumem izraza 'zadnjih par spiranj' ... nimam pojma kaj naj bi to pomenilo ... a si lase izpirate v etapah al kaj? biggrin Jaz pač izpiram dokler ni čisto in to je to.
Find Reply
Sam mene pa te doma narejene zadeve ne pritegnejo.
Find Reply
DiLeMa Wrote:Kako to pri vas izgleda ... spiranje las namreč? Ne razumem izraza 'zadnjih par spiranj' ... nimam pojma kaj naj bi to pomenilo ... a si lase izpirate v etapah al kaj? biggrin Jaz pač izpiram dokler ni čisto in to je to.

V etapah biggrin biggrin biggrin - to mi je tok smešn.
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)