Thread

Vaši novi parfumi

1347Replies 593927Views
Poll:
a) sve?ega
b) osladnega
c) mo?nega
[Show Results]

Messages In This Thread
Podgana, a tega misliš? 

https://www.notino.si/paris-corner/orien...-16288491/

Sem sicer ravno prišla napisat, da me je prijateljica prepričala, naj še enkrat probam naročit na CB, pa je zdaj razprodan. Ne, no. biggrin
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Tega, ja. Poglej na Fragrantici, ce te ocene prepricajo. Meni je njihov December Vanilla ful fin za zdaj.

Ali pa mogoce Billie Eilish 1. Je ful popularen in gourmand.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr
Find Reply
Aha, ta dva imam že shranjena na Notinu, hvala! smile

Za tega Billie Eilish sem že zadnjič videla, ko sem iskala alternativo. Bi ga morala it v Douglas probat. Na Spletični je v redu cena.

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Jaz sem zdaj večkrat sprobala Lattafa Yara in mi je ful všeč, bom ga kupila.
Find Reply
Danes v Supernovi niso imeli testerja 😭 Pa sla sem prav zaradi tega v Douglas. Na Lookfantastoc je se boljsa (a posiljajo?). Za 30ml pa sploh ni glih izguba, me je ze mikal 🤭
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr
Find Reply
Je pa fuuuul neobstojen. Jaz imam 50ml edp in ga ne voham več po dveh urah.

A te mini embalaže z Notina so na sprej ali na kroglico / kot roll on?
Find Reply
Sem izkoristila današnji popust v Douglas spletni. Upam, da mi bo všeč. smile Zraven dobim še tester Lancôme La Vie Est Belle Vanille Nude.

[Image: rPMMuJZX_o.jpg]

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Danes sem ga dobila in mi je vsec, ni presladek. V bistvu me je presenetila svezina na zacetku, voham rozne liste, jagodicevje in pomaranco/mandarino. Potem vonj postane toplejsi, ampak sploh ni taka genericna vanilija.

Mi je pa zato ta Lancôme zadusljiv, ampak mi vsi iz te linije smrdijo.

Kayali si pa se vedno zelim. biggrin Najraje bi tiste testerje narocila.

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Jaz sem si kupila Lattafa Yara. Ful je obstojen, na jakni se še po enem tednu voha.
Find Reply
Jaz svojega novega tudi voham na oblačilih še več dni, ampak tam se itak najdlje obdržijo. Me je pa prav obsedel vonj, res sem prijetno presenečena, sploh ker sem ga na blef izbrala. Prav nekaj posebnega je. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
A Eilish?

Grem v Trst te dni, kje bi lahko povohala omenjene?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
Jaz za tega pišem, ja. V Douglasih ga imajo, tudi pri nas. Online imajo občasno ful dobre popuste.

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
https://www.notino.si/paris-corner/orien...-16288040/

Ko sem videla ceno, sem ga kar naročila, ko sta ga sprobali pri meni, pa še moji prijateljici, hehe. Zanimiv vonj, meni postane všeč malo kasneje, ko se voha cimet.
Find Reply
^ Tega si bom tudi jaz narocila naslednjic (ce ne bo ze konec zime, ker zdaj redko narocam na Notinu). Meni tudi te mini embalaze kar dolgo trajajo, tistega iz Rima imam se vedno.

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
To so vsi s precej močno noto vanilije, ali?
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Kupil mi je Burberry Goddess ki je še ena krasna vanilija, žal pa na moji koži bolj slabo obstojna.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
[Image: rYF4KdaU_o.jpg]

[Napoleon]

Find Reply
Lalique - Perles de Lalique

[Image: dIBQExPl_t.png]

Tumblr
Find Reply
[Image: signorina-ribelle___240321.jpg]
Find Reply
V Saudovi Arabiji sem kupila dva parfuma znamke Arabian oud. Tam sta mi ful disala, tukaj ju pa ne prebavljam, sem pocakala na vrocino ce bo kaj bolje, ker se te njihovi vonji ful obnesejo v vrocini, ampak bi znorela naspricana s katerimkoli od njiju.

Ce bi katera imela ali pa probala, lahko prinesem in se naspricate za test. Prodala bi za simbolicno ceno.

En parfum je Madawi, drugi pa Amber.
Find Reply
Kiko - Lake it easy Italian Summer Body mist

Bill Bullard

Find Reply
Replica- Sailing day
Find Reply
Na letališču

Attached Files
.jpg   protlqvgnihm.jpg (Size: 86.12 KB / Downloads: 0)

[Napoleon]

Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)