Thread

Senčila

677Replies 200120Views
Messages In This Thread
A aplikator je tista gobica na palčki? To imam, ampak bi rada čopič za nanos senčila, ker bi si rada naredila tisti mehek prehod, lepo zamazano, z gobico pa se tega ne da tako lepo narest. Si pa mislim nabavt enga, k ima dlake ovalno postrižene in enga ploščatega, poševno odrezanega, za ostrejše linije itd.
Me je sam zanimalo, al je kaka razlika, če kupim kak cheap čopič, npr od Mullerja, Essence, al pa od kake dražje znamke.

Eyeshadow base si pa mislim tudi jaz nabavit v kratkem, ker mi gre že na živce, da se mi vsako senčilo zmasti in nabere v gubo že po eni uri, al pa mogoče celo prej evil
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
Špela Wrote:[quote=rea]sam špela a se teb mastrijo veke sploh ,da rabš ta shadow base?men se nikol ne,sam a veste kaj me pa zanima?a se ta shadow base lah da gor če pol nad to daš uno kremno senčilo?ker če pa dam kremno senčilo na veke se pa takoj nabere v gubice

lej, rea, men se je še sleherno senčilo/barvica slejkoprej nabralo v gubo, zato si mislim tale eyeshadow base kupit. pa ne vme, če se mi glih masti veka, predvsem mi švica in od tega je pol feeling, da je mastna. men se zdi, da je tale eyeshadow base primerna podlaga za kakršnokoli senčilo/barvico/tuš.

:thumleft:
There are some things I may not know                  

There are some places, dear Lord, I may not go.

But there's one thing of which I'm sure

My God is real for I can feel him in my soul.

I have found a way to live

in the presence of the Lord

Hare Ram, Ram, Ram

Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram

Website Find Reply
.

Eyeshadow base je zakon. [Image: icon_smile_approve.gif]

Bi pa pohvalila ArtDeco 'Eye Shadow' senčke, meni so res všeč (sicer je tudi res, da nimam nekih jakih izkušenj s senčkami.... gonim bolj ali manj samo to Sisley črno) - sem si zadnjič kupila odtenek 272 (ga prilepljam spodaj), ki mi je izredno všeč (čeprav sem se ga nadejala bolj temnejšega na vekah) - senčke so obstojne (sicer s pomočjo es base), pa bolj mehke (kot recimo od Sisley - z drugim itak nimam za primerjat, hehe) - je manj trosenja pri nanašanju.

[Image: 4346071.jpg]

Mikajo me pa še naslednji odtenki:

[Image: 11346078.jpg] [Image: 10346077.jpg] [Image: 8346076.jpg] [Image: 9346075.jpg]
[Image: 7346074.jpg] [Image: 6346073.jpg] [Image: 5346072.jpg] [Image: 3346070.jpg]

.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
Marmelada Wrote:Pa še to me zanima. Kateri čopiči za nanašanje senčil so v redu? A je bolje kupit od kake firme al nima veze kaj vzamem?
The Body Shop. Zdaj ko grem v NE si moram omisliti še kakšnega.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
AD senčke so obstojne tudi brez MU base, čisto tako za info. So zelo kvalitetne, meni zdržijo tudi po 12 ur ali več.
Find Reply
Se pridrizijem Ireninemu mnenje. Vse se mi nabere v gube, razen Art Deco. Pa mimogrede, skor enak trik kot ta eye shadow base nardi puder, ce si ga naneses na veke, ker jih naredi suhe in je pol sencilo na tak nacin veliko bolj ostojno. Meni ostane tako se essence sencilo, ki sicer ni visek kvalitete, pol dneva ali se vec krasno gor..
Reply
Meni so tudi AD najboljše.
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.
Find Reply
Meni se zdijo predrage. Nimam niti enega odtenka (no, enega sem dobila za šenk), ampak jih ne uporabljam. Pol moraš pa kupiti še škatlico... Drago. Pa bistveno manj jih je količinsko kot katerih drugih senčk.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
Jaz sem pa zdej blazno navdušena nad Lancomovimi ... imam tisti dvojček in mi je fenomenalen. Imajo tudi drugače zelo lep barvni izbor, kvaliteta je pa tudi super. So srednje pigmentirane (kar meni zelo ustreza) mažejo se kot pesem, so zelo fino mlete, dobro obstojne in se ne nabirajo v gube. So pa seveda prav absurdno drage.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Dilema, sem šla gledat biggrin A ti si tudi dala 7k za njih? Za 2 senčki se mi zdi to celo premoženje ermm
Find Reply
Ja, ful je drago. Jaz sem kupila na netu (ena punca kupila pa ji niso barve ustrezale, sem dobila takorekoč nedotaknjene) in dala seveda znatno manj denarja, heheh. biggrin Je pa tudi res, da se jih totalno malo porabi ker so precej trde, pomoje jih bom imela neskončno dolgo. biggrin Pa si prepričana, da so 7k? Jaz sem mislila, da so v trgovinah nekaj čez 5k. Ker če so 7k, potem se dosti bolj splača kupit četvorčke, ki so nekaj čez 10k.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
Ja!!7k in še nekaj. rolleyes Sem jaz tudi misla, da so nekje 5k, ker bi si jih takoj nabavla. Tolko pa ne dam,heh.
Find Reply
sonchika Wrote:Pol moraš pa kupiti še škatlico...
Eh, jaz pa nimam škatlice. Sem si kupla en odtenek, pa škatlice sploh ne rabim. biggrin Pa tudi, če bi si jih kupla več, si najbrž škatlice ne bi kupla.

-
Anonymous
Find Reply
Blondi Wrote:Ja!!7k in še nekaj. rolleyes Sem jaz tudi misla, da so nekje 5k, ker bi si jih takoj nabavla. Tolko pa ne dam,heh.

Samo potem se res dosti bolj splača četvorčke, od Chanela mi imajo izredno lepe barve in stanejo nekaj čez 10k ... razlika ni velika, pa jih je 2X več.

Drugače pa mene mikajo od Lancome enojne senčke ... wau, so mi hude. Ful mi imajo lepe barve, jaz bi imela globoko črno z drobnim srebrnim shimmrom. Samo ne upam vprašat koliko stane, po moje ene 4k zihr.

[Image: b_190019.jpg]
Find Reply
.

Essence ima eno tako. Samo so bleščice bolj velike. Meni je še kar okej. Na sliki se bolj švoh vidi.
[Image: prod_small-1069380.jpg]

Če pa iščeš fuuul črno (tudi pol na vekah), pa priporočam Sisley (malo pod 6k) - jaz sem že na drugi pakungi in bolj črne senčke še nisem našla.
Tako izgleda (črne farbe ne najdem):
[Image: 02795683102-sisley-single-eye-shadow-17-coffee.jpg]

.

-
Anonymous
Find Reply
Jenna ... ne bi imela čisto črne senčke, mi je všeč, če je notr malo srebrnega shimmra, da razbije monotonost. Sem videla tole Essence senčko, pa mi ima prevelike bleščice. Bo treba počekirat, kolk tale Lancomova košta.

P.S. Sisley ima pa izredno grde embalaže senčk! blink
Find Reply
ponavlajm... essence sencila z blescicami sploh nimajo tok blescic, kot se zdi na prvi pogled ermm to je sam tista vrhnja plast tok posuta z blescicami, da leps zgleda.. k pa mal znucas, je pa spodi cist lepa sencka z neznim shimmrom biggrin
Lazje je verjeti lazi, ki si jo slisal stokrat, kot pa resnici, ki je nisi se nikoli
Find Reply
.

Ja, ta Lancome, ki si jo prilimala, je res krasna. Pa takšna lična pakunga in to vse. Mmm, jaz si sploh ne upam it v Lancome trgovino, bi me poleg pudra ziher še marsikaj začaralo..... zato skos v Lj samo preplašeno pogledujem skozi šipo v trgovino in hitro mimo. biggrin

.

-
Anonymous
Find Reply
V LJ imate prav Lancome trgovino? Uhh ... hudo, to bi blo treba it počekirat.
Find Reply
.

Ja, prav Lancome trgovina je. ermm

biggrin biggrin

.

-
Anonymous
Find Reply
Ooooohohohohoho ... hvala bogu, da je v Celju nimamo. biggrin A si že bla notri? Mora bit blazno lepa in mikavna.
Find Reply
.

Ja, saj ti pravim, da samo skozi šipo gledam notri. biggrin
Po moje bi vsa divja prišla ven..... praznih rok. ermm

.

-
Anonymous
Find Reply
Ful dobra barvna kombinacija:

[Image: V249774_C90.jpg]
[Image: V249823_WEB68RGB.jpg]
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.
Find Reply
Sem si kupla eyeshadow base in me zanima, kako se v kombinaciji s tem obnesejo S-he senčila, tiste ki ste probale? A v redu primejo al ratajo blede barve? Pa kakšno izbiro barv senčil ima S-he? Sem gledala Essence senčila pa mi nobena barva ni všeč.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
s S-he senčkami nimam izkušenj, ampak shadow base je super, tak da bi ti mogle prav vse senčke dobro zdržat. Jaz si mažem gor na tale base vse živo in mi barva ostane taka kot po svežem nanosu cel dan, nič ne gre v gubo, v glavnem super zdrži.
[Image: 36_22_20.gif]

Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)

www.chandra.si
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)