Threads: 352
sonchika Wrote:Zakaj je pa ne bi mogel imeti? Seveda jo lahko imaš (vlažilno kremo, namreč). Jaz imam vlažilno kremo od Shellerja beli čaj in ginseng. Pa tudi Avon Bio6 je bolj vlažilna kot hranilna.
Je pa res, da so kreme za okoli oči praviloma bolj mastne od tistih za obraz. sonchika-potem ni nič narobe če si kupim kako vlažilno kremo za okoli oči?bo tud dobro dela koži okoli oči?Kera pa je najboljša od teh 2 k si jih napisala kle?a je kera k ne piše,da je prou posebi za gubice
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Threads: 16
rea Wrote:ja,gubice se nardijo zarad suhe kože pr očeh, in pol logično bi mogu met mastno kožo za okrog či,ampak jz sprašujm,zakaj ne bi mel recimo vlažilno al pa kej tazga
Si sama povedala da je logicno da mora krema za okol oči bit masna, zakaj vprasujes zakaj pa nebi bila vlazilna?A ni potem logicno da je masta dosti boljsa?
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Threads: 106
Rea, okoli oči mora biti krema nekoliko bolj mastna, ker je tam koža tanjša. Od tistih dveh krem je taka, ki ne gladi gub, Bio6. Schellerjeva je namenjena zrelo koži. (če se že ogibaš krem z AOK).
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
lala Wrote:rea Wrote:ja,gubice se nardijo zarad suhe kože pr očeh, in pol logično bi mogu met mastno kožo za okrog či,ampak jz sprašujm,zakaj ne bi mel recimo vlažilno al pa kej tazga
Si sama povedala da je logicno da mora krema za okol oči bit masna, zakaj vprasujes zakaj pa nebi bila vlazilna?A ni potem logicno da je masta dosti boljsa?
joj no 
dj pust me že 
ma,sj vem da je v teh kremah k so proti gubam ubistvu sami AOK,sam vseen bi sam kno negovalno a veš.zihr ma tud kšna negovalna aok not a?a schelr ma kšno k ni za zrelo kožo?
Hare Ram, Ram, Ram
Za Schellerja pa res ne vem. Edino za tisto Avonovo vem.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 16
hehehehe oprosti Rea.PMS.  I like you,almost love you but I like you.
(_/)
(O.o)
(> <)
This is Bunny. Copy Bunny into your signature to help him on his way to world domination.
Threads: 21
sonchika Wrote:Rea, okoli oči mora biti krema nekoliko bolj mastna, ker je tam koža tanjša. Od tistih dveh krem je taka, ki ne gladi gub, Bio6. Schellerjeva je namenjena zrelo koži. (če se že ogibaš krem z AOK).
Ta debata mi zdaj ni več čisto jasna. Sonchika, ker zelo cenim tvoje nasvete, bo tudi moja naslednja kremica ena izmed teh dveh. Jaz jo rabim za kožo po 30. letu in je celo zaželjeno, da malce zgladi gubice. A v tem primeru je boljša Schellerjeva?
Vsekakor. Scheller rulez.  Ta ima ogromno AOK - sicer je nekoliko dražja - 2500 SIT, ampak je vredna vsakega tolarja.
Threads: 1,143
.
V glavnem. Krema za okoli oči. Gub nimam. Ampak v bistvu se uporablja za preprečevanje nastajanja oz. ublažitev, a ne? Zdaj imam testerček od Clinique - All About Eyes in ko ga porabim, razmišljam o nakupu ene kremce.
Kakšno je kaj mnenje o tej kremi: Garnier - UltraLift (Aqua, Cyclopentasiloxane, Cyclohexsiloxane, Glycerin, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Isohexadecane, Hydrogenated Polyisobutene, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Fagus Sylvatica, Glycine Soja, Helianthus Annuus, Passiflora edulis, Trilaurin, Aluminum Hydroxide, Butyrospermum Parkii, Shorea Robusta, C13-14 Isoparaffin, Carnauba, Cera Alba, Cetyl Alcohol, Octyldodecanol, Disodium EDTA, Laureth-7, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-20 Stearate, Polyacrylamide, Sodium Hydroxide, Stearyl Alcohol, Titanium Dioxide, Propylparaben, Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Chlorphenesin)?
.
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 78
danes sem gledala schellerjeve kremice za okoli oči, z belim čajem in ginsengom je za zrelo kožo, ena je pa z rakitovcem za suho kožo. sonchika, katero priporočaš? pa še enkrat bi vprašala: a se s temi kremcami mažeš samo pod očmi al lahko tut po zgornji veki? kako je potem s tonikom? ga res ni priporočljivo uporabljat po učkih?
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)
“Point of view is everything.
“ (Kathleen Winter: Annabel.)
LIVE.
LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
.
Mater, smo sitne dans.
.
- Anonymous
[quote=Jenna].
V glavnem. Krema za okoli oči. Gub nimam. Ampak v bistvu se uporablja za preprečevanje nastajanja oz. ublažitev, a ne? Zdaj imam testerček od Clinique - All About Eyes in ko ga porabim, razmišljam o nakupu ene kremce.
Kakšno je kaj mnenje o tej kremi: Garnier - UltraLift (Aqua, Cyclopentasiloxane, Cyclohexsiloxane, Glycerin, Stearic Acid, Palmitic Acid, PEG-100 Stearate, Glyceryl Stearate, Isohexadecane, Hydrogenated Polyisobutene, Retinyl Palmitate, Tocopherol, Fagus Sylvatica, Glycine Soja, Helianthus Annuus, Passiflora edulis, Trilaurin, Aluminum Hydroxide, Butyrospermum Parkii, Shorea Robusta, C13-14 Isoparaffin, Carnauba, Cera Alba, Cetyl Alcohol, Octyldodecanol, Disodium EDTA, Laureth-7, Ethylhexyl Methoxycinnamate, PEG-20 Stearate, Polyacrylamide, Sodium Hydroxide, Stearyl Alcohol, Titanium Dioxide, Propylparaben, Methylparaben, Imidazolidinyl Urea, Chlorphenesin)?
.
Krema je zelo silikonska, vlažilna, s kar nekaj AOK. Pohvalno.
[quote=Špela]danes sem gledala schellerjeve kremice za okoli oči, z belim čajem in ginsengom je za zrelo kožo, ena je pa z rakitovcem za suho kožo. sonchika, katero priporočaš? pa še enkrat bi vprašala: a se s temi kremcami mažeš samo pod očmi al lahko tut po zgornji veki? kako je potem s tonikom? ga res ni priporočljivo uporabljat po učkih?
Po sestavi se mi skoraj zdi boljša tista z rakitovcem. Pa boljše se maže. Sicer sta pa obe dobri.
Jaz sem mažem po celi očesni jamici - tako na veki kod pod očmi. Če imaš občutljive oči, potem se maži samo pod očmi - saj veš, potenje + krema = pekoč občutek.
Tonik jaz tudi vedno uporabljam okoli oči.
Threads: 1
Tudi jaz ima to z rakitovcem in mi je super.
sonchika Wrote:Krema je zelo silikonska, vlažilna, s kar nekaj AOK. Pohvalno.
O, fino! Pa še relativno cenovno ugodna je - 2k.
- Anonymous
kere kreme pa ma alverde za okrog oči?
grem v dm-a pa ne vem a si nej kupm tisto z rakitovcem od šelrja al kako drugo
Hare Ram, Ram, Ram
Threads: 67
rea Wrote:kere kreme pa ma alverde za okrog oči?
grem v dm-a pa ne vem a si nej kupm tisto z rakitovcem od šelrja al kako drugo
Mislim, da ma samo eno, in sicer tisto, ki jo sonchika ocenla že 1x kot zelo dobro. Jaz sem si jo takrat seveda letela kupit, in jo zaj uporabljam že 2 meseca. Pa se mi zdi dobra. Sicer je to moja prva krema v življenju za okrog oči  Hitro se vpije, ni mastna, dober občutek pusti, pa lepo se da MU nanašat gor. Moja ocena.
Threads: 5
meni je najboljša Alverde Jojoba, ampak le za zvečer ker je mastna
Threads: 13
Meni je tudi alverde jojoba krasna.
alverde smetlikina krema-za vse tipe kože.
Hare Ram, Ram, Ram
Sonchika!
Šelrjeva z rakitovcem
šelrjeva beli čaj&ginseng
bio 6
smetlikina
Kera ma največ aok?Pa kera je najbolj blaga?Vem,da si rekla,da je šelr beli čaj&ginseng za zrelo kožo,z veliko aok.Torej,me zanima primerjava rakitovca,smetlike,bio 6
smetlikina
aqua
zea mays
glyceryl stearate citrate
glycerin
aloe barbadensis
cera flava
butyrospermum parkii
sucrose disearate
sorbitan stearate
simmondsia chinensis
squalane
prunus dulcis
chamomila recutita
euphrasia officinalis
lupinus albus
sucrose cocate
tapioca starch
parfum(from natural essential oils)
limonene(from natural essential oils)
linalool(from natural essential oils)
triticu vulgare
calcium alginate
galactoarabinan
bisabolol
Hare Ram, Ram, Ram
Mislim, da ima največ AOK krema z rakitovcem, potem ji sledi beli čaj, smetlika in na koncu bio6.
zakaj pa potem ne uporabljaš rakitovca?
Hare Ram, Ram, Ram
A mene sprašuješ? Jaz imam kremo z rakitovcem že nekaj časa in uporabljam samo to.
aha,ne vem zakaj sm misnla,da maš beli čaj&ginseng
Hare Ram, Ram, Ram
|