Threads: 1,143
.
Jaz, odkar si redno mažem podplate s kremo od Lusha "Pied de Pepper", se mi zdi, da mam kar malo temnejša stopala!
.
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 218
Zdej majo pri Essence tud full stvari za nego nog. Res kjut stvari. Jst sm kupla učeri v takih kroglicah kopel za noge, drugač pa majo tud ralične pile, kreme itd.
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."
Threads: 130
Ful me moti, da imajo vse kreme za stopala nek hladilni učinek, kar meni sploh ne prija. Rada bi našla neko res hranilno kremo za stopala, ki bi kožo jasno nahranila in zmehčala, no zaenkrat take kreme še nisem odkrila. Nazadnje me je skoraj premamila L+Occitanejeva krema s karitejem, pa kaj ko spet vsebuje mentol  .
Bi bilo v redu namesto kreme za noge uporabit kar kak hranljiv Body Butter?
* Pa mini prošnja - bi mi katera lahko nabavila tisto Avonovo kremo proti trdi koži na stopalih, ki je omenjena na prvi strani? Jasno plačam vse stroške.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Threads: 106
Meni zelo všečna krema za stopala, je Hoferjeva. Je precej mastna, zmehča in nima mentola.
Sicer pa lahko uporabiš tudi DMjev body butter. Kateri koli, ker so vsi mastni.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 5
jaz sem prav obsedena z urejanjem podplatkov,med vsakim tuširanjem si jih zdrgem s kamnom,pa vsak večer pred spanjem namažem s kremico
na vsake tolko naredim celčotno pedikuro,uporabim rezilo....skratka zelo skrbim za podplatke,kot n fetiš so mi(pa fantu tut  )
Rezultat so res mehki mehki podplatki
sonchika Wrote:Meni zelo všečna krema za stopala, je Hoferjeva. Je precej mastna, zmehča in nima mentola.
Sicer pa lahko uporabiš tudi DMjev body butter. Kateri koli, ker so vsi mastni. Ja sej imam tistega kakavovega (DM), pa se prepočasi vpija. Dobro, bom vseeno poiskala še kake cenejše variante, nenazadnje me manj stane, kot pa če na vrat na nos kupim neko dražjo.
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,
Fuss balsam od DM ni drag, se dokaj hitro vpije in je učinkovit proti zatrdeli koži na podplatih.
Threads: 18
Nila Wrote:Fuss balsam od DM ni drag, se dokaj hitro vpije in je učinkovit proti zatrdeli koži na podplatih.
Ja ta Fuss Balsam od DM-a mam tut jst... Pa mi je všeč..
Vse, kar si že bil,
in vse, kar boš - nisi. Le
to, kar si - si ti.
(V. Bajac - Knjiga o bambusu)
Threads: 62
Sonchika, katra Hoferjeva je to?
Jaz sem jo že iskala pa je nisem najdla. Kako pa se imenuje in kako zgleda?
Ljudje imajo radi, da jim kaj poveš, v pravih količinah, v skromnem, zaupnem tonu, in mislijo, da te poznajo, ampak te ne poznajo, poznajo podatke o tebi, dobijo samo dejstva, ne občutkov, ne, kaj si misliš o čemer koli, ne, kako si zaradi stvari, ki so se ti zgodile ali si se odločil zanje, tak, kot si. Vse, kar naredijo, je, da te napolnijo s svojimi občutki in mnenji in opažanji in ustvarijo novo življenje, ki ima s tvojim bolj malo zveze, in tako si varen. (Per Petterson: Konje krast)
Zdaj trenutno je nimajo. Ker je samo vsake toliko v ponudbi. Vem pa ne, kako se ji reče.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 1,143
Meni je zelo všeč tale krema!
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 5
Moj problem pa je da imam povsod izredno suho kožo. No, razen po obrazu tam imam normalno. Na nogah je to res strašno.. in sploh ne vem kaj naj naredim. Probala sem že 1000 krem, pa nobena ne pomaga. Stopala se mi sicer ne potijo, vsaj ne pretirano.. mogoče malo če veliko športam, ampak so neverjetno suha. Kaj priporočate da si kupim?
Threads: 352
Ampak ta krema mal hladi,kar crni ni všeč.
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go.
But there's one thing of which I'm sure
My God is real for I can feel him in my soul.
I have found a way to live
in the presence of the Lord
Hare Ram, Ram, Ram
Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
Threads: 1
Čav!
Jst sm pa zadnjič v Műllerju kupla pilo za trdo kožo na nogah za občutljivo kožo. No in dans sm jo sprobala in sm full navdušena.  Ful lepo kožo pusti na nogah pa sploh ni nč agresivna kot večina pil za trdo kožo, ki sem jih mela do zdaj.
Definitivno bo to zdj nujen pripomoček v moji toaletni torbi.
Pozdravček in lepe sanje vsem.
Threads: 77
A imate kej izkušenj z one-minute magic pedicure pilingom za stopala od essence?
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
Threads: 1
10-22-2006, 06:04 AM
(This post was last modified: 10-22-2006, 06:06 AM by BRIANA.)
Meni je pedikerka rekla, da so vsa ~elezna strgala strup za ko~o, da se ko~a samo nacufa.
Jaz hodim vsak drug mesec na pedikuro, pa me krega ker je menda prepogosto, ker bolj kot se odstranjuje, bolj pogosto je treba hodit, mi pravi ce bom na dva tedna hodla cez deset let.Drugace si vsak dan zkamnom zdrgnem, potem s tako nezno pilo iz kamna,nohte si z oljem za nohte namazem, pa potem se z kremo za okrog nohtov, za stopala pa uporabljam Gehwollovo kremo za suha stopala.Dvakrat na teden si naredim piling.Splaca se malo vec truda vlozit, se hitro pozna, jaz sem ze od nekdaj mahnjena na spedenana stopala in nohte na nogah, mojemu je pa tudi ful rajcig, je rekel, da je takoj opazil ko sva se spoznala.
Nekaj me sumniki zajebavajo, sploh jih ne morem natipkat
Možn da je tipkovnica fuč.
Jaz sem se odločla, da grem pogledat za pedikuro v en salon nearby kmalu. Me zanima, kaj bodo rekli tam.
Vuelvo al Sur,
vuelvo a vos,
Threads: 2
js si pa približno 2x na teden namakam noge v justovi soli za noge.pa noge si mažem po umivanju z justovo kremo.pa vsake tolk cajta spilingiram z justovim pilingom.
Threads: 90
Jst mam doma dve piling kremi za trdo kožo na petah in sta prav fajn...
Si fino zmasiram pete, potem se uporabim plovec za odstranjevanje trde kože in po umivanju namažem z drugo kremo iz Amajeve linije za nego nog.
Ponavadi mi pol lubi podplate zmasira še z L'Occitanovo sivkini kremo.
Threads: 43
A je možno, da te zaradi preveč suhe/trde kože bolijo podplati?
Možno je.
Ja.. Zadnje cajte me krneki pete bolijo, pa me je najprej ena bolela, pa sem misla da imam kej zapičeno v nogi, potem me je začela pa še druga. Ful čudn no
Če imaš trdo kožo na petah, te verjetno zato bolijo.
Hvala za pomoč
Threads: 65
Jaz mam pa od Balee pilico za stopala in od Scholla deodorantno kremo, pa mi je ful fajn. Pilo prakticiram pbž. 1x na 10 dni, kremo pa po potrebi, preden se obujem. Za mehko kožo si pa kar eno navedno mastno kremo pred spanjem namažem.
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."
|