Thread

Mozolji

1813Replies 386467Views
Messages In This Thread
Claudija Wrote:Ali morda veš odgovore ki sem jih zastavila o Differinu? (kdorkoli) smile
[Image: c045.gif] , žal tega pa res ne vem
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra
Find Reply
Claudija Wrote:
DiLeMa Wrote:Aja pa brez uporabe Differina se mozoljev ne boš znebila ... Clinians krema in Schellerjev gel za umivanje, sta osnovna nega, ki ti ne bo mašila por in bo lepo navlažila tvojo kožo, mozoljev pa ti te stvari ne bodo odstranile. V tam namen potrebuješ Differin gel, ki je zdravilo in učinkovito deluje na mozolje ter sčisti kožo.

Tudi za Differin bom rekla zdravnici če mi lahko da recept. Pa dvomim da mi ga ne bi dala saj mi je Klimicin T tudi.Močno pa upam da mi bo Differin pomagal bolje kot Klimicin ki mi v bistvu sploh ni nič pomagal.Ali ima Differin mogoče kakšne neprijetne stranske učinke?In kako dolgo naj bi ga uporabljala (cel čas ali samo do takrat ko mi bodo mozolji izginili če mi bodo) ermm : rolleyes

Ok, gremo po vrsti! biggrin

1. Če ti Klimicin ni pomagal, ni rečeno, da ti tudi Differin ne bo ... gre za dve različni zadevi in velika verjetnost je, da se bo tvoja koža na Differin odzvala bolje. Jaz držim pesti!

2. Differin ima stranske učinke, ampak niso nič grozni ... možno je tudi, da jih ti sploh ne boš imela. Lahko se pojavi luščenje kože (ko se obnavlja) zna pa zadeva tudi malo izsušiti, ampak te stvari so prehodnega značaja in po navadi hitro minejo. Aja pa zadevo je treba mazat ultra na tanko.

2. Naj bi se ga uporabljalo 3 mesece, ampak ga lahko brez problemov dlje ... nekteri ga uporabljajo celo več let. Se pa vidijo neki res konkretni učinki po nekaj tednih uporabe.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
DiLeMa hvala ti za trud za vse odgovore,nasvete in za vzpodbudne besede! biggrin
Kar s temi izdelki ki si mi jih priporočila bom poskusila
...samo ne bodi presenečena če bom še imela kaj za vprašat smile
Ti pa sporočim kako se je obnesla uporaba!
Tnxy
Memento mori.
Find Reply
Ti kar vprašaj, sej zato pa je forum ... da si pomagamo! wink
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Find Reply
ej Dilemala jas mam eno vprašanje...toti obliži za ogrce ne...kaj jih lahko daš na več skupaj ga gor al samo na enga...kr jas nimam tam samo enga ogrca...pa tista krema Diffirin ne...napisala si da ma stranske učinke...kaj veš kake?? oops
love is in the air!
Find Reply
DiLeMa Wrote:2. Differin ima stranske učinke, ampak niso nič grozni ... možno je tudi, da jih ti sploh ne boš imela. Lahko se pojavi luščenje kože (ko se obnavlja) zna pa zadeva tudi malo izsušiti, ampak te stvari so prehodnega značaja in po navadi hitro minejo. Aja pa zadevo je treba mazat ultra na tanko.

Tisti obliži za ogrce niso samo za en ogrc, ampak gre za obliže, ki jih nalepiš preko celega nosu ali brade ali čela in ti na tem mestu potegnejo ven VSE ogrce.
Find Reply
ej DileMa hvala...tiste obliže morš met gor 15 min. ne???pa stanejo 1200?aja jas zaj uporablam kolekcijo nivea yung...pa mi nena nič pomaga...tisto kaj si svetovala Claudiji sem si prebrala in bom verjetno probala...kaj pa kak puder al pa korektor ko bi mozolje fajn prekriu???maš kake nasvete pa če si že kakega probala?? oops
love is in the air!
Find Reply
Zelo, zelo prikriven puder je Revlon ColorStay, ki je namenjen mastni koži in tudi deluje proti mastnemu lesku kože, je pa malo težje mazljiv ker se zelo hitro suši. Lahko poskusiš tudi puder Revlon ColorStay Natural, ki je podoben, le malo manj prikriven je (ampak še vseeno dobro) in se ga zelo lahko nanaša, pa še naraven videz daje. Oba staneta tam nekje med 2000 in 2500 tolarjev.

Mozoljev se pa ne boš znebila z nobeno kremo iz trgovine, ker niso dovolj učinkovite. Zares ti bodo pomagala le zdravila, kot je Differin.

Aja kar se tiče obližev ... menda stanejo okoli 1200, ja. Način uporabe bo pa itak opisan na embalaži! wink
Find Reply
Dilema, pa ti res ogrce ven potegne? Meni jih nikoli ni! Kaj je možno da mam tak trdovratne rolleyes ali morajo bit v kakšnem bolj zrelem stadiju?
Find Reply
Ja onih čist miniaturnih pikic ti res ne bo ven potegnilo, tiste normalne pa ... meni jih, no.
Find Reply
Še vedno imate na voljo zanko...
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
.

Za obesit se? [Image: a010.gif]

.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
Jao sončika jaz je včeraj v mulerju nisem našla. cry
Viens, reste ici!
Find Reply
Pol so jih pa razprodali.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
¤PunChkA¤ Wrote:Jao sončika jaz je včeraj v mulerju nisem našla. cry

A to v mariborskem? Jaz sem jo že parkrat iskala pa je tudi ne najdem!
Find Reply
Blondi Wrote:
¤PunChkA¤ Wrote:Jao sončika jaz je včeraj v mulerju nisem našla. cry

A to v mariborskem? Jaz sem jo že parkrat iskala pa je tudi ne najdem!

Ja! V Mariborskem. cry
Viens, reste ici!
Find Reply
Ja...hvala Dilema.

Ammm...kakšna ZANKA??? ermm
Memento mori.
Find Reply
Gre za nekakšen pripomoček za stiskanje ogrcev, ki je v obliki zanke. Več ti bo lahko kakšna druga povedala, jaz ga ne uporabljam.
Find Reply
ja samo kok pa tota zanka stane,kje se jo da kupit,kako se uporablja pa če kaj boli ko jo uporablaš??
love is in the air!
Find Reply
Muller, 1200 SIT, ne boli. smile No, odvisno kje imaš ogrce. Na nekaterih mestih precej boli. Ampak bistveno manj kot pa da ti jih stiska kozmetičarka.
Find Reply
Folk! biggrin Našla sem ene uporabne podatke o mozoljih!Poglejte:
...ZDRAVLJENJE AKEN
Zdravljenje aken je dokaj zahtevno in zelo dolgotrajno.Pri hudih oblikah se je potrebno posvetovati z zdravnikom, lahko pa si pomagate tudi sami:
-jejte veliko svežega sadja in zelenjave
-pijte svež korenčkov ali jabolčni sok vasj trikrat dnevno in čaje iz ognjiča,preslice,kamilic,lipe ali gloga.
-mozolje si večkrat dnevno netirajte z vato, nomočeno v jabolčni kis z nekaj kapljicami limoninega soka.
Aleksandra Mori

...ČIŠČENJE KOŽE
Čiščenje kože z različnimi preparati aken sicer ne prepreči,lahko pa zavre njihovo širjenje.Pri tem dosledno upoštevajte navodila za uporabo antiseptičnih izdelkov.Sončenje v nekaterih primerih izbolšuje stanje aken,nekateri pa opažajo celo izrazito poslabšanje.Zato se pred večjim izpostavljanjem soncu vsi,ki imate težave z aknami posvetujte z ustreznim strokovnjakom in izberite za vas primerno zaščito in nego kože.
Priprava na sonce naj se začne čim prej,saj boste le teko lahko preživeli sproščeno in varno poletje.
Memento mori.
Find Reply
Sonchika lahko prosim nalepiš sliko ? Ker jaz sem tisto, ki si mi jo ti poslala zbrisala. oops Bom jaz to sprintala in šla iskat v Muller ker drugače nebom našla!
Viens, reste ici!
Find Reply
[Image: 2kd0d5361b03.jpg]
Find Reply
Hvala. biggrin
Viens, reste ici!
Find Reply
oi folkec...jas pa mam nek problem...narediu se mi je en podkožn mozolj pa nevem kako ga naj prekrijem ali pa pozrdavim do jutri..kaj si čez noč nanj nanešem zobno pasto ...??? oops
love is in the air!
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)