Threads: 77
Mateya, zanima me, če se ta svinčnik, ki si ga sedaj ocenila od AD, da ošilit ali ne?
"Celotno moč pridobiš šele takrat, ko se zaveš, da si prav to moč uporabljal že ves čas za to, da si sam sebe spodnašal." Deepak Chopra
Threads: 1,143
Ziher se da šilit.
“Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
Threads: 163
Ja itak.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Threads: 65
crna Wrote:Torej maskara lepo povdari maskare, jih ekstremno podaljša in loči.
Predvidevam, da gre za lapsus?
Everything you can imagine is real.
Pablo Picasso
Threads: 18
a ta L'orealova maskara Panoramic curl je v več odtenkih? vem da sm gledala eno vijolčno (neki v tem stilu no) že neki časa nazaj pa nism zih al je panoramicova
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Threads: 354
Ja ta je v več odtenkih je. Mislim da je ena bordo ali viola če se ne motim.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
aha ja sj je vlekla bl na bordo  tenkju sarah
Če imaš nekoga rad, ga imaš zmeraj, ne glede na danes, jutri ali včeraj. Če imaš nekoga rad, ga imaš vedno in preprosto rad, za to ni čas merilo!
Threads: 597
Ja, taka dost svetlo bordo (Glamorous Plum) je, ki se dejansko opazi na trepalnicah. Super odtenek.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Jinadaze Wrote:ki se dejansko opazi na trepalnicah. Uau, res je lepa. A se dejansko opazi tudi na rjavih trepalnicah? Tak, malo bolj, kot če se gledaš totalno od blizu, točno pod določenim kotom?
- Anonymous
Threads: 25
a je kera že probala maskaro od Givenchy k ma en zelen sijaj?
¡Que viva la salsa cubana!
uf dobre farbe je tale panoramic sploh če se še res opazi na trepalncah.... mogoče si jo pa še omislim (kmal  )
Threads: 597
Tale na fotki je še malo temnejša in manj intenzivna, kot v real. Sigurno se pozna tudi na rjavih trepalnicah.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Chandra ,
kje je pa anketa v tvoji temi? Prosim, če temo še enkrat odpreš, tokrat z anketo (ker se je žal ne da naknadno vstavljat), da potem tole brez ankete probrišem. Hvala.
Pa če še nikoli nisi delala ankete, lahko malo stestiraš prej v ustreznem podforumu (Test), da bo potem tukaj pravilno narejena.
- Anonymous
Threads: 49
ups ja, pol sem opazila, da sem jo pozabila, ko je blo že prepozno, evo odprem še enkrat, se pardoniram
Namen življenja je življenje, prelivajoče se v vseh odtenkih... ( Elene Danel)
www.chandra.si
Nič hudega, seveda, super, tnx!
- Anonymous
Jaz bi pa rabla eno pomoč. Se odločam za nakup novega eyelinerja. Zanima me ali imata ta dva Avonova oba enako konico, tako kot flomaster? Ali ima mogoče ta desni čopiček za namakat?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Threads: 750
Jaz imam levega in je super, res eden najboljših za moje pojme. Desni ima pa menda on tanek čopiček.
Ljubezen ni odraz enega samega dogodka, enega samega pogleda ali dotika. Ljubezen se v človeka prikrade počasi in potiho ... in potem se enkrat enostavno zaveš, da imaš nekoga neskončno rad. Zaradi množice vseh njegovih dejanj, pogledov, besed, dotikov, čutenj ... ki ga delajo takšnega, kot je. Mogoče se tega zaveš medtem, ko misliš nanj in ga neskončno pogrešaš, ali pa ko ga pogledaš v oči in v njih najdeš vse, kar obožuješ.
Aha tenx. Jaz imam zdaj enega od S-he, in mi je ful uredu (je na čopiček) ampak je rjav, zdej iščem še črnega, in bi takoj vzela S-he ampak se mi ne da hodit v Dm, ki ga v mojem mestu ni. Imam pa tudi od Essence črnega ki ima špico kot flomaster in mi je zanič, zato hočem takega "za namakat", pa ne razumem če ta desni je res tak ali ne.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Sarah,
trdo konico ima tudi Revlonov EL. Se splača it pogledat, meni so delovali zelo vredu. Drugače pa je za moje pojme no. one od Collistarja (ga imam), samo cena je navita (kar se mene tiče precej upravičeno). Oba pa sta za namakat, od Collistarja zdrži nenormalno dolgo, res, jaz ga mam že par let, pa še mi ga zdaj ni sfalilo, tudi posušil se ni, konica nič uničila, super no.
- Anonymous
Aha ravno collistarja sem si ogledovala, imam eno brušuro doma. A se spomneš vsaj cca ceno? Revlon ima trdo konico? Hmm ..nevem kako to misliš, jaz želim eyeliner na čopiček za namakat ker se mi zdi da so tej mehkejši kot pa tisti na flumaster brez namakanja.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Mislim, da je cena Collistarjevega okoli 5k bivših tolarjev. Ujej, jaz pa čopičev ne maram, so mi totalno neuporabni. Tale dva, o katerih se meniva, imata pa trdo konico (ne sicer trdo kot kamen, če pritisneš bolj, je črta debelejša npr.) in se namakata!
- Anonymous
Aha no to mislim ja, če se da pritisnit je dovolj mehek. Ker imam enega doma pa je tko trd, da se ne da uravnavat debelino črte. Tnx, bom pogledala malo tega Collistar.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Saj pol pa črto malo bolj zgoraj narišeš, pa spodaj pobarvaš, če veš, kaj mislim. No, le sčekiraj! Pa ne pozabi še na Revlonovega - se mi tudi zdijo strašno obetavni, sem ga skoraj kupila! =) Ampak EL ne uporabljam več toliko in sem se zategadelj zadržala. Uspešno tokrat. =)
- Anonymous
02-19-2007, 04:22 PM
(This post was last modified: 02-19-2007, 04:25 PM by Sarah.)
Bom tudi Revlon pogledala ja. Ker Collistar mi je mičkeno predrag skoraj, ga bom vzela samo če me bo res impresioniral na prvi pogled
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Threads: 90
Meni pa se zdi td tale od Avona - Sleek Lines super... Konica po mojem ni pretrda, je pa res, da je kot en flumaster...
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)
|