Thread

Iščem parfum - pomoč!

417Replies 244444Views
Messages In This Thread
Meni je od tega opisa L'occitanov češnjev ful všeč.
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Ve katera še za kakšen parfum z vonjem zelenega čaja razen L'Occitanovega in E. Arden?
Find Reply
Meni ima Escada-escada podoben vonj.
Find Reply
Meni je zmanjkalo mojega preljubega Loccitane Vanilija in ne prodajajo ga več sad Zdej pa iščem nekaj s čimbolj podobnim vonjem, Loccitane kjer ga še majo al pa prijazno dečvo ki ga ma in ga ne rabi in bi mi ga velikodušno prodala. sad Ko voham prazno flaško me boli srce. cry2
[color=rgb(153,0,0)]There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.[/color]
Find Reply
Jaz sicer tega ne poznam, oz ga nisem nikoli natančno vohala, ampak pomoje ga boš ful težko dobila. Probaj dat v male oglase. Če ne pa.. išči kakega drugega vailijastega, istega ziher ne boš dobila, kej podobnega pa. Kenzo Amour je meni ful všečna vanilija, npr.
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Hevea Wrote:Meni je zmanjkalo mojega preljubega Loccitane Vanilija in ne prodajajo ga več sad Zdej pa iščem nekaj s čimbolj podobnim vonjem, Loccitane kjer ga še majo al pa prijazno dečvo ki ga ma in ga ne rabi in bi mi ga velikodušno prodala. sad Ko voham prazno flaško me boli srce
. cry2

Pa jo vrzi stran laugh laugh

Mislim da sem videla na strani BB natura neke parfume.Od Sukija...ampak kaj pa vem..
Find Reply
ohmy Kaj bom pa pol vohala?? blink

tongue
[color=rgb(153,0,0)]There are no limits to what you can accomplish when you are supposed to be doing something else.[/color]
Find Reply
haha...saj veš.Ljubezen boli(no pa čeprav do parfuma) biggrin
Find Reply
Ampak pri parfumu je pozitivna stran, da se ljubezen načeloma da kupiti. Torej ako ga kdo ugleda kje v tujini, ali bi prosim investiral malce kakršnekoli valute kot jo tam pač majo in mi prinesel malce ljubezni, bogato poplačam v evrih! tongue
Find Reply
Haha...to pa maš prav smile

Drugače pa..Poglej na ebuyu, se grem stavit da boš kaj našla. wink
Find Reply
Mene zanima kateri vonj bi bil najbolj podoben Escada - Sunset Heat? Hvala?
Find Reply
Hm.. ojej, meni se zdijo Escade vse zelo podobne, tudi ta nova ki je letos LE, se mi zdi precej podobna. A si ji probala? Kaj pa Sunset Heat, a se ne več dobi?
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Verjetno je Sunset Heat ena izmed tistih pomladnih, ki se menjajo vsako leto. Meni so tud vse podobne, sam tudi vse dobro dišijo. smile
Find Reply
Ne. Lani sem ga konec sezone iskala. Je bil Limited edition. Bom povohala še to novo. smile
Find Reply
Tuki ga očitno še majo: KLIK
Find Reply
Ve mogoce katera, ce kje v Sloveniji prodajajo Agent Provocateur parfume?
Reply
Na spletni parfumeriji princesa.si.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
Sem mislila bolj na obicno prodajalno, ker so dali neki novga ven, pa me zanima vonj. Ti parfumi so tk specificni, original naprimer nekaterim dobesedno zaudarja, da ga ne mors kupit brez da povohas.
Tk.. umazan vonj majo.. ne znam razlozit smile
Reply
Jaz bi tudi nekaj z vanilijo. A mogoče kdo ve, zakaj je šel L'occitane eau des vanilliers iz prodaje, ko pa je tolikim ljudem naj parfum (vsaj polovici moji frendic, pa tudi na forumu je popularen wink )? A v tujini se ga še da dobiti?
Find Reply
Jaz sem ga iskala v Londonu, neuspešno.
Find Reply
FTSE, same problem here. Potreba po novem parfumu (padam na sladke vonje) ,a nikakor ne najdem parfuma s karakterjem, tazga, ki ne bi biu kt 48737933 drugih, ki bi biu res poseben... Na žalost sm mela učer že en bojni pohod v Muellerju, pa spet nism nč pametnga našla. cry
Find Reply
Kaj če naredimo peticijo pa pošljemo L'occitanovcem? hmm
Find Reply
Roger&Gallet ima vanilijo. Ga je katera že povohala mogoče? Njihove flaške so vse huge, ampak so parfumi potem temu primerno neobstojni. V bistvu gre bolj za odišavljene vodice. Mogoče se pa vonj približa L'occ.

[Image: vanille01en.jpg]

Imajo v Mullerju (v mestu še nisem zasledila tega, v BTCju pa). Samo nisem prepričana, če imajo prav to vanilijevo linijo.
Dear Leonard. To look life in the face, always, to look life in the face and to know it for what it is. At last to know it, to love it for what it is, and then, to put it away. Leonard, always the years between us, always the years. Always the love. Always the hours.

Tumblr
Find Reply
Čeprav, te zgornje stvari so vse po vrsti zelo drage.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
A kdo ve, kje se dobi najcenejša varjanta tega novega Gucci by Gucci pafruma?
Ali pa nasploh, katera drogerija ima najnižje cene parfume? Muller, Nama, kej druzga... ?
Veselje
do
življenja
je,
ženske,
za
nas
najlepše
ličilo!

Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)