Threads: 597
To je tale, ne? Pa naj bi se dobil ZF 8, 15 in 30.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 354
Tale je, ja.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Threads: 597
Hvala.  Bom jaz tudi kar tega vzela pred morjem. Komaj čakam.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 65
Jaz mam tud tega od Coppertone faktor 15 in mi je do zdej še najbolj kul. Ker ne prenesem lepljivega občutka, kot po kaki Nivei, ki sem jo imela prej. Pa še kože na obrazu mi ne zmasti
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."
Threads: 163
Jaz pa sem letos za na morje imela kar malo pakungo SunDance otroškega mleka LSF 30. Je bil super, nobenega navala mozoljčkov.
Zanima me še, kakšna je razlika med oznakami SPF, LSF in ZF? Je še kakšna taka oznaka morda?
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Threads: 106
SPF=LSF=ZF (SPF je angleško, LSF pa nemško, ZF pa slovensko). Pomeni pa faktor zaščite.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 163
LoL jst.  Sj se mi je zdelo, samo sem vseeno mogla vprašat. Tenx!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
Threads: 372
Katera je potem dobra, nekomedogena krema za obraz z UV zaščito (20-30) za na morje??
Threads: 90
Po mojem oil-free Coppertone. Tud jaz nisem po njej dobila mozoljev.
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)
A to je ubistvu tista, ki je za po telesu? V taki oranžni pakungi?
Ja, tista. Jaz sem uporabljala faktor 15 - sem mela za telo in obraz. Edini minus je, da to kremo velik hitreje porabim kot ostale. Sam pa ni mozoljev, ko sem ful nagnjena k temu in jih dobim tud po dekolteju drugače (ne vem, če zarad sončne alergije morda...).
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)
Ok. Hvala
Threads: 26
Pa je ta krema ful mastna??K ponavad so te kreme za sončenje mastne ful. Ker že tako in tako mam tko mastno kožo.
Threads: 354
Ne ta krema ni mastna, je bolj redka od ostalih podobnih krem za sončenje. Meni je ok tudi za obraz.
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica?
Tu sei ovunque in me.
Ne, krema ni niti malo mastna. Ko se z njo sončiš in se telo zagreje, postane takoj, ko pride v stik s kožo, kot eno tekoče mleko  in se kar razmaže pa izredno hitro vpije.
Threads: 0
09-09-2007, 10:27 AM
(This post was last modified: 09-09-2007, 10:32 AM by isabela.)
Ti si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen mojega življenja!
Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!
Spodaj kakšna vlažilna krema, gor pa Avene emulzija z UV zaščito. sama Avene krema bi ti utegnila biti premalo vlažilna, ker očitno imaš dehidrirano kožo.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Threads: 6
MENE ZANIMA ĆE JE TA KREMA PRIMERNA ZA AKNASTO KOŽO NA OBRAZU,IMA UV ZAŠČITO,tiste od avene spf20a20b nemastne gel oil free ni več to je blo staro ime za kremo,je rekla da je ta zdej tanova,pa me zanima,će je primerna in podobna tisti ki si mi jo predlagala,kaka setavina je seed oil,ne maši če je olje,,,,,,,,hvala ti,,,,vrjetno me maš vrh glave
Avene emulsion spf 20 haute protection broad uvb and uva protection
Sestavine
avene thermal spring water,ethylhexyl methoxycinnamate cyclomethicone glycerin, ethylhexyl palmitate,water,bis-ETHYLHEXYL-oxyphenol methoxyphenyl triazine, methylene bis-benzottriazolyl tetramethylbutylphenol potasium cetyl phosphate,glyceril stearate,pvp/eicosene copolymer,acrylates/palmeth 25 acrylate,copolymer,butylparaben,caprylic capric trigliceride,,cucurbita pepo seed oil,decyl glucoside,disodium edta,ethylparaben,fragrance parfum,isobutylparaben,methilparaben,o-cymen-5-OL,phenoxyethanol,propylparaben,sodium hydroxide sorbic acid,titanium dioxide,tocopheryl glucoside,triethoxycaprylsilane,trimethoxycaprylsilane,xantam gum,zinc oxide
Je primerna.
Ma zdej pa več nič ne vem,spet mi je soseda rekla da titanium dioxide,xsantam gum in zinc oxide mašijo pore.Ma jutr grek kupit clinique superdefense normal to oily skin,večina jo pohvaljo tud taki s podobnimi težavami ko jst(akne),kje jo pa prodajajo
Prodajajo jo v Müllerju, Limoniju.
Hvala za odgovor,bo treba u lj,u lekarnah jo vrjetno ne
Threads: 130
Ne, v lekarnah je nimajo.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.
Omisli si najprej tester. Ta krema je predraga, da bi jo kupoval kar tako.
Zanima me vaše mnenje glede te kreme z uv zaščito. A mogoće kdo ve kaki pridejo stroški poštnine,sej je ta izdelek potrebno naročit iz tujine.
Active Ingredients: Octinoxate 7.5%, Octisalate 5%, Avobenzone 2%, and Oxybenzone 2% (sunscreen agents).
Other Ingredients: Water, PEG-8 (thickener), Arctium Lappa (Burdock) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Centaurea Cyanus (Cornflower) Extract (soothing agents), Aloe Barbadensis Leaf Juice (water-binding/soothing agent), Tetrahexyldecyl Ascorbate (Vitamin C, antioxidant), Phenyl Trimethicone (silicone-based skin conditioning agent), Phytic Acid (stabilizer), Cetearyl Ethylhexanoate (emollient), Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate (thickener), Glycerin, Butylene Glycol (water-binding agents), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Polysorbate 20 (thickeners), Triethanolamine (pH balancer), Carbomer (gel-based thickener), Citric Acid (pH balancer), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben (preservatives).
Directions: Apply liberally to face and body prior to sun exposure. You must reapply this immediately if you perspire. This is not meant to be used when swimming. May be used on children, for use on children under six months, consult a doctor.
|