Thread

Kreme za obraz z ZF

1063Replies 371225Views
Messages In This Thread
To je tale, ne? Pa naj bi se dobil ZF 8, 15 in 30.

[Image: oil%20free%20zf%2030%20net.jpg]
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Tale je, ja.
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Hvala. smile Bom jaz tudi kar tega vzela pred morjem. Komaj čakam. woot
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Jaz mam tud tega od Coppertone faktor 15 in mi je do zdej še najbolj kul. Ker ne prenesem lepljivega občutka, kot po kaki Nivei, ki sem jo imela prej. Pa še kože na obrazu mi ne zmasti thumbup
"It is no measure of health to be well adjusted to a profoundly sick society."
Find Reply
Jaz pa sem letos za na morje imela kar malo pakungo SunDance otroškega mleka LSF 30. Je bil super, nobenega navala mozoljčkov. smile

Zanima me še, kakšna je razlika med oznakami SPF, LSF in ZF? Je še kakšna taka oznaka morda? huh
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
SPF=LSF=ZF (SPF je angleško, LSF pa nemško, ZF pa slovensko). Pomeni pa faktor zaščite.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
LoL jst. biggrin Sj se mi je zdelo, samo sem vseeno mogla vprašat. Tenx!
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
Katera je potem dobra, nekomedogena krema za obraz z UV zaščito (20-30) za na morje?? oops
Find Reply
Po mojem oil-free Coppertone. Tud jaz nisem po njej dobila mozoljev.
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)
Find Reply
A to je ubistvu tista, ki je za po telesu? V taki oranžni pakungi?
Find Reply
Ja, tista. Jaz sem uporabljala faktor 15 - sem mela za telo in obraz. Edini minus je, da to kremo velik hitreje porabim kot ostale. Sam pa ni mozoljev, ko sem ful nagnjena k temu in jih dobim tud po dekolteju drugače (ne vem, če zarad sončne alergije morda...).
Strength is the capacity to break a chocolate bar into four pieces with your bare hands -- and then eat just one of the pieces. (Judith Viorst)
Find Reply
Ok. Hvalasmile
Find Reply
Pa je ta krema ful mastna??K ponavad so te kreme za sončenje mastne ful. Ker že tako in tako mam tko mastno kožo.
Find Reply
Ne ta krema ni mastna, je bolj redka od ostalih podobnih krem za sončenje. Meni je ok tudi za obraz.
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Ne, krema ni niti malo mastna. Ko se z njo sončiš in se telo zagreje, postane takoj, ko pride v stik s kožo, kot eno tekoče mleko biggrin in se kar razmaže pa izredno hitro vpije.
Find Reply
Mene pa zanima katero kremo mi priporočate. Moja koža je zlo čudna. Enkrat mam predel okoli nosa suh,(tko da se luske prau vidjo) drugič se pa svetim. Lička niso suha. Imela sm tudi mozolje ampak sm te rešla z dalacinom t. Zanima me katera krema z UV zaščito je primerna za mene...pa da je ta krema dobra tudi za pod puder in tudi cenovno ugodna:S Raje uprašam tle gor kot pa da spet kaj napačnega kupim, upam da mi boste znale pomagat! smile smile

Fain se mejtetongue thumbup
Ti si iskra v mojih očeh, toplina mojega nasmeha, moje najlepše misli, utrip mojega srca in ljubezen mojega življenja!

Cvet sem ki živi le zate, lutka ki verjame vate, bitje ki misli nate in punca ki umira zate!
Find Reply
Spodaj kakšna vlažilna krema, gor pa Avene emulzija z UV zaščito. sama Avene krema bi ti utegnila biti premalo vlažilna, ker očitno imaš dehidrirano kožo.
Z ljubeznijo je kakor s pečenko: čim starejši so zobje, tem mlajša mora biti jagnjetina.
Find Reply
MENE ZANIMA ĆE JE TA KREMA PRIMERNA ZA AKNASTO KOŽO NA OBRAZU,IMA UV ZAŠČITO,tiste od avene spf20a20b nemastne gel oil free ni več to je blo staro ime za kremo,je rekla da je ta zdej tanova,pa me zanima,će je primerna in podobna tisti ki si mi jo predlagala,kaka setavina je seed oil,ne maši če je olje,,,,,,,,hvala ti,,,,vrjetno me maš vrh glave

Avene emulsion spf 20 haute protection broad uvb and uva protection

Sestavine

avene thermal spring water,ethylhexyl methoxycinnamate cyclomethicone glycerin, ethylhexyl palmitate,water,bis-ETHYLHEXYL-oxyphenol methoxyphenyl triazine, methylene bis-benzottriazolyl tetramethylbutylphenol potasium cetyl phosphate,glyceril stearate,pvp/eicosene copolymer,acrylates/palmeth 25 acrylate,copolymer,butylparaben,caprylic capric trigliceride,,cucurbita pepo seed oil,decyl glucoside,disodium edta,ethylparaben,fragrance parfum,isobutylparaben,methilparaben,o-cymen-5-OL,phenoxyethanol,propylparaben,sodium hydroxide sorbic acid,titanium dioxide,tocopheryl glucoside,triethoxycaprylsilane,trimethoxycaprylsilane,xantam gum,zinc oxide
Find Reply
Je primerna.
Find Reply
Ma zdej pa več nič ne vem,spet mi je soseda rekla da titanium dioxide,xsantam gum in zinc oxide mašijo pore.Ma jutr grek kupit clinique superdefense normal to oily skin,večina jo pohvaljo tud taki s podobnimi težavami ko jst(akne),kje jo pa prodajajo
Find Reply
Prodajajo jo v Müllerju, Limoniju.
Find Reply
Hvala za odgovor,bo treba u lj,u lekarnah jo vrjetno ne
Find Reply
Ne, v lekarnah je nimajo.
Vuelvo al Sur,
como se vuelve siempre al amor,
vuelvo a vos,
con mi deseo, con mi temor.

Find Reply
Omisli si najprej tester. Ta krema je predraga, da bi jo kupoval kar tako.
Find Reply
Zanima me vaše mnenje glede te kreme z uv zaščito. A mogoće kdo ve kaki pridejo stroški poštnine,sej je ta izdelek potrebno naročit iz tujine.

Active Ingredients: Octinoxate 7.5%, Octisalate 5%, Avobenzone 2%, and Oxybenzone 2% (sunscreen agents).

Other Ingredients: Water, PEG-8 (thickener), Arctium Lappa (Burdock) Extract, Chamomilla Recutita (Matricaria) Flower Extract, Centaurea Cyanus (Cornflower) Extract (soothing agents), Aloe Barbadensis Leaf Juice (water-binding/soothing agent), Tetrahexyldecyl Ascorbate (Vitamin C, antioxidant), Phenyl Trimethicone (silicone-based skin conditioning agent), Phytic Acid (stabilizer), Cetearyl Ethylhexanoate (emollient), Neopentyl Glycol Dicaprylate/Dicaprate (thickener), Glycerin, Butylene Glycol (water-binding agents), Glyceryl Stearate, PEG-100 Stearate, Cetyl Alcohol, Polysorbate 20 (thickeners), Triethanolamine (pH balancer), Carbomer (gel-based thickener), Citric Acid (pH balancer), Phenoxyethanol, Methylparaben, Ethylparaben, Propylparaben, Butylparaben (preservatives).

Directions: Apply liberally to face and body prior to sun exposure. You must reapply this immediately if you perspire. This is not meant to be used when swimming. May be used on children, for use on children under six months, consult a doctor.
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)