Thread

BB Creams

163Replies 180748Views
Messages In This Thread
Ti imaš bolj suho kožo, nimaš?

Ne vem, jaz sem dobila občutek da je krema zelo mat. Kar je sicer glede na mojo kožo dobrodošlo. Poročaj.
Viens, reste ici!
Find Reply
Še ena nova, nemški DM jo že ima, če bo pa pri nas pa ne vem.

[url="http://2.bp.blogspot.com/-ya9rEYnCxDE/T9uF9xugsgI/AAAAAAAAInA/WAQ_iVGKKbc/s1600/dream-fresh-bb_detailed-shot_111826.jpg"][Image: dream-fresh-bb_detailed-shot_111826.jpg][/url]

Uau, kar 8in1! laugh

Odtenki izgledajo grozno.
Find Reply
[quote name='Ana' timestamp='1339879159' post='1004273']

Ti imaš bolj suho kožo, nimaš?

Ne vem, jaz sem dobila občutek da je krema zelo mat. Kar je sicer glede na mojo kožo dobrodošlo. Poročaj.

[/quote]

Ne, imam mešano - ponekod dehidrirano, drugje zelo mastno...

Nisem se še odločila, če mi je všeč, ali ne. hmm

Res je, da matira in prekrije manjše nepravilnosti, ampak se mi je zdelo, da sem nekako lisasta... pa sem se res potrudila pri aplikaciji. Spodaj sem nanesla precej hranilno kremo, tako da mi ni pretirano izsušila suhih predelov...

Ne vem... zaenkrat mi je Missha vseeno boljša...
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
PJ, to sem pa probala, čudna je, 8 v 1, come on! AJEBES
[right]Believe in nothing, no matter where you read it, or who said it, no matter if I have said it, unless it agrees with your own reason and your own common sense.

- Buddha
[/right]
Find Reply
[quote name='Ana' timestamp='1339831773' post='1004035']

Torej, Garnier BB cream za mešano/mastno kožo.

Nanesla sem jo danes komaj drugič, tako da še ne morem podat neke realne ocene. Prvi občutki so, da je super mazljiva, odtenek light mi paše na kožo (zelo se prilagodi). Je pa precej suha krema. Jaz imam po T predelu mešano kožo, na licih pa normalno. No, krema mi poudari kakšne luske, če jih imam. Res imam občutek da ni niti malo vlažilna. Za poletje bo super, za zimo pa ni šanse.

[/quote]

Jaz sem tudi vzela to za mešano/mastno kožo, ker je različica za suho kožo K.

Sem precej presenečena, na moji koži se prav fino obnese, odtenek light mi zdaj poleti povsem ustreza, lusk mi ne poudari kaj preveč, mogoče po nosu, ki je najbolj kritičen. Lepo se maže, sem bila pa po prvem nanosu zgrožena kr je zgledalo obupno, po nekaj minutah pa kot da bi se usedla v kožo in je bilo super. Mislim, pa da mi pozimi ne bo ustrezala.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Sprobala tisti condom sample. Kaj dosti o tem produktu niti ne vem (nekje piše, da je celo primer) in ne najdem, ampak naredi tok lepo kožo! Stvar je bela pa neka zrnca ima, ampak učinek je pa svetoven. Tok lep sijaj naredi! A je katera že imela/probala to?

edit: Stvar tudi krasno oksidira, not so good. huh
Find Reply
Prilagodi se tenu kože ja. Loreal ima tudi tako BB kremo.
Viens, reste ici!
Find Reply
Ja, tud od Skin79 Hot Pink je na to foro, samo ta ima neka zrnca not, mogoče zaradi tega naredi tak glow.
Find Reply
Ja, Lorealova ima tudi take delce notri, ki se potem raztopijo.

Samo ne vem kako je kaj s sestavinami pri L. smile
Viens, reste ici!
Find Reply
No, jaz pa ne bom več uporabljala teh BB krem. biggrin Svojo Missho sem tudi že dala naprej. Mi je nekako puder ljubši.
Find Reply
Jaz pa prav ne morem več pudrov uporabljati, odkar sem to Missho sprobala. biggrin
ॐ 
Be a voice, not an echo.
ॐ
Find Reply
Jaz sem si svojo prvo od Deborah kupila nekaj dni nazaj in me ni ravno navdušila. Spodaj moram dati vsaj še oljnati tonik, da mi ni premalo. Sem pričakovala, da bo dala bolj tak zdrav videz, glowy look, mi pa kar dosti matira, videz je kot pri healty mix pudru.
Svet je tak, kot si ga pripravljen videti

Find Reply
Uuuu, meni bo potem super. biggrin

Missho sem čez čas nehala uporabljat in sem jo dala mami. Zdi se mi bolj primerna za normalno do suho kožo, moja pa se začne po njej ful hitro svetit.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
Kolk je pa ta Missha prekrivna?

Find Reply
Precej, meni preveč. Sem jo tudi že dala naprej.
Cosa vuoi che ti scriva?

Cosa vuoi che ti dica?

Tu sei ovunque in me.

Find Reply
Zanimivo. Sem mislila, da so te BB kreme prekrivne tok kot "bivše" obarvane kreme, ki so ble pa bolj malo.

Jaz bom to svojo verjetno porabila do konca, ampak je ne bom več kupila

Find Reply
Joj, sploh mi ni všeč tale BB krema. Sem dala danes healty mix gor po dolgem času (tretjino nanešene količine kreme), pa imam petstokrat boljšo kožo videt.

Find Reply
Še kaj uporabljate BB kreme, ste odkrile kakšno novo? Jaz Misshe verjetno ne bom več kupila, ni bila slaba, ni me pa fuul navdušila.

Zdaj mi zmanjkuje Deborah BB kreme, s katero sem zelo zadovoljna, ampak bi naslednjo spet poskusila kakšno drugo, mogoče SKIN 79.

[Image: bb-cream_0.jpg]

Derma E ima tudi dokaj novo BB kremo:

[Image: bb-shades.jpg?w=263&h=300]
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
Včeraj sem v lekarni dobila vzorček BB kreme La Roche Posay, ampak mi izrazito ne odgovarja na kožo, zgleda... Imajo  dva odtenka, light  in medium,
Find Reply
Fluffy, tale je:

http://www.loccitane.si/lepotilna-bb-kre...390755.htm

[Image: IRIS-ANGELICA-BB-CREAM-LIGHT-40ML-.jpg]
“… People are rivers, always ready to move from one state of being into another. It is not fair, to treat people as if they are finished beings. Everyone is always becoming and unbecoming.” (Kathleen Winter: Annabel.)

“Point of view is everything.

“ (Kathleen Winter: Annabel.)

LIVE.

LEARN.
TRAVEL.
LOVE.
Find Reply
Hvala še enkrat! Zdaj sicer tako ne morem nič kupit, ker moram kazen za prehitro vožnjo plačat, unlol.

Pa itak izdelka ni na zalogi.
“Someone once told me the definition of Hell:

The last day you have on earth, the person you became

will meet the person you could have become.”

-
Anonymous
Find Reply
OMG, a prav vidim - 30 €???
Find Reply
Ja, nič presenetljivega, glede na to, da je L'Occitane.

-
Anonymous
Find Reply
Quote: ker moram kazen za prehitro vožnjo plačat, unlol.

c-c-c 
nono
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Se zgodi. ninja

-
Anonymous
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)