02-03-2008, 03:10 PM
Važička 
Ja fino, no. Kaj naj drugega rečem
Vsaj ne bo nevroze, ko se bo keri odlepil HEHE

Ja fino, no. Kaj naj drugega rečem

Vsaj ne bo nevroze, ko se bo keri odlepil HEHE
|
Messages In This Thread
|
02-03-2008, 03:10 PM
Važička
![]() Ja fino, no. Kaj naj drugega rečem ![]() Vsaj ne bo nevroze, ko se bo keri odlepil HEHE
02-03-2008, 03:30 PM
Hihihi.
![]() Hja skos je lahko nekaj. Zdaj se mi pa lahko zalomi. =) Samo verjetnost za to je nenormalno manjša, kot pa če ne bi mela gela čez, kakopak. “Someone once told me the definition of Hell:
The last day you have on earth, the person you became
will meet the person you could have become.”
- Anonymous
02-08-2008, 07:13 AM
Jaz grem sedaj - najbrž že drug teden na tečaj. Tja kamor grem na tečaj delajo ful lepe gelirane nohte, se sploh ne vidi, da so gelirani. Je pa potrebno imeti kar nekaj denarja za material.
Every time you exhale, someone somewhere is inhaling.
02-19-2008, 10:34 PM
V salonu cat majo akcijo ob določeni uri, sej sploh ne poznam cen te stroitve, je to ugodna cena za gelirane nohte?
http://www.cat.si/kozmeticni/akcija_meseca.htm
There are some things I may not know
There are some places, dear Lord, I may not go. But there's one thing of which I'm sure My God is real for I can feel him in my soul. I have found a way to live in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
02-20-2008, 12:01 AM
Ne, ni ugodna.
Jaz sem BREZ kakršne koli akcije plačala manj (prvič), pa mooočno dvomim, da so ti kaj boljši. Prvotna cena - 60eur, je pa absurdna. “Someone once told me the definition of Hell:
- Anonymous
02-20-2008, 09:17 PM
Aja, okej.
Samo ti si prišla na dom k eni ženski, ne? Pa zato ker pač je salon pol se dvigne automtsko
There are some places, dear Lord, I may not go. But there's one thing of which I'm sure My God is real for I can feel him in my soul. I have found a way to live in the presence of the Lord Hare Ram, Ram, Ram Hare Ram, Ram, Ram, Sita Ram, Ram, Ram
02-20-2008, 09:20 PM
Ne, nič na dom, je kar uradno salon!
“Someone once told me the definition of Hell:
- Anonymous
Aja, zgledal že ni tko
02-20-2008, 10:04 PM
Kaj ni zgledalo tak?
Kamor jaz hodim, je salon/studio. Imajo frizerski salon + nego obraza, nohtov, itd. “Someone once told me the definition of Hell:
- Anonymous
02-20-2008, 10:09 PM
Nohti!
![]() Itak pa je bil sam hec, pa si vse pokvarla ker nis hola razumet da naj bi tvoji nohti zgledali tak'. Saj se sam hecam, ne vem kaj mi je
02-20-2008, 10:28 PM
![]()
- Anonymous
02-21-2008, 10:16 AM
Jenna, kje pa je ta salon?
02-21-2008, 11:57 AM
Dunajska 144
- Anonymous
04-21-2008, 10:50 AM
Kaj je že katera probala umetne nohte, ki se dobijo v drogerijah? Kako dolgo se obdržijo in kako zelo poškodujejo noht?
"It's impossible." said pride. "It's risky." said experience. "It's
pointless." said reason. "Give it a try." whispered the heart.
04-21-2008, 11:55 AM
(This post was last modified: 04-21-2008, 11:55 AM by Fluffy The Stud Eater.)
Meni je kozmetičarka rekla, da samo tega ne - da dejansko precej poškodujejo noht,
ker se pač morajo nalepit na noht + še rahlo zarit v kožo. Držijo pa... hm... saj si lahko predstavljaš, a ne. ;-) “Someone once told me the definition of Hell:
- Anonymous Jenna Wrote:Dunajska 144tja tudi jaz hodim ![]() sade, moja sestra je imela te umetne nohte. ker si jih je nepravilno dol dajala, ima na palcih udrte nohte, ki se ji počasi zaraščajo. je potem dajala v neko alkoholno kislino, da je razžrlo lepilo. držijo drugač tudi do 14 dni, če imaš srečo. . po mojem ni panike, če jih daš gor za kakšno priložnost ali ko greš zvečer ven. dolgoročno pa ne priporočam. če jih redno uporabljaš bi znalo kar uničiti noht pa še glivice lahko fašeš. že ko jih daš dol zgleda zaradi tistega lepila vse načeto in razžrto.
04-21-2008, 12:12 PM
morettina Wrote:tja tudi jaz hodimMava srečo, da sva sem trofle, a ne... ;-) “Someone once told me the definition of Hell:
- Anonymous
04-21-2008, 01:08 PM
08-15-2010, 09:10 PM
A ste že slišale za nov sistem podaljševanja nohtov, ki ne zahteva piljenja nohta, ampak se samo nanese in da dol z neko tekočino... tuki je posnetek.
http://zadovoljna.si/clanek/stilski_izziv/vaja.html Če je kera že sprobala, naj poroča
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."
06-21-2015, 10:43 AM
Kje na Obali delajo dobre gelish manikure?
Cosa vuoi che ti scriva?
Cosa vuoi che ti dica? Tu sei ovunque in me.
05-29-2016, 02:32 PM
Bi mi lahko katera priporočila dober salon v Ljubljani, kjer delajo gel nohte?
Mateja Drolc za Bežigradom, na Vojkovi 91. Obe s Fluffy sva več let hodili k njej in dela res ful lepo, ni pa ravno poceni, slabih 40e msz.
051 237 603
After all this time?
Always.
05-29-2016, 02:54 PM
Jaz sem tudi hodila k njej. S kvaliteto sem bila res super zadovoljna. Malo manj s ceno, ker sem se vozila iz Nm, sem morala k ceni nohtov prišteti še bencin. sicer se tako visoke cene ne spomnim, ampak je verjetno z leti malo podražila.
05-29-2016, 06:02 PM
Super, hvala obema
.
07-05-2016, 06:54 PM
Nincha in Ancka Pomarancka, najlepša hvala, ker sta mi priporočili Matejo Drolc, saj tako lepih nohtov še nisem imela! Res super, profesionalna izkušnja!
|