Thread

Kodralec oziroma Ravnalec las

83Replies 179906Views
Messages In This Thread
ma lej kak sm vedla ka ti iščeš wink hehe
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila, 

če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.

Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto

in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo. 

Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene, 

kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.

Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Find Reply
Tok sm jezna-moram si kupit še posebej kodralnik, ker tole s temi likalniki kodrat je nemogoče, pol las ti potga pa zadaj tok težko kodraš+kodri so neenakomerni!
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

Find Reply
A si si kdaj že delala s tem kodre, al je blo prvič zdej. Js sm si včeraj prvič, pa mi je še kr šlo. Vaja dela mojstra wink
Find Reply
Ma sem že ene tretjič poskušala pa se s kodralcem ne more primerjat. S kodralcem je hitreje in bolj enakomerno.
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."

Find Reply
¸kaj je bljše če bi rada kodre(tak kot da mi frizerka navije lase na velike navijalke, samo pač da bi šlo hitreje/lažje

vroče navijalke
ali
[Image: hot-tools-curling-iron.gif]
Find Reply
Rada bi si kupila kodralnik las. Kateri je ok. Rada bi pa cev enakomerne srednje debeline. Ali se dobi kaj dovolj kvalitetnega do nekje cene 35 eur? Nikoli še nisem kupovala tega in iskreno ne vem kaj naj kupim. Bolj ko berem manj vem smile
Find Reply
Jaz si moram tudi kupit likalnik, s katerim bi bilo možno kodrat, pa da seveda ni predrag.

S katerimi imate dobre izkušnje?
Put A Kilt On It!

Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Find Reply
Pa si vešča, da si znaš z likalnikom sama narediti kodre, ker jaz si nikakor ne morem. Na drugih še mogoče. Jaz bi rajši priporočala kodralnik (razen v primeru, da res rabiš še za likanje zraven?).

Jaz imam enega od Remington že dolgo let in sem zadovoljna. Fajn se je pozanimat katera debelina oz. kakšne kodre si želiš na koncu. Se pa dobi zdaj tudi razne kodralnike, da lahko menjaš nastavke kar se mi zdi tudi fino.

[Image: XT_5-in-1_TempControl_Curls_b0c0f9aa-c79...1508527805]
[left]Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.[/left]
Find Reply
ne, še nikoli nisem kodrala z likalnikom … ampak po linkih izgleda precej enostavno butl
Put A Kilt On It!

Find Reply
Jaz se s tem glih ne morem strinjat, sodeč po lastnih izkušnjah. Se je treba kar malo zverzirat, sploh če imaš zelo kratke lase, kako in koliko pramen polikat oz skodrat, da lepo stoji. Če si neroden, se ti hitro zgodi, da ti čudno stoji pramen. Vsaj sama sem se precej mučila z likalnikom. Z kodralnikom je bilo neprimerno lažje.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
S kodralnikom jaz rabim vsaj 45 min, da si obdelam vse lase. Kdo ima čas. laugh
Normality is a paved road: 
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it. 

[i]― V. Van Gogh[/i]
Find Reply
Meni tudi ogromno časa vzame pa nimam pol toliko las.

Sicer pa navijalke Kami biggrin
[left]Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.[/left]
Find Reply
Jaz na vsake kvatre ustvarim kao 'beach waves' z likalnikom, res pa je potrebno nekaj zverziranosti, če to delaš sam.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."

Bill Bullard

Find Reply
zdaj ste me pa čisto prestrašile. Jaz sem pa mislila, da sem našla neko frizuro, s katero bom v 5 min končala sad
Put A Kilt On It!

Find Reply
Jaz sem si pa vedno z ravnalnikom skodrala lase, ni mi bilo nikoli posebej težko, je pa dolgotrajno, zato tega zadnja leta ne delam več. Je pa res zagotovo lažje s kodralnikom, ampak jaz ga nimam in sem se morala zverzirati drugače. Kami, se da, če si koliko kaj spretna s temi stvarmi.
Find Reply
Kodralnik je res easy peasy. Jaz rabim 3 min (ajde, 5) in sem fertik. Z likalnikom pa malo dlje. Recimo 6 min (ajde, 10). smile) ampak sem dalec od perfekcionista in picture perfect frizure.

Kami, priporocam kodralnik z debelim nastavkom, 2 ali 3 cm.. naredi res lep koder. Pa simpl za uporabo. To je res najboljsi nacin za lepo pricesko. Pa sprobujem razlicne metode po principu ne-da-se-mi-komplicirat smile)
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Find Reply
Jaz si še zlikati ne znam v redu las. laugh ninja

Potrebuješ malo občutka, ki ga (verjetno) dobiš s prakso, ampak meni se ne da ubadati s tem.
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
A potem bi bil po vaših izkušnjah ta OK?

Kodralnik las Philips BHB868/00

Imela bi približno tako dolžino las, pa da naredim samo malo volumna oz. oblike. Jaz sem daleč od perfekcionista, pa res bi nekaj po najmanjši liniji odpora biggrin
Put A Kilt On It!

Find Reply
Aja, pa še vprašanje. Ali infrardeči in podobni likalniki res manj poškodujejo lase? Ali je sploh kakšna razlika med temi likalniki ali so samo marketinški nategi? Ker cenovno je pa kar razlika
Put A Kilt On It!

Find Reply
Ne poznam teh infrardecih ipd zadev, ampak moje mnenje je da vsaka toplotna obdelava las poskuduje, tudi fen. Mogoce te naprrdne zadeve manj kot navadne, amapk neka skoda pa bo v vsakem primeru.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Jaz pa razmišljam o nabavi avtomatskega kodralnika Philips. Ima katera izkušnje ali pa pozna katero, ki ga ima?
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.
Find Reply
A je katera pri nas videla kodralnik za srednje dolge lase. Naj bi bil prav posebej oblikovan tako, da je na koncu debelejši kot pri rocaju in ne obratno, kot jih je vecina na trgu.
Find Reply
Ali ima kdo kaj podobnega doma: Multifunkcijski oblikovalnik pričeske na topel zrak 

ali Oblikovalec las na topel zrak „HP8653/00“

in kako se obnese.

Predvsem me zanima "krtača", da bi mogoče moji lasje izgledali malo bolj zdravi. Res izgledajo slamnati in štrenasti.
Put A Kilt On It!

Find Reply
Jaz ti tole priporočam, ne znam več živet brez nje:

https://vigoshop.si/izdelek/2v1-krtaca-z...s-styloom/
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.
Find Reply
Ok, hvala, naročen smile

sem se zdaj par let izogibala fenom in vsem, kar bi sušilo na vroč zrak (sem samo naravno sušila);  šla na čim bolj naravne barve in še to samo narastek barvam ... 2x na leto pa celotne lase; gor dam boga in pol enih balzamov, kokosovo olje, ... ni da ni

Lasje se niso popravili niti za milimeter...še vedno izgledajo štrenasti, kot slama

K** jih gleda, bodo pa vsaj izgledali lepši, če že v resnici ne bodo smile
Put A Kilt On It!

Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)