Threads: 82
ma lej kak sm vedla ka ti iščeš  hehe
Ne, ona nima žametnih oči in niti kodrov mehkih kakor svila,
če sneg je bel, ga v njenih nedrih ni in usta bi se od koral ločila.
Sem videl rože bele in rdeče, na njenih licih take ne cveto
in so dišave, ki so bolj dehteče, kot vonj, ki diha njeno ga telo.
Njen glas poslušam rad, četudi vem da zvoki strun prijetneje zvene,
kako boginje hodijo ne vem; ko ona hodi, stopa kot ljudje.
Pa vendar se mi zdi bolj očarljiva kot vse, ki pesem jih slavi lažniva.
Threads: 218
Tok sm jezna-moram si kupit še posebej kodralnik, ker tole s temi likalniki kodrat je nemogoče, pol las ti potga pa zadaj tok težko kodraš+kodri so neenakomerni!
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."
Threads: 27
A si si kdaj že delala s tem kodre, al je blo prvič zdej. Js sm si včeraj prvič, pa mi je še kr šlo. Vaja dela mojstra
Threads: 218
Ma sem že ene tretjič poskušala pa se s kodralcem ne more primerjat. S kodralcem je hitreje in bolj enakomerno.
"First make it in your head. And then you can make it anywhere."
Threads: 5
¸kaj je bljše če bi rada kodre(tak kot da mi frizerka navije lase na velike navijalke, samo pač da bi šlo hitreje/lažje
vroče navijalke
ali
Threads: 0
05-14-2018, 07:33 AM
(This post was last modified: 05-14-2018, 07:35 AM by tasya.)
Rada bi si kupila kodralnik las. Kateri je ok. Rada bi pa cev enakomerne srednje debeline. Ali se dobi kaj dovolj kvalitetnega do nekje cene 35 eur? Nikoli še nisem kupovala tega in iskreno ne vem kaj naj kupim. Bolj ko berem manj vem
Threads: 314
Jaz si moram tudi kupit likalnik, s katerim bi bilo možno kodrat, pa da seveda ni predrag.
S katerimi imate dobre izkušnje?
Put A Kilt On It!
Everybody knows how to raise children, except the people who have them.
Threads: 79
Pa si vešča, da si znaš z likalnikom sama narediti kodre, ker jaz si nikakor ne morem. Na drugih še mogoče. Jaz bi rajši priporočala kodralnik (razen v primeru, da res rabiš še za likanje zraven?).
Jaz imam enega od Remington že dolgo let in sem zadovoljna. Fajn se je pozanimat katera debelina oz. kakšne kodre si želiš na koncu. Se pa dobi zdaj tudi razne kodralnike, da lahko menjaš nastavke kar se mi zdi tudi fino.
[left]Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.[/left]
ne, še nikoli nisem kodrala z likalnikom … ampak po linkih izgleda precej enostavno
Put A Kilt On It!
Threads: 77
Jaz se s tem glih ne morem strinjat, sodeč po lastnih izkušnjah. Se je treba kar malo zverzirat, sploh če imaš zelo kratke lase, kako in koliko pramen polikat oz skodrat, da lepo stoji. Če si neroden, se ti hitro zgodi, da ti čudno stoji pramen. Vsaj sama sem se precej mučila z likalnikom. Z kodralnikom je bilo neprimerno lažje.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
Threads: 597
S kodralnikom jaz rabim vsaj 45 min, da si obdelam vse lase. Kdo ima čas.
Normality is a paved road:
It's comfortable to walk, but no flowers grow on it.
[i]― V. Van Gogh[/i]
Threads: 79
Meni tudi ogromno časa vzame pa nimam pol toliko las.
Sicer pa navijalke Kami
[left]Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.[/left]
Threads: 163
Jaz na vsake kvatre ustvarim kao 'beach waves' z likalnikom, res pa je potrebno nekaj zverziranosti, če to delaš sam.
"Opinion is really the lowest form of human knowledge. It requires no accountability, no understanding. The highest form of knowledge is empathy, for it requires us to suspend our egos and live in another’s world. It requires profound purpose larger than the self kind of understanding."
Bill Bullard
zdaj ste me pa čisto prestrašile. Jaz sem pa mislila, da sem našla neko frizuro, s katero bom v 5 min končala
Put A Kilt On It!
Threads: 36
Jaz sem si pa vedno z ravnalnikom skodrala lase, ni mi bilo nikoli posebej težko, je pa dolgotrajno, zato tega zadnja leta ne delam več. Je pa res zagotovo lažje s kodralnikom, ampak jaz ga nimam in sem se morala zverzirati drugače. Kami, se da, če si koliko kaj spretna s temi stvarmi.
Threads: 47
Kodralnik je res easy peasy. Jaz rabim 3 min (ajde, 5) in sem fertik. Z likalnikom pa malo dlje. Recimo 6 min (ajde, 10).  ) ampak sem dalec od perfekcionista in picture perfect frizure.
Kami, priporocam kodralnik z debelim nastavkom, 2 ali 3 cm.. naredi res lep koder. Pa simpl za uporabo. To je res najboljsi nacin za lepo pricesko. Pa sprobujem razlicne metode po principu ne-da-se-mi-komplicirat  )
[center]Odkriti srečo. Jo loviti in ujeti. Se prepustiti. Gledati z odprtimi očmi, vonjati, poslušati, se čuditi. Biti radoveden, ceniti lepoto in preproste, majhne in srčne stvari, srčne ljudi, trenutke. Čričke. Predvsem ne pozabi na čričke. Brez njih ni poletja.[/center]
Threads: 69
09-27-2019, 06:02 AM
(This post was last modified: 09-27-2019, 06:03 AM by _Planet_.)
Jaz si še zlikati ne znam v redu las.
Potrebuješ malo občutka, ki ga (verjetno) dobiš s prakso, ampak meni se ne da ubadati s tem.
Rape of the mind is a social disorder...
A potem bi bil po vaših izkušnjah ta OK?
Kodralnik las Philips BHB868/00
Imela bi približno tako dolžino las, pa da naredim samo malo volumna oz. oblike. Jaz sem daleč od perfekcionista, pa res bi nekaj po najmanjši liniji odpora
Put A Kilt On It!
09-27-2019, 06:58 AM
(This post was last modified: 09-27-2019, 06:58 AM by Kami.)
Aja, pa še vprašanje. Ali infrardeči in podobni likalniki res manj poškodujejo lase? Ali je sploh kakšna razlika med temi likalniki ali so samo marketinški nategi? Ker cenovno je pa kar razlika
Put A Kilt On It!
Threads: 77
Ne poznam teh infrardecih ipd zadev, ampak moje mnenje je da vsaka toplotna obdelava las poskuduje, tudi fen. Mogoce te naprrdne zadeve manj kot navadne, amapk neka skoda pa bo v vsakem primeru.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!
[Napoleon]
Threads: 55
Jaz pa razmišljam o nabavi avtomatskega kodralnika Philips. Ima katera izkušnje ali pa pozna katero, ki ga ima?
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.
Threads: 39
A je katera pri nas videla kodralnik za srednje dolge lase. Naj bi bil prav posebej oblikovan tako, da je na koncu debelejši kot pri rocaju in ne obratno, kot jih je vecina na trgu.
01-14-2021, 09:05 PM
(This post was last modified: 01-14-2021, 09:07 PM by Kami.)
Ali ima kdo kaj podobnega doma: Multifunkcijski oblikovalnik pričeske na topel zrak
ali Oblikovalec las na topel zrak „HP8653/00“
in kako se obnese.
Predvsem me zanima "krtača", da bi mogoče moji lasje izgledali malo bolj zdravi. Res izgledajo slamnati in štrenasti.
Put A Kilt On It!
Threads: 55
Če hočeš nekaj, česar še nimaš in nisi nikoli imel, naredi nekaj, česar nisi še nikoli naredil.
Ok, hvala, naročen
sem se zdaj par let izogibala fenom in vsem, kar bi sušilo na vroč zrak (sem samo naravno sušila); šla na čim bolj naravne barve in še to samo narastek barvam ... 2x na leto pa celotne lase; gor dam boga in pol enih balzamov, kokosovo olje, ... ni da ni
Lasje se niso popravili niti za milimeter...še vedno izgledajo štrenasti, kot slama
K** jih gleda, bodo pa vsaj izgledali lepši, če že v resnici ne bodo
Put A Kilt On It!
|