Thread

Botoks

54Replies 194338Views
Messages In This Thread
Jaz sem tudi sagger, cisto po mami in babici, bom imela te buldog linije. Mi gre to ful na zivce.
Če že delaš bedarije naj se ti vsaj posrečijo!

[Napoleon]

Find Reply
Jap, buldolg linije. Neizogibne, ker jih imajo vsi po obeh straneh, pa fotr in mati.

Tko da sem sagger.
Včasih, redkokdaj se fino ti zdi, da si živ, da te nič ne boli, da je najlepši žarek, ki tebe zbudi, ko si ga odgrneš z oči.
Find Reply
Meni tudi ne zgleda 10 let starejša tista brez botoxa. Ko sta slikani frontalno s sproščenim obrazom, skoraj ne opazim razlike glede gub. Se pa strinjam, da manjkajo še drugi podatki o njunem načinu življenja, izpostavljenosti soncu itd itd.

Jaz sem tudi sagger. Se mi zdi, da se mi malo že pozna ta povešenost spodaj pri čeljusti.
[center]"Life is like a box of chocolates. You never know what you're gonna get."[/center]
Find Reply
^^

Enako, ne zdi se mi prav bistvena razlika med njima.

Jaz bi tudi rekla, da sem sagger. Ali pa morda sinker. Na splošno nimam izrazitih znakov staranja, ali pa si samo domišljam. Hiperpigmentacije si dam občasno zamrzniti. Najbolj me moti koža med brado in vratom. Nesorazmerno neelastična je v primerjavi z ostalim obrazom. Sem se lotila joge obraza, imam že 10 let CD doma.
Rape of the mind is a social disorder...
Find Reply
https://www.youtube.com/watch?v=Nr4n8CjNNyc

Jaz se še nisem odločila za botoks, čeprav sem pred leti že resno razmišljala da grem. Sedaj pa oklevam in ne vem ali ja ali ne. Sicer kolikor vidim ženske res odlično izgledajo, spočite. Nekatere izgledajo boljše kot prej. Veliko ma res tako naravno narejeno, da ne uganeš, če ne povejo.

Bolj me moti to, da kar hitro popusti, da se lahko razvije intoleranca in rabiš vedno več ml in seveda to, da je treba postopek redno ponavljat in ni nikoli konca. 

Me pa te prve gube na čelu in pa 11ka med obrvmi res motijo, sploh zadnje leto se mi zdi, da se še bolj pozna. Drugi sicer kao ne opazijo.
[left]Yes, it can happen so quickly. Life as we know it can change in a blink of an eye. Unlikely friendships can blossom, important careers can be tossed aside, a long lost hope can be rekindled. Still, we should be grateful for whatever changes life throws at us. Because all too soon, the day will come when there are no changes left.[/left]
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)