Thread

Črna in bela magija?

113Replies 157713Views
Messages In This Thread
Storm Wrote:Hja, venesa, moji nameni so čisto dobri,... in ne nameravam nikomur škodit,... A pol tud potrebuješ kako zaščito? hočem rečt, kje pol naj dobim uroke??? oops  oops  Saj vem, da sem trapasta,...

Zemlja kliče Vilmo,...
Zemlja kliče Vilmo,...
Zemlja kliče Vilmo,...
wink
Pred uroki, te dejansko lahko varujejo sam pozitivne misli... Ničesar drugega. Nimam preveč opravka z njimi. Ker delam na tem, da so moje misli čimbolj pozitivne za vsakogar. Tisti, ki se ukvarja z uroki, pa si lahko gotovo prikliče kaj slabega nase, sploh če z njimi želi nekomu škodovat.

Vilma
Find Reply
Ja res je potrebno biti zelo pazljiv z uroki kajti uroki so na podlagi bolj na črni magiji kot na beli, čeprav gre kar se urokov tiče na ukazovalen način. To dejansko ni ok. Jaz namreč te misli usmerim za sebe ne pa za druge. Kajti zahtevek dajam takrat ko je najnujneše in s tem obvarujem druge. Drugača pa tudi jaz uporabljam misli in energijo , da je čimbolj pozitivno delovanje in pomoč drugim predvsem pa gledam da se bolje počutijo in so samozavestni, da sebe. Predvsem pa, da imajo sam sebe radi, se cenijo in dajo na prvo mesto. To je zelo pomembno. Neglede koliko jih zadajajo problemi, ki nas vseh spremljajowink
LP Venesa
Find Reply
Bodite pazljive kar se urokov tiče, ker se ti lahko grdo povrne, če izvajaš urok proti volji človeka na katerega želiš delovati. Govorim vam iz lastnih izkušenj..res je, da se nama je s prijateljico želja uresničila v zelo kratkem času..vendar so bile posledice tako očitne, da navsezadnje ni bilo vredno. Vse kar si želimo se da doseči brez urokov, le ljubeznive in potrpežljive moramo biti. :sunny:
Porušite meje in postali boste neskončni.
Find Reply
Lotos Hvala ti, da me potpiraš, kajti res uroki so zelo nevarni in še na glavo si nakoplješ črno magijo ali celo rdečo. Jaz vse skozi na to opozarjam, da ni dobro se igrati z nobeno magijo, če ne veš kaj se lahko zgodi. Na žalost jih je veliko, ki so zelo nestrpni in neočakani, da bi priklicele lepe misli in želje ter bile potrpežlive. Predvsem pa ljubezen do sebe in do bljižnjega.

Hvala ti še enkrat lotos wink
Venesa
Find Reply
ne vem, kako naj se držim; sad ali cry ali evil ali mad ????!!!!
I wanna run
I want to hide
I wanna tear down the walls
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame
Where the streets have no name

Find Reply
Pozdravljena Storm

Kaj te muči????????????
Česa se ne moreš zdržat?
LP
Venesa
Find Reply
glej, venesa, če prav razumem, se NE SME človek ukvarjat z magijo?? Niti z belo??
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame

Find Reply
Storm lahko se ukvarjaš z belo magijo in to tako da si poučena o tem. Ne pa tako z uroki jaz urokov ne uporabljam razen v skrajni sili ko gre res za živkjensko pomembnost se pravi dao umirim situacijo ali ublažim. Drugače pa jaz urokov ne uporabljam: čeprav jaz o urokah in magijah veliko vem se ne spuščam tako daleč da bi mi to prišlo v korenine. Ukvarjam pa se z belo magijo, če je potrebno. Najbolj pomembno je kako misliš, kaj delaš to pa je zelo važno ker misli so za človeka kot magnet za železo. To se potem odviga. Če misliš negativno se dogaja negativno, če pa pozitivno potem se začnejo dogajati pozitivne stvariJe pa potremno veliko energije in potrpežljivosti ne pa nestrpnost ali neučakanost.
LP
Venesa
Find Reply
Jz bi pa rada obiskala nekoga, ki se ukvarja z energijo in, ki vidi ali imaš v sebi potlačene negativne stvari, še nisi šla skozi preteklost ter te tega odreši. Brala sem članek v časopisu o eni ženski, ki sicer ne vem kakšen je njej poklic, samo vem, da je študirala v Angliji in se približno s tem ukvarja. Ali kdo pozna nekoga?
Find Reply
Pozdravljena miska!

Zanimivo je res. Če si res želiš iti in dati vse to skozi, ter odkriti to. Predvsem pa razčistiti z preteklostjo. So sstrokovnjakih jih poznam, sam vprašanje je od kot si doma? Če resnično želiš se mi lahko javiš in mi pišeš pa ti sporočim kam se obrniti. Ne bi te želela napotiti nekam, ki ti je dalaeč od rok.
LP
Venesa
:sunny:
Find Reply
aha, pol je vse odvisno od človekovega uma oziroma mišlenja? Se pravi, če jaz hočem, da se nekaj zgodi in v to resnično verjamem se bo zgodilo ali kaj?? Vem, da sem tečna, pa zabita tud,.... ampak zanima me,... oops
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame

Find Reply
Ja, Stormi.. vse je v naših glavah 8) Misli so energija... Samo ljudje, se vedno tega premalo zavedamo, da imamo vsi Moč...

Vilma
Find Reply
Storm Wrote:aha, pol je vse odvisno od človekovega uma oziroma mišlenja? Se pravi, če jaz hočem, da se nekaj zgodi in v to resnično verjamem se bo zgodilo ali kaj?? Vem, da sem tečna, pa zabita tud,.... ampak zanima me,...  oops

jp tko ja
Find Reply
No storm si dobila odgovor wink
LP Venesa
Find Reply
biggrin No, končno lahko rečem hvala za pomoč..... sem nekako poskušala z umom in mišlenjem in, verjamete ali ne, malo mi je celo uspelo... hehe
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame

Find Reply
Če ti je malo uspelo je super sam upam, da je bilo pozitivno in da ni bilo narete škode, kajti resnično ti želim, da se ne odbije od tebe. Zakaj tako mislim ker ne vem na kak način si to esperementirala. Upam, da v korist sebi in drugim ne pa v škodo ker bodo potem posledice, to pa bi ti rada prihranila ker je boleča iskušnja wink
LP
Venesa
Find Reply
Ne, ni bilo škode... ravno obratno..... Ok, zdaj bom mogoče 4ever zapustila to temo, ker me že rahlo živcirate,... Pa brez zamere! oops
I wanna run
I want to hide
That hold me inside
I wanna reach out
And touch the flame

Find Reply
lep pozdrav!vidm da se ze dolg niste nc pogovarjale odkar je storm sla smile
uglavnem odlocila sm se da se vam pridruzm ker sm slisala ze za varjanto crne magije in pol resitev z belo in me ful ful zanima vec o tem,in rada bi se pogovorila z nekom ki ima res kej pojma o tem.pa tud sem ze dobla obcutek ko da bi mene nekdo zacaral....tud tko,kr naenkrat sem nekdo drug,delam stvari ki jih nebi nikol,tko,cist cudn....
pa tud zgodil se mi je ze dvakrat da sm sanjala neki (ubistvu obakrat ista stvar),pa se je res uresnicl,ceprou splohh nism nc razmislala o tem,mislmn tko no,bi mogla drgac razlozit,pa sploh nism dala nc na to,dokler mi ni teta rekla da sm carovnica (ampak ne v slabem smislu seveda)...kaj mislte?
lp
Find Reply
free pozdravljena

Kaj te vstvari najbolj zanima? Črna magija ali bela magija? Ali sanje. Lej sanje so ti nekaj povedale,sepravida sidobila informacijo, da se gre za neko določeno zadevo, ki se bodejansko zgodilo. In kot si sama opazila je bilo res, čepravše dan danes nekateri to ne verjamejo, ali nočjo verjet, ali pa te že smatrajo za čarovnico. S tem se ne obremenjevat, ampak vedno, kodobiš kako informacijo, bodi pozorna in skušaj obrniti z pozitvnimi misli na pozitivno. Tako, da boseveda prav za vse, predvsem zate.
LP
Venesa
Find Reply
zanima me vse troje. v sanje ful verjamem ker se mi je res dostkrat ze zgodilo da sm sanjala neki pa se je u parih dneh uresnicl (sam nevem zakaj se mi nocjo uresnict tiste lepe sanje za ktere bi zelela da se smile ),kar se tice bele in crne magije pa tudi,ker kot sem ze omenila sem slisala za primer crne,ki je bil pol "ozdravljen" z belo. v te stvari res verjamem.....
lep dan!
Find Reply
Mene pa zanima, kje se naučiš in sprobaš te magije, kako to poteka itd. Vse v zvezi s tem me zanima. Zaenkrat še ne verjamem v to popolnoma, ampak sem prebrala vaše prispevke in me res zanima. Nekaj sem tudi že slišala, ampak ne dosti.
Torej, tiste ki se na to spoznate, imam nekaj vprašanj:

- Je možno, da z belo magijo ozdraviš od depresije in negativnih misli?
- Je možno, da človek, ki te ima rad, pa je s tabo končal, ker ni videl drugega izhoda, spregleda, če se osredotočiš na to in skušaš preko magije nanj delovati pozitivno? Med mano in bivšim so se namreč zgodile negativne reči, onjegovo negativno vedenje zaradi okoliščin in noje nazaj... Res me zanima, če je kdo probal to?
- Kako je pa s črno magijo, kako je možno, da z njo nekdo na nekoga drugega slabo vpliva? a je to sploh preizkušeno in dokazano ali vi verjamete kar tako?

Jaz sem v letu dni doživela toliko negativnega, da imam namen nekaj narediti. Psihiater ne pomaga, zdravila tud ne... Bioenergetik, pri kateremu sem bila samo enkrat(Vasilij Šimek), me je takrat razočaral, čeprav bi mogoče mogla it nazaj, ampak takrat nisem šla, zdaj pa spet razmišljam...

Skratka, nekaj zelo negativnega je v meni pustilo posledice, ki so mogoče nepopravljive in me je strah, da se zlepa ne bom izvlekla.

Prosim za odgovore, lahko mi pišete tudi zasebno sporočilo.
Find Reply
Ojla, Gabrielle.. Napisala sem ti zasebno, pa se oglasi 8)

LP

Vilma
Svet je neizmerno lep in živeti je dar, ki nam je poklonjen. Živeti so sanje. In sanj se ne da prijeti, ne vzeti.
Find Reply
No, a mi bo kdo, ki se spozna na magije, odpisal? Prosim.... sad
Find Reply
Magija deluje na principu Slabih misli, oz. Energij. So ljudje, ki zmorejo vrniti drugemu slabe misli s pomočjo Telepatije. ( čeprav se vse Bio energije tudi pošiljajo s pomočjo misli ) Deluje na daljavo. Oseba, ki je "močnejša" na duhovnem znanju in ve, kako se to pošilja, vas lahko dejansko ogrozi. Doberšen del ljudi je, ki so boljši sprejemniki, kot odajniki, pa to lahko občutijo. In najbolj te Slabe misli občutite, ko ste v stresu, brez energije. In kot taki ste tarča vseh Misli, ki vas zajemejo. in potem se vam začne dogajat, da se vam vse pokvari. In to deluje na vseh področjih. Ampak črna magija ni nič drugega kot Slabe misli. Pomeni.. Bolj kot misliš temno, bolj vlečeš negativo nase. V tistem, ko se prestrašiš, te zajame panika, je taka moč še močnejša. Kasneje se pojavijo vse blokade na vseh telesih in telo začenja izgubljati moč na vsakodnevnem področju.
Uroki pa so ravno tako kot so pozitivne arfimacije. Vse deluje...
Unčikovita obramba je Ljubezen... Ko se počutite slabo, vizulizirajte Zlato Svetlobo, si jo prikličite v srce, pa vam bo bolje.

LP

Vilma
Svet je neizmerno lep in živeti je dar, ki nam je poklonjen. Živeti so sanje. In sanj se ne da prijeti, ne vzeti.
Find Reply
Kaj je to Zlata svetloba in kako to narediš?
Find Reply
Forum Jump:
Users browsing this thread: 1 Guest(s)